Jonas Eng – vinner av juleturningen etter omspill!

Golfserie`s  tradisjonelle romjulsturnering hadde i år samlet 24 deltakere. Etter første kvalifiseringsrunde ledet Kris-Erik Pedersen og Jonas Eng med 36 slag netto, fulgt av Tove Stensrud med 37 slag, Anders Halse og Espen Hjermstad med 38 slag netto.

I runde to fortsatte Jonas Eng, Anders Halse og Espen Hjermstad det gode spillet, mens Tove Stensrud kollapset. Emil Olsson, William Myhre, Håvar Solli og Mats Graarud spilte meget godt i runde to og gikk også til finale.  Jonas Eng, William Myhre, Mats Graarud, Anders Halse, Kris-Erik Pedersen, Espen Hjermstad, Håvar Solli, Tom Holmen-Jensen, Rune Berntsen, Gorm Sjølie, Emil Olsson og Gunnar Westby-Aspeli var de 12 finalistene.

Storspill i en meget jevn finale
I finalen tok William Myhre, Anders Halse og Jonas Eng tidlig ledelse. Mot slutten av runden kom Mats Graarud med en fantastisk spurt. Jonas Eng og Mats Graarud spilte finalen på fantastiske 34 slag netto. Anders Halse og William Myhre endte et slag bak med 35 slag netto. Det ble da omspill om både første og tredje plassen. I omspillet om første plassen mellom Eng og Graarud trakk til slutt Jonas Eng det lengste strået og stakk av med seieren i årets romjulsturnering. I kampen om tredje plassen var det William Myhre som vant.
Vi gratulerer Jonas Eng – Ullensaker GK som vinner av romjulsturneringen 2017. Jonas fikk i tillegg til heder og ære kr.1.500 i reisegavekort fra Golfbreaks.com.
Vi takker Golfbreaks og Volvat Medisinske som stilte med gavekort i premier.

mats graarud580Mats Graarud nr. 2 i romjulsturneringen etter omspill om første plassen

william myhre580William Myhre tok tredjeplassen etter omspill mot Anders Halse

gorm sjolie 580Gorm Sjølie tok seg til finale, men klarte ikke å nå helt til topps

tom holmen jensen580Fjorårets vinner Tom Holmen Jensen gikk også i år til finale, men ikke helt til topps