Hakadal Golf klare for divisjonsfinalen!

Hakadal Golf med Tor Oddvar Torve(t.v.) og Morten Bakken tok sin syvende strake seier i Golfserie.no 2013 i går på Hauger. Det ble tøft mot de regjerende mesterne Robert Nilsen og Jan Johanessen fra Østmarka Golf, men Hakadal vant til slutt med minste mulige margin 15-14. Tor Oddvar og Morten er da vinnere av Gruppe A – 2 divisjon avd.1 med 14 poeng på syv matcher og møter vinneren av 2 divisjon avd.2 i divisjonsfinalen på Holtsmark 4 september.

I avd.2 har Cresco Eiendom et ben i divisjonsfinalen, men New Yourk Rangers kan med storseier i siste serierunde ta finaleplassen om Cresco Eiendom taper sin siste match for sesongen på Hakadal i kveld. Cresco Eiendom møter EVRY Golf 2 som ligger på 3 plass og New York Rangers møter Team Eie. Det blir ingen «Walk in the park» for hverken Cresco eller New York Rangers i denne siste serierunden, så dette blir spennende.