Østmarka Golf – Golfserie.no mestere 2012!

Østmarka Golf med Jan Johannesen og Robert Nilsen ble Golfserie.no mestere 2012 på La Finca i helgen.

Jan og Robert kom litt tregt i gang første dagen og lå 3 slag bak lederne etter Texas Scramble runden.
Dag to i Foursom tok gutta tak og var plutselig i ledelse, et slag foran WJ Grafisk og Oxer.
Siste dagen var det individuell netto slagkonkurranse og her viste Østmarka Golf at laget var verdige vinnere. Jan og Robert gikk på 147 slag tilsammen siste dagen hele 8 slag foran Evry Golf og laget vant til slutt med 9 slag totalt.

robert ostmarka 580Robert Nilsen fra Østmarka golf med trofeet som viser at laget er Golfserie.no mestere 2012.

2plass 580Rolf Vassdokken og Tor Roar Tronrud fra EVRY Golf – 2 plass i Mesterfinalen

wj 580Ole Martin Beck og Pål Kristiansen fra WJ Grafisk – 3 plass i Mesterfinalen

oxer 580Tom Holmen Jensen og Inge Fjeldstad fra Oxer – 4 plass i mesterfinalen

birdienottene 580Lars Erik Kure og John Nordli fra Birdienøttene – 5 plass i mesterfinalen

intelecom 580Ove Nordli Winger og John William Dudley fra Intelecom – 6 plass i mesterfinalen