Steinrik vinterseriemestere 2018/2019!

I gårsdagens semifinaler var det Volvat 1 (Rinaldi/Ødelien) mot Steinrik (Nordbø/Storli) og Team Raider (Øvergaard/Hellberg) mot 2TOM2 (Holmen-Jensen/Kristiansen). Volvat fikk en knallstart å ledet med 6 slag etter 6 hull, men Steinrik avsluttet knall sterkt og vant til slutt 85-86. I den andre semifinalen ledet Team Raider med 6 slag da det kun var to hull igjen. 2TOM2 spurtet voldsomt, hvor Tom Holmen Jensen avsluttet med to birdier, men det holdt alikevel ikke helt inn og Team Raider vant 78-79.
I finalen ledet Steinrik (Nordbø/Storli) hele veien mot Team Raider (Johansen/Øvergaard)  og vant til slutt forholdsvis enkelt 81-85.
Vi gratulerer Steinrik som vinner av årets Vinterserie og plass i «Mesterfinalen» i Spania i oktober, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett er dekket av Golfserie.no og Golfbreaks.com.

2 plass til Team Raider med Peder Hellberg, Odd Arne Johansen og Bendik Øvergaard.

Bronsjeplass på 2TOM2 med Tom Kristiansen og Tom Holmen-Jensen og Volvat 1 med Mario Rinaldi og Jan Fredrik Ødelien.