Klare vinnere i stableford single turneringen!

Det ble to klare og verdige vinnere av Golfserie & Golf Plaisir stableford single turnering i går på Østmarka. Ben Michal Rolandsen (t.v.) fra Hakadal og Håvard Solli fra Grønmo vant hver sin klasse i finalen og er klare for Golfserie & Golf Plaisir Invitational i Spania 17-22 oktober.

I klasse B (for spillere med 18,1-36 i hcp) var det lenge jevnt, men Ben Michal Rolandsen satte noen fantastiske putter og endte opp på 38 poeng, klar vinner foran Stein Austad (Hakadal) 32 poeng og Marianne Bolstad (31 poeng). I klasse A ble det en klar, men ikke like overlegen, seier til Håvard Solli som vant med 35 poeng foran Dag-Robert Andersen (Holtsmark) 32 poeng og Thomas Astrup (Hakadal) 32 poeng.
Vinner av «nearest the pin» konkurransen ble Thomas Astrup fra Hakadal.
Dette er første året Golfserie.no arrangerer single turnering ved siden av lagturneringen og dette kommer vi til å kjøre i enda større utstrekning neste år.

thomas astrup closest stableford singles2013 580

Thomas Astrup fra Hakadal vant «Nearest the pin» konkurransen. 82 cm fra pinnen.