Klart for sluttspill i vinterserien!

Sluttspillet er lagt opp slik at vinneren av 1 div. avd.1 møter vinneren av 1 div. avd.2 og vinneren av 2 div. avd.1 møter vinneren av 2 div.avd.2 i kvartfinale. D.v.s. at vinneren av 1 divisjon møter vinneren av 2 divisjon i den ene semifinalen. I den andre semifinalen møtes 1 og 2 plass i eliteserien. Altså en litt kortere vei til finalen for de to lagene fra eliteserien enn for første og andre divisjon. Lagene skal kjempe om en plass til mesterfinalen i Spania, som går på La Torre Golf i slutten av september.

Sluttspillet spilles på Golfhandelen og starter mandag 28 mars med følgende matcher :
Kvartfinale 1 (kl.17.30): Team Fagerstrand-Sigurd Ecklund
Team Fagerstrand med de to Drøbak spillerne Odd Arne Johansen og Erik Selvær tok seg til sluttspill med kun et tap og en uavgjort i seriespillet i 1 div.avd.1. De møter Sigurd Ecklund med brødrene Roger og Thomas Støa som gikk gjennom seriespillet med 7 strake seiere og må finne seg i å være favoritter i denne kvartfinalen.

Kvartfinale 2 (kl.17.30): Fred Fåkkåpz – 50/50
Fred Fåkkåpz med Daniel Hedero Hansen, Trond Hallan Paulshus, Jonas Kaasa Arntsen og Anders Corwin Bristøl vant  7 av 7 matcher i seriespillet og møter 50/50 med Per Otto Østenstad og Oddmund Enæs, som før siste serierunde hadde feid all motstand av banen med seks seiere. I siste serierunde viste 50/50 at de er mulig å slå etter at de gikk på et knepent 72-73 tap mot Kommunikasjonshuset. Dette er to lag som spiller meget jevn og god golf, så her er det umulig å si hvem som trekker det lengste strået i kvartfinalen.

Semifinale 1 (kl.20.00) : Negativt Fokus – Volvat Medisinske
Dette er lagene som ble nummer en og to i eliteklassen. Volvat Medisinske med Mario Rinaldi og William Myhre slo Negativt Fokus med Gunnar Westby-Aspeli og Kåre Hauklien knepent i 72-74 seriespillet.  Volvat har med den seieren et lite psykisk overtak og må finne seg i et lite favorittstempel i denne semifinalen.

Semifinale 2 (kl.20.00) : Her møtes de to kvartfinalene vinnerne