Fred Fåkkåpz med fjerde strake seier!

Fred Fåkkåpz (bildet) med Daniel Heredero Hansen, Trond Hallan Paulshus, Jonas Kaasa Arntsen og Anders Corwin Bristøl på laget, tok i går sin fjerde strake seier i matchen mot Lambertseter Fysioterapi, da de vant 79-82.  Fred Fåkkåpz topper med denne seieren 2 divisjon avd.1 og tok et steg nærmere sluttspillet, hvor kun vinneren av avdelingen går videre. The Tennis Coaches og Liggeunderlaget har også mulighet til å ta seg videre fra denne avdelingen.

I 2 divisjon avd.2 er det tre lag som kjemper om den ene sluttspillplassen. Høyenhall Swingers, Ups & Downs eller 50/50 vil nok ta seg videre fra avd.2 i 2 divisjon.

I Eliteserien topper Volvat Medisinske på 10 poeng, men de har spilt alle sine matcher for sesongen og kan nok bli tatt igjen av Fairway To Heaven, Hagan Rookies 2 eller Negativt Fokus. I eliteserien går de to beste lagene stil sluttspil, så Volvat har en grei mulighet til å ta seg videre, sammen med et av de tre andre nevnte lagene.

I 1 divisjon avdeling 1 har Team Fagerstrand et lite overtak, men Steinrik og Golfserie.no 1 puster dem i nakken. I 1 divisjon avdeling 2 ser det ut til å stå mellom to lag. Sigurd Ecklund og Røff Dimples er ubeseirede og et av disse lagene tar seg nok videre til sluttspill.

Sluttspillet blir slik :

Kvartfinale
Vinneren av 2 divisjon avd.1 møter vinneren av 2 divisjon avd.2
Vinneren av 1 divisjon avd.1 møter vinneren av 1 divisjon avd.2

Semifinale
De to vinnerne av kvartfinalen møtes i semifinale nr.1
Lagene som blir nummer 1 og 2 i eliteserien møtes i semifinale nr.2

Vinnerne av semifinalene møtes i finalen og spiller om serier i vinterserien 2022 og deltakelse i mesterfinalen i Spania i september, hvor laget (2 personer) for dekket fly t/r, opphold, golf og bankett.
Vi ønsker lagene lykke til i innspurten i årets vinterserie.