Divisjonsfinalene ble i dag spilt på Asker i et fin høstvær. I Gruppe B – 1. divisjon var Bolstads Venner og TNT finalister og dette ble meget nervepirrende for begge lag.

TNT med Tore Rasmussen og Terje Kabbe ledet stort sett hele veien, og før hull 18 var TNT to opp. Anders Sooth Knutsen og Eirik Borud fra Bolstads Venner ville bare ikke gi seg, og da begge vant hull 18 var det klart for omspill. Dette endte også uavgjort, to ganger. Så da ble Bolstads Venner vinnere med flest vunnede hull siste 9.

I Gruppe A – Elite vant det Danske radarparet, Jan Jelmo og Erik Holtemann 14-11 over FCO med Stian Hansen og Morten Holmen-Jensen.

I Gruppe A – 1. divisjon var det også meget jevnt hele veien, men Tigerline med Kornelius Thorsen Lien og Kenneth Bråthen trakk det lengste strået og avgjorde på hull 18 mot Bushwackers med Torgeir Algerøy og Bengt Jonassen og vant 14-12.

I Gruppe B – Elite spilte Gunnar Westby-Aspeli og Kåre Hauklien på Negativt Fokus sin fjerde divisjonsfinale og motstander var Volvat med William Myhre og Mario Rinaldi. Her ble det også avgjort på hull 18 og Volvat vant 13-11.

Da er det klart for mesterfinale på LaTorre golf i Spania fra 23/9-27/9 og de som har vunnet tur og skal duellere om Golfserie.no mester 2022 tittelen er:

50/50 med Per-Otto Østenstad og Oddmund Enæs (Vinnere av vinterserien 2021/2022)
Holtemann-IT (Divisjonsvinnere Gruppe A-Elite)
Tigerline (Divisjonsvinnere Gruppe A – 1 divisjon)
Volvat (Divisjonsvinnere Gruppe B- Elite)
Bolstads Venner (Divisjonsvinnere Gruppe B-1 divisjon)

+ FCO med Stian Hansen og Morten Holmen-Jensen ble trukket ut som «Lucky looser» og kommer seg til mesterfinalen selv med tap i dag.

Vi gratulerer og ønsker lagene lykke til i Mesterfinalen i Spania.

50/50 med Oddmund Enæs og Per-Otto Østenstad

Holtemann-IT med Jan Jelmo og Erik Holtemann

FCO med Morten Holmen-Jensen og Stian Hansen

Volvat med Mario Rinaldi og William Myhre

Tigerline med Kenneth Bråthen og Kornelius Thorsen Lien

Bolstads Venner med Eirik Borud og Anders Sooth Knutsen