Våre Matchbaner

hakadalgolf


HAKADAL GOLF 
Aas Gaard Golfpark ligger i Hakadal i Nittedal kommune.
Beliggenheten er optimal, med flott utsikt utover dalen, og vakre skogkledde åser i bakkant.
Banen er en del av en vakker storgård, og grenser Romeriksåsene.


I seriespillet betaler Golfserie.no deltakere kr. 500,- (Ordinær pris 550,-) i greenfee I prisen får man også en kopp kaffe før tee off.

asker klubbhus 580
ASKER GOLFKLUBB

I seriespillet betaler Golfserie.no deltakere kr. 450,- (Ordinær pris 550,-) i greenfee (etter kl.14.00 på hverdager). I prisen får man også en kopp kaffe eller en pollett til driving rangen.

hauger580


HAUGER GOLFKLUBB
Hauger Golfbane ligger i Nittedal kommune, ved grensen til Skedsmo kommune. Anlegget ligger vakkert i sydhellingen mot Hellerudsletta. Topografien i området gir banen en åpen og flott utsikt over de nærliggende områdene. I sydøst skimter man Øyeren på fine soldager. Fra klubbhuset vårt har man flott utsyn over det omkringliggende landskapet og banen.
I seriespillet betaler golfserie.no deltakere kr. 500,-  i greenfee. (Ordinær pris 600,-)


holtsmark 580
HOLTSMARK GOLFKLUBB

 

En runde på Holtmarks hovedbane byr på golfopplevelser i naturskjønne omgivelser. Omkranset av skog, ligger hvert enkelt hull skjermet fra de andre og gir en følelse av å være
alene på banen. Banen er anlagt langs lave åsrygger og dype raviner som gir hvert hull sitt eget særpreg.

 

Designeren Robert Trent Jones II har lagt vekt på å utforme 18 unike hull, med hver sine utfordringer. Det er særlig de fem par tre hullene han fremhever som spesielle, men også de to lange par fem hullene 7 og 18.

 

Banen byr på utfordringer for spillere på alle nivåer, enten det er lavhandicappere eller nybegynnere. Med varierte utslagsteder egner banen seg for alle kategorier spillere uansett alder, ferdigheter og kjønn.

 

Holtsmark ble i 2016 kåret til Nordens 8 beste bane av Golf Digest Sverige.

I seriespillet betaler Golfserie.no deltakere kr. 425,- (Ordinær pris 600,-) i greenfee I prisen får man også en kopp kaffe før tee off og en pollett til driving rangen.