Mesterfinalen på Lauro golf!

Da er det kun en måned igjen til mesterfinalen for lag i Golfserie.no avvikles på Lauro Golf i Spania. Det er 6 lag som gjennom 2018, både utendørs og innendørs, har kjempet seg fram til den store finalen i Spania. Lagene får dekket fly t/r, overnatting, golf i tre dager, samt bankett på søndag. Mesterfinalen spilles over tre dager i tre spillformer. Dag 1 (26/10), spiller lagene Greensome netto slag (Golfserie.no way). D.v.s. at lagene kan kun velge hvem som slå ut på hull 1. Deretter slår de to spilleren på laget annenhver gang, helt til ballen er i hullet på hull 18. Dag 2 (27/10), spiller lagene Texas Scramle (netto slag) og dag 3 (28/10) er det individuelt netto slag, hvor de to spillerne på laget legger sammen sine netto slag på runden og får en lagscore ut av dette. Vinneren av Mesterfinalen er det laget som etter tre dager har færrest slag (netto).  


Fairway To Heaven med to lag i mesterfinalen
Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Håvar Solli vant både vinterserien i simulatorgolf 2017/2018 og Elitedivisjonen gruppe A utendørs og stiller dermed med to lag i mesterfinalen, hvor reservene Pål-Andre Hoel og Martin Jursberg representerer Fairway To Heaven 2. I mesterfinalen skal disse to FTH lagene bryne seg på bl. annet Brewery med Marius Andersen og Micke Friedmann, som vant 1 divisjon i Gruppe A. Benchmark med Atle Kristiansen og Jan-Petter Westlie (vinnere av Elitedivisjonen gruppe B), Negativt Fokus med Gunnar Westby-Aspeli og Martin Giertsen (vinnere av 1 divisjon gruppe B) og sist men ikke minst Elektroimportøren (vinnere av 2 divisjon gruppe B) med Thomas Nygaard og Andre Nesle. Elektroimportøren var vel det laget som imponerte mest i divisjonsfinalene, men Fairway To Heaven 1 må nok finne seg i å ha favorittstempelet etter å ha vunnet både vinterserien og Eliteserien samme sesong. 

lauro golf580 07


Lauro Golf
Mesterfinalen spilles på Lauro Golf, en meget flott 27 hulls bane som ligger i Mijas området ca. 20 minutter fra Malaga. Banen har hele 14 vann og er forholdsvis utfordrende.


Vi ønsker lagene god tur og lykke til i årets mesterfinale.