Innspurten i lagserien har startet!

Nå er det kun 14 dager igjen av seriespillet for lag og det er noen lag som ligger bra ann til å gå til divisjonsfinalen på Hakadal 6 september. I Gruppe A - Elite, hvor de to beste etter endt serie går til divisjonsfinale, har Fairway To Heaven (bildet), med Håvar Solli og Thomas Reksten, alt i egne hender med full pott på fire matcher. Holtsmark ligger også godt ann med kun et tap på fem matcher. Hakadal GK og Pinoccio har i teorien mulighet til å nå divisjonsfinalen, men de er avhengig av at andre resultater går deres vei.
His Lordship, Birdienøttene og Oxer kjemper om å overleve i eliteserien, da de to dårligste lagene etter endt serie rykker ned.


Gruppe A - 1 divisjon.
Her går kun vinneren av hver avdeling til divisjonsfinale på Hakadal 6 september. I avd.1 gikk Ole Vidars på et knepent tap i forrige serierunde mot Imfratek og har dermed satt døren på gløtt for Golfdårarna som ligger to poeng bak, men med en match mindre spilt. Ole Vidars har meget god scoreforskjell noe som kan avgjøre hvilket av de to lagene som til slutt tar dvisjonsfinale plassen.
I avd. 2 har Brewery GK overtaket og med seier i siste serierunde mot HG Sport, vil nok de være klare for divisjonsfinalen. Skulle Brewery tape i siste serierunde, kan OBIL 6 snappe plassen.

Gruppe B - Elite
Her går de to beste lagene etter endt seriespill til divisjonsfinalen på Hakadal. Benchmark har full pott på tre matcher og ligger meget godt ann til å ta en av de to plassene. OBIL 5 og Håndverkerne ser ut til å sloss om den andre plassen.
Kun et lag rykker ned fra eliteklassen, da Follo Elektro trakk laget før seriestart. Golfserie.no, Baccara eller Four Fore ligger dårligst ann og et av disse tre lagene rykker nok ned i 1 divisjon.

Gruppe B - 1 divisjon

Her går kun vinneren av hver avdeling til divisjonsfinale på Hakadal.
Etter å ha vunnet fire strake gikk Negativt Fokus på et overaskende stortap mot Alliance Eiendom i siste serierunde. Dette medførte at Team Rør nå har mulighet. Alliance Eiendom har også en teoretisk mulighet til å ta divisjonsfinale plassen i avdeling 1, men er da avhengig av andre resultater.
I avdeling 2 står det mellom Cloud og Team Sopra Steria 2 disse lagene møtes i seriefinalen i avdelingen den 22 august hvor det da blir avgjort hvem som går til divisjonsfinalen.

Gruppe B - 2 divisjon
Her går kun vinneren av hver avdeling til divisjonsfinale på Hakadal.
I avdeling 1 er det tre lag som kjemper om den ene divisjonsfinale plassen. Elektroimportøren 1, Fringeflex og UIO 4. Allle lagene har 6 poeng og to matcher igjen å spille. 
I avdeling 2 har Team Fagerstrand alt i egne hender. Med serier eller uavgjort i siste match mot Smart Elektro 1, vil de være klare. Dersom de skulle gå på et tap og Team MP skulle vinne sin siste match mot Øern Engros, vil Team MP mest sansynlig ta divisjonsfinale plassen i 2 divisjon.

Vi ønsker alle lagene lykke til i innspurten.