Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september!

Da har innspurten i årets Golfserie.no startet. Hvilke ti lag som går til de forskjellige divisjonsfinalene blir avgjort de neste tre ukene. Divisjonsfinalen går på Hakadal GK torsdag 6 september, med første tee-off kl.10.00
De fem divisjonsvinnerne som kåres denne dagen, går til Mesterfinalen på Lauro Golf 25-29 oktober, hvor de i tillegg vil møte Fairway To Heaven (vinner av vinterserien 2017/2018). 


Gruppe A - Elite
I klasse A-Elite vil de to beste lagene etter endt seriespill gå til divisjonsfinalen. Da tre serierunder gjennstår, ser dette ut til å bli en kamp mellom Holtsmark, Fairway To Heaven og Hakadal GK. Tollerne, Pinoccio og His Lordship har også en teoretisk mulighet til å nå divisjonsfinalen. 

Gruppe A - 1 divisjon

I klasse A-1div. går kun vinneren av de to avdelingene til divisjonsfinalen. I 1 div. avd.1 har Ole Vidars et ben i finalen etter fem strake seiere. Men skulle de gå på en smell i sine to siste seriematcher står Golfdårarna klare til å ta plassen.
I 1 divisjon avd.2 er det OBIL 6 som har et overtak med full pott etter fire serierunder, men det skal ikke mange feilskjær til før Brewery, HG Sport eller Asker GK vipper dem av pinnen.

Gruppe B - Elite
I eliteklassen for spillere opp til 36 i hcp går de to beste lagene etter endt seriespill til divisjonsfinalen. Benchmark har full pott med tre strake seiere og ser ut til å ta en av de to finaleplassene. Håndverkerne, Four Fore og Baccara ligger best an bak og kjemper om den siste finaleplassen. 

Gruppe B - 1 divisjon
I klasse B-1div. går kun vinneren av de to avdelingene til divisjonsfinalen. I 1 div. avd.1 har Negativt Fokus et overtak, men her er det fortsatt åpent, da flere av lagene kun har avviklet to seriematcher.
I 1 div. avd. 2 har Cloud og Team Sopra Steria 2 et lite overtak, men her er det fortsatt helt åpent.

Gruppe B - 2 divisjon
I klasse B-2div. går kun vinneren av de to avdelingene til divisjonsfinalen.I 2 div. avd.1 kjemper Elektroimportøren 1, Fringeflex, Sleeping Partners, UIO 4 om finaleplassen.
I 2 div.avd.2 har Team Fagerstrand alt i egne hender etter fem strake seiere. Skulle de rote seg bort i de to siste serierundene står Team MP klar til å overta finaleplassen.

Vi ønsker lagene lykke til i serieinnspurten.