Hvem kan slå Kjus?

Golfserie.no har inngått en samarbeidsavtale med LK Norge, som i år vil tilby våre deltakere et utvalg av golf klær til meget gode priser.
LK Norge stiller også med lag i årets golfserie.no, hvor motstanderne deres vil møte Lasse, Ida, Terje og Tom (bildet) til match i løpet av sesongen.

Litt om LK Norge:
Den første alpinkolleksjonen til Kjus ble lansert i 2000. Her var målet å levere produkter i en «freedom of movement» standard, som i dag er blitt signaturen på Kjus sine produkter.  Golfkolleksjonen til Kjus først så dagens lys i 2010.

 


samlebilde580
Det er kanskje noen som ikke ser linken mellom alpint og golf, men det er egentlig ganske enkelt:

Kjus tok med seg all den kunnskapen og erfaringen som var opparbeidet fra det å jobbe med ytterstoffer, ulike materialer og membraner som både var vann- og vindtett, beskyttende og pustende til å bruke dette til å produsere golftøy. «Freedom of movement» er som alle golfere vet ekstremt viktig for at ikke golftøyet skal være en begrensning i golfsvingen. Som følge av dette ble regnsettet ble raskt vårt signaturprodukt. Det som gjør produktene unike ovenfor andre etablerte merker er våre produkters funksjonalitet, passform, vekt og stretchegenskaper.

 

Internasjonalt finner du Kjus på noen av de mest anerkjente banene i verden, blant dem:

- St. Andrews

- Kingsbarns

- Royal Dornoch

- Augusta

- Pine Valley Golf Club

- Shinnecock Hills

- Oakmont Country Club

I Norge kan du denne sesongen finne Kjus i proshopen på Haga GK, Tyrifjorden GK, Sola GK og Losby GK.
LK Norge kommer til å være til stede på flere av serierundene våre og vil komme med spesial tilbud til Golfserie.no deltakerne.