Alt klart for Mesterfinale på La Sella i Spania!

Da er alt klart for den store mesterfinalen 2017 som i år går på La Sella Golf i Spania 18-22 oktober. Følgende lag har kjempet seg frem til Mesterfinale og får dekket fly t/r, opphold i 5 dager, samt golf og bankett : 


Hakadal Golf (Vinner gruppe A - Elite) med Tor Oddvar Torve og Morten Bakken. Tor Oddvar og Morten har tidligere vært i mesterfinale i 2013, da ble de 6 plass i Mesterfinalen. Vi regner med at Torve og Bakken sikter mot en bedre plassering i årets finale.
His Lordship (Vinner gruppe A - 1 divisjon) med Rune Marki og Henrik Oveberg deltok for første gang i Golfserie.no i år og vant sin avdeling enkelt, deretter slo de Pinoccio i divisjonsfinalen. Selv om det er His Lordship`s første mesterfinale, tror vi Rune og Henrik kan bite godt fra seg i finalen.
Golfserie.no (Vinner gruppe B -Elite) med Jan-Fred Aslagsen og Tore Sanne har som arrangør forsøkt i over ti år og bli mesterfinale deltaker uten å lykkes. Nå skal Jan-Fred og Tore bryne seg på de veldig gode golferne og Jan-Fred som har hatt en meget god sesong, mener at det skal være mulig å slå noen av de andre fem lagene, men å gå helt til topps er vel litt i overkant optimistisk.
Volvat Medisiske (Vinner gruppe B - 1 divisjon) med Mario Rinaldi og William Myhre vant veldig enkelt sin avdeling og deretter divisjonsfinalen mot Benchmark. Mario og William er to golfere på vei nedover i hcp og kan på en god dag slå alle i mesterfinalen i Spania. Bli kanskje noe værre og være stabile over tre dager. Dette er Mario Rinaldi`s første mesterfinale, mens William Myhre deltok i 2015 på laget Breaking Bad, men lykkes ikke helt da og endte på 6 plass.

Dynea Allnex (Vinner gruppe B - 2 divisjon) med Bjørn Rosbach og Stefan Olsson deltok for første gang i Golfserie.no i år og vant sin avdeling knepent, men slo deretter Asker GK i divisjonsfinalen. Selv om det er Dynea Allnex`s første mesterfinale, tror vi Bjørn og Stefan har skumle hensikter i finalen.
Geomatikk Survey (Vinnere av Vinterserien 2016/2017) med  Oscar Lundquist og Magnus Olsson var knusende overlegne inne i vinter, men har vært noe mer ustabile i utendørs serien i år. Oscar har gått mye ned i hcp i fra i fjor og Magnus spiller jo TV golf på sitt beste (med 2 i hcp) så vi må nok se opp for svenskene også i mesterfinalen 2017.

Da gjennstår det å se om det blir helnorsk på La Sella eller om svenskene nok en gang stikker av med serieren.

Vi ønsker lagene lykke til i mesterfinalen 2017.Hakadal golf580 1HAKADAL GOLF - Morten Bakken og Tor Oddvar Torve

His lordship580HIS LORDSHIP - Rune Marki og Henrik Ovenberg

golfserie580 justGOLFSERIE.NO- Tore Sanne og Jan-Fred Aslagsen


volvat 580 justVOLVAT MEDISINSKE- Mario Rinaldi og William Myhre

dynea allnex580 justDYNEA ALLNEX - Svein Roar Olsen, Stefan Olsson og Bjørn Rosbach (ikke på bildet)


Geomatikk survey vinnere580 justGEOMATIKK SURVEY (GOLFDÅRARNA) - Oscar Lundquist og Magnus Olsson