Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september

Da har innspurten i årets Golfserie.no startet. Årets divisjonsfinaler spilles på Hakadal 6 september kl.11.00.
10 lag skal kjempe om de 5 plassene til årets mestefinale på La Sella Golf i Spania 18-22 oktober.
I gruppe A - Elite skal vinneren møte 2 plassen i divisjonsfinale. For øyeblikket ser det ut som det skal bli en reprise på fjorårets finale, hvor Østmarka møtte Hakadal, men Birdienøttene og Holtsmark har fortsatt en teoretisk mulighet til å gå til divisjonsfinalen da de har flere utsatte matcher. 


I gruppe A - 1 divisjon møtes de to avdelingsvinnerne til divisjonsfinale. I begge avdelingene er det fortsatt helt åpent.

I gruppe B - Elite
er det fortsatt 5 lag som kjemper om de to divisjonsfinale plassene. Golfserie.no har alt i egne hender og klarer seg med uavgjort i siste match mot Four Fore for å ta en av de to finaleplassene. Håndverkerne kan også bestemme egen skjebne. Med seier i siste match mot Baccara vil de være klare. Skulle Four Fore og Baccara vinne sine siste matcher, vil de være klare for finale. OBIL 5 har også en teoretisk mulighet til finaleplass, men er da avhengig av andre resultater.

Gruppe B - 1 divisjon
Her møtes de to avdelingsvinnerne til divisjonsfinale. I avd.1 er Volvat 95% sikre på finaleplass, men i avd.2 er det mer åpent.

Gruppe B - 2 divisjon.
Her møtes også de to avdelingsvinnerne til divisjonsfinale. I avd. 1 leder Asker GK, men Lyberg & Partnere har to matcher tilgode og kan ta igjen Asker.
I avd. 2 er det tre lag som kjemper om finaleplass. Håndverksgruppen, Dynea Allnex og Hauger GK.

Vi minner om at utsatte matcher MÅ være avviklet innen 1 september.


Vi ønsker alle lagene lykke til i sesong innspurten.