Fantastisk finaledag på Hakadal!

Årets divisjonsfinaler i Golfserie.no ble avviklet igår på Hakadal i strålende solskinn og 23 grader. Sommervarmen så ikke ut til å plage noen av spillerne, som viste mye bra finalegolf.I gruppe A - Elite møtte Birdienøttene - Oxer, som ble nummer en og to i elite klassen i seriespillet. John Nordli og John Dudley ledet stort sett hele veien, men vant til slutt kun med to (14-12) over Tom Holmen-Jensen og Inge Fjeldstad. Birdienøttene er med dette i sin tredje mesterfinale og det er jo meget sterkt.

birdienottene580Birdienøttene med John Nordli og John Dudley - Vinnere av gruppe A - Elite 

oxer580OXER med Inge Fjeldstad og Tom Holmen-Jensen 2 plass i gruppe A -Elite. Til mesterfinale som lucky loosers 


Divisjonsfinalen i gruppe A - 1 divisjon ble også en jevn affære, men Østmarka med Laimi Jaucis og Robert Nilsen ble til slutt for sterke og vant 13-9 over Hakadal med Tor Oddvar Torve og Morten Bakken.
Robert Nilsen vant også closest to pin konkurransen på hull 11 og fikk et flott Tina bestikk gitt av Hardangerbestikk.

ostmarka580Østmarka Golf med Laimi Jaucis og Robert Nilsen - Vinner av gruppe A -1 divisjon

hakadal 580Hakadal Golf med Morten Bakken og Tor Oddvar Torve - 2 plass i gruppe A - 1 divisjon


I gruppe B - Elite var OBIL 5 (Jarle Gustavsen og Stein Andersen) og Håndverkerne (Vidar Svendsen og Frode Selvik) motstandere. Håndverkerne var klart best i starten av finalen og var 6 opp når det var tre hull igjen. OBIL 5 spurtet meget sterkt og tapte til slutt bare med en, 12-13.

handverkerne580Håndverkerne med Vidar Svendsen og Frode Selvik - Vinnere gruppe B - Elite

obil5 580OBIL 5 med Jarle Gustavsen og Stein Andersen - 2 plass i gruppe B-Elite


I dagens siste divisjonsfinale i gruppe B - 1 divisjon ble det en landskamp mellom Island og Norge. Smart Elektro 2 med Dadi Hreinsson Pagan og Ingi Hauksson møtte Baccara med Hege Vold og Cille Bråss. For en gang skyld var Norge bedre enn Island og jentene vant til slutt hele 18-11. 


baccara580Baccara med Hege Vold og Cille Bråss - Vinnere av gruppe B -Elite

smartelektro580Smart Elektro 2 med Dadi Hreinsson Pagan og Ingi Hauksson - 2 plass i gruppe B - 1 divisjon


Lucky looser
Da mesterfinalen i Portugal skal ha 6 deltakere og Granlia allerede var klare som vinterserie vinnere 2015/2016, var det i år åpent for en lucky looser blandt de fire tapende lagene utendørs.
De to beste taperne var da Oxer og OBIL 5 som tapte med henholdsvis 2 og 1.

Disse to møttes da til et 150 m omspill på hull 18, som endte uavgjort og dermed gikk Oxer til mesterfinalen, på bedre snitt hcp, som lucky looser.


Birdienøttene, Østmarka, Håndverkerne, Baccara, Oxer og Granlia møtes i mesterfinalen på Montado Golf 26-30 oktober.
Vi gratulerer!

Vi vil takke alle lag som har deltatt i årets utendørsserie og håper at mange av dere også vil være med oss gjennom vinteren både i vinterserien for lag og i single turneringen Tour de Golf på simulator.

Jan-Fred, Gunnar og Tore