Lagfinalen går på Hakadal 8 september!

Da er vi klare for innspurten i årets lagserie, hvor det skal avgjøres hvilke lag som går til divisjonsfinalene på Hakadal torsdag 8 september kl.12.00.


I Gruppe A - Elite har Birdienøttene et overtak, men her er det fortsatt mange utsatte matcher, så mye kan skje. De to beste lagene i gruppe A - elite møtes til divisjonsfinalen, hvor vinneren går til mesterfinalen i Portugal.
I Gruppe A - 1 divisjon avd. 1 har Østmarka Golf et lite overtak og i Gruppe A - 1 divisjon avd.2 har Happy Golfer Girls og Hakadal Golf tatt teten. Vinneren av Gruppe A - 1 divisjon avd. 1 møter vinneren av Gruppa A - 1divisjon avd. 2 til divisjonsfinalen, hvor vinneren går til mesterfinalen i Portugal.

Gruppe B - Elite
I Gruppe B-Elite har OBIL 5 og Four Fore overtaket, men her kan både Follo Elektro, Håndverkerne og Steinrik klare divisjonsfinaleplass. De to beste lagene  etter endt seriespill i Gruppe B-Elite møtes i divisjonsfinalen, hvor vinneren går til mesterfinalen i Portugal.

Gruppe B - 1 divisjon
I Gruppe B-1 divisjon avd. 1 Har Negativt Fokus, Smart Elektro 1 alt i egne hender, men Baccara, Coromatic og Team Sopra Steria 2 har også 6 poeng og mulighet til å nå divisjonsfinalen.
I Gruppe B-1 divisjon avd.2 er det Smart Elektro 2 og Alliance Eiensom som leder med 7 poeng, men Benchmark jager bak med 5 poeng og en match mindre spilt. Vinneren av Gruppe B-1 divisjon avd. 1 møter vinneren av Gruppe B - 1 divisjon avd. 2 i divisjonsfinalen på Hakadal torsdag 8 september.

Vi ønsker alle lagene lykke til i innspurten!