Bli med Golfserie til Portugal i Oktober!

Golfserie.no lag finalen og single turneringen Tour de Golf Invitational avholdes i år på Montado Golf ved Setubal i Portugal fra 26/10 til 30/10.
For deltakerne vil det også i år være mulig å legge til noen dager ekstra, slik at man drar 23/10 og returnerer til Oslo 30/10.
De 6 lagene ( a to personer) som kvalifiserer seg til mesterfinalen, vil få dekket reise t/r, opphold 26/10-30/10, bankett og 4 runder golf. 
Allerede er Granlia kvalifiserte som vinnere av vinterserien 2015/2016. 
I tillegg vil vinnerne av Tour de Golf kvalifiseringen i klasse A og B få dekket deltakelse i Tour de golf Invitational fra 26/10-30/10.

Dersom man ikke skulle klare å kvalifisere seg til lagfinalen eller bli vinner av Tour de Golf kvalifiseringen, kan man alikevel bli med på Portugal turen og delta i Tour de Golf Invitational.
Klikk her for mer informasjon og for å melde seg på turen.


Montado golf

Rett sørøst for Lisboa, bare ca. 45 minutter fra lufthavnen, ligger Golf do Montada. Her i området rundt den sjarmerende fiskerbyen Setúbal, preges landskapet av gamle knudrete korkeiker og vinranker – en runde på en bane i slike vakre omgivelser er virkelig en enestående opplevelse og avkoblende.
Golf do Montado er et meget prisgunstig alternativ for deg som ønsker en avkoblende golfreise med fantastisk golf og hyggelig atmosfære. For den som, mot formodning, klarer å slite seg løs fra golfbanen, finnes det mange alternativer. Det tar bare en halvtime til Lisboas mange severdigheter; ta en båttur på Tejo, eller dra på vinsmaking på en av de mange vingårdene i nærheten. Montado har mye å tilby!

Se film fra stedet her

Se hull for hull på banen her