Granlia gikk hele veien i vinterserien!

I gårsdagens finale i vinterserien for lag var Granlia (bildet) med Peter Rolstad og Stian Husby og Breaking Bad med William Myhre og Erik Anderson motstandere. 


Dette var lenge en meget jevn finale og det var først på hull 8 hvor Erik Anderson var uheldig og fikk dobbel par på et par 4 hull, som saken var klar. Granlia ble årets vinterseriemester etter seier 71-76 over Breaking Bad. Nå venter mesterfinalespill i varmere strøk i oktober for Granlia. I mesterfinalen møter Granlia de 5 divisjonsvinnerne i årets lagspill utsendørs som starter i mai.
Vi gratulerer Granlia med sin første vinterserie tittel.


Fantastisk spill av Granlia i semifinalen

I semifinale nr. 1 tok Granlia tidlig føringen og allerede etter 5 hull var Granlia 6 slag foran Cutter. Peter Rolstad og Stian Husby spilte fantastisk golf og endte på henholdsvis 30 og 33 slag netto og  da hadde ikke Daniel H.Hansen og Kai Seim noe å stille opp med. Semifinalen endte 63-74 til Granlia.
I semifinale nr.2 var Breaking Bad og Platou Bulls motstandere og dette ble helt jevnt helt frem til hull 6, da dro Breaking Bad ifra og vant til  slutt 70-73.

breaking bad2 5802- plass i vinterserien for Breaking Bad - William Myhre og Erik Anderson


cutter 5803 plass i årets vinterserie for Cutter - Daniel H.Hansen og Kai Helge Seim


platou bulls 5803 plass i årets vinterserie for Platou Bulls - Edvard Hatle og Werner Moldrem