Granlia til semifinale etter omspill!

I gårsdagens tre kvartfinaler i vinterserien 2015/2016, måtte det omspill til for å avgjøre den fjerde og siste semifinaleplassen mellom Granlia (bildet) med Stian Husby og Peter Rolstad og Slice Of Life, med Tori Espe og Anders Bøen Gravdal. Lagene endte på 70-70 i kvartfinalens 9 hull på Kunzwart og måtte da gå ut på hull 10 (par 3) for omspill. I omspillet lå nervene utenpå de fire spillerne hvor ingen av de traff green på utslaget. På slag to var Stian Husby på greenen 18 meter fra hullet og når han på spektakurært vis satte denne putten var Granlia i semifinale.


breaking bad 580Breaking Bad med William Myhre og Erik Andersson - klare for semifinale

Breaking Bad og Cutter tok seg greit til semifinale

I de to andre kvartfinalene for dagen vant Breaking Bad med William Myhre og Erik Andersson 73-78 over Hagan Rookies med Anders Halse og Anders Linderoth, og Cutter med Kai Helge Seim og Trond Hallan Paulshus slo OBIL 3 med Gorms Sjølie og Jarle Gustavsen 71-75. I tillegg er jo allerede Platou Bulls med Werner Moldrem og Edvard Hatle klare for semifinale som vinnere av eliteserien. 

cutter580Cutter med Kai Helge Seim og Trond Hallan Paulshus - klare for semifinale

platou bulls 580Platou Bulls med Edvard Hatle og Werner Modrem - klare for semifinale

 

Semifinale onsdag 16 mars
Semifinalene går onsdag 16 mars kl.17.30 hvor Breaking Bad møter Platou Bulls og Cutter møter Granlia.

Dette er fire lag som har vist meget gode scorer gjennom hele seriespillet og ikke minst i kvartfinalene, så dette kommer til å bli kjempe jevnt.
Finalen spilles samme dag kl.20.00.

Vi ønsker lagene lykke til på onsdag.