Alle kvartfinale lagene klare!

Da er siste match i vinterserien for lag 2015/2016 spilt og følgende lag går til kvartfinale/semifinale.
Platou Bulls er vinnere av Eliteserien og går direkte til semifinale. OBIL ble nummer to i Eliteserien og går til kvartfinale.
Slice Of Life, Hagan Rookies og Granlia ble avdelingsvinnere i 1 divisjon og går til kavrtfinale.

Breaking Bad (bildet) ble beste toer og Cutter ble nest beste toer i 1 divisjon og begge går til kvartfinale.
Kvartfinalene spilles onsdag 9 mars kl.18.00:

OBIL 3 - Cutter
Hagan Rookies-Breaking Bad

Slice Of Life - Granlia

Semifinale og finale spilles 16 mars fra kl.17.30 på Custom Golf.


Kvartfinale 1. OBIL 3-Cutter

OBIL 3 med Thomas Stene-Johansen og Gorm Sjølie åpnet sesongen i Eliteserien meget bra med tre seiere og en uavgjort, før de røk på to tap for Platou Bulls og EVRY 1, men avsluttet med to strake seiere og gikk dermed til kvartfinale med 9 poeng og bedre scoreforskjell en Golfserie.no som ble nr. 3. 
Cutter med Kai Helge Seim, Daniel H.Hansen, Anders  Bristøl og Trond Hallan Paulshus gikk til kvartfinale fra 1 divisjon som nest beste toer, med minst mulig margin. 9 poeng og -22 i scorforskjell var samme som Team Sopra Steria, men Cutter hadde lavere total egen score. 
OBIL 3 har hatt mange lave scorer helt nede på 66 netto, så de må finne seg i å være favoritter i denne kvartfinalen.


Kvartfinale 2, Hagan Rookies-Breaking Bad
Hagan Rookies med Anders Halse,Anders Linderot og Espen Hjermstad har lekt seg gjennom seriespillet uten tap i 1 divisjon avd. 3 og tok seg lett til kvartfinale.

Breaking Bad med William Myhre og Erik Andersson klarte å bi beste toer i 1 divisjon etter en meget tøff batalje i avd.1, hvor tre lag endte på 10 poeng, og Breaking Bad hadde nest beste scoreforskjell. Volvat Medisinske røk altså ut med 10 poeng på 6 matcher p.g.a. dårligere scoreforksjell. 
Dette kommer til å bli en meget tett kvartfinale, da begge lag har vært enestående på sitt beste med scorer nede på 60 tallet.

Kvartfinale 3, Granlia-Slice Of Life

Granlia med Stian Husby, Rasmus Holch og Peter Rolstad fikk også med seg full pott og 12 poeng i seriespillet og gikk lett til kvartfinale.
Slice Of Life med Tori Espe og Anders Bøen Gravdal vant 1 divisjon avd.1 med 10 poeng og en meget god scoreforskjell på -40 og tok seg til kvartfinale.

Her har begge lag vært meget gode på sitt beste, men begge lagene har også hatt noen høye scorer, men alikevel vunnet sine matcher. 

Dette kan gå begge veier. 


Platou Bulls med Werner Moldrem og Edvard Hatle ble vinterseriemestere 2014/2015 og er regjerende Golfserie.no mestere fra 2015 og skuffet ikke i vinterserien i år heller. Platou Bulls vant Eliteserien og gikk med det direkte til semifinale, hvor de møter vinneren av kvartfinalen mellom Hagan Rookies og Breaking Bad. Platou Bulls er gode nok til å gå hele veien i år også.