Bli med Golfserie.no på vårtur til Portugal!

Golfserie.no har i samarbeid med Golf Plaisir lagt opp til en vårtur den 7 til 10 april for å komme i gang med sesongen å være klare til golfserien starter opp her hjemme. Det blir som vanlig konkurranser samt mye sosialt og moro. På Montado får man valuta for pengene og banen gir egentlig valuta i seg selv, men i tillegg vil man oppleve en en uvanlig lystbetont og behagelig service.


Rett sørøst for Lisboa, bare ca. 45 minutter fra lufthavnen, ligger Golf do Montada. Her i området rundt den sjarmerende fiskerbyen Setúbal, preges landskapet av gamle knudrete korkeiker og vinranker – en runde på en bane i slike vakre omgivelser er virkelig en enestående opplevelse og avkoblende.
Golf do Montado er et meget prisgunstig alternativ for deg som ønsker en avkoblende golfreise med fantastisk golf og hyggelig atmosfære. For den som, mot formodning, klarer å slite seg løs fra golfbanen, finnes det mange alternativer. Det tar bare en halvtime til Lisboas mange severdigheter; ta en båttur på Tejo, eller dra på vinsmaking på en av de mange vingårdene i nærheten. Montado har mye å tilby! seg selv, men i tillegg vil man oppleve en en uvanlig lystbetont og behagelig service.

For mere informasjon og påmelding klikk hermontado 580