Divisjonsfinaler på Hakadal 10 september

Da er seriespillet over og kun divisjonsfinalene gjenstår. Divisjonsfinalene går på Hakadal Golfklubb torsdag 10 september.

De fem divisjonsvinnerne går til mesterfinalen på Vilaitana Golf i Spania 3-7 november, hvor de også møter vinterseriemesterne fra 2014/2015, Platou Bulls.

Divisjonsfinalene på Hakadal 10 september : 
kl.10.00 Gruppe B - 1 divisjon Breaking Bad-Benchmark

kl.10.10 Gruppe B - Elite          Four Fore - OBIL 5

kl.10.20 Gruppe A - 2 divisjon Tollernes IL - Nordea
kl.10.30 Gruppe A - 1 divisjon Light Draw ITB - Fairway To Heaven
Kl.10.40 Gruppe A - Elite          Holtsmark Golf - OBIL 4 

Følg finalen live her:http://www.golfgamebook.com/club/leaderboard/primary/2ur-z2oy


Gruppe B - 1 divisjon

Her møtes Breaking Bad, med William Myhre og Nils Erik Andersson og Benchmark med Atle Kristiansen og Jan-Petter Westlie.

Breaking Bad må finne seg i å være favoritter etter å kun ha tapt en match i seriespillet. Benchmark gikk til divisjonsfinalen med minst mulig margin. Samme poeng som Team Sopra Steria, men med bedre scoreforskjell.

Gruppe B - Elite

Her hadde Follo Elektro alt i egne hender før siste serierunde, men da det endte med tap mot Statnett, snappet Four Fore med Richard Greger og Andre Jensen avdelingsseieren.

Four Fore gikk til mesterfinalen også i 2014 og møter OBIL 5 med Stein Andersen og Jarle Gustavsen 

Gruppe A - 2 divisjon

Divisjonsfinalen i denne divisjonen kommer til å bli en meget jevn batalje. Her møtes Tollernes IL med Martin Mentzoni og Jon Arne Pettersen, Nordea med Rune Winger og Anders Tvilde. Begge lagene gikk gjennom seriespillet uten tap. 

Gruppe A - 1 divisjon

De regjerende Golfseriemesterne Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Håvar Solli har nok en gang tatt seg til divisjonsfinale og møter Light Draw Into The Breeze med Yngve Gundersen og Bjørn Hansen.
Dette kommer også til å bli en meget jevn divisjonsfinale, da begge lagene gikk uten tap igjennom seriespillet. 

Gruppe A - Elite

Holtsmark Golf med Bengt Brattegaard og Raymond Selås er i divisjonsfinale for tredje gang og møter OBIL 4 med Thomas Stene-Johansen og Aleksander Mordal som er i sin tredje divisjonsfinale på rad.
Holtsmark Golf har tapt sine to tidligere finaler, så kanskje alle gode ting er tre. OBIL 4 tapte divisjonsfinalenmot Birdienøttene i 2013 og vant over samme lag  i 2014. Dette blir en meget jevn match.