Divisjonsfinalene for lag går på Hakadal!

Divisjonsfinalene i Golfserie.no for lag går av stabelen på Hakadal torsdag 10 september med første tee off kl.10.00.
Alle divisjonsvinnerne (lag - 2 personer), denne dagen, går til Mesterfinalen i Golfserie.no på Vilaitana Golf 3-7 november, hvor fly t/r, golf, overnatting og bankett dekkes av Golfserie.no.


Gruppe A - Elite
I gruppe A Elite møtes lag nr.1 og nr.2 fra seriespillet til divisjonsfinale. Granlia topper for øyeblikket eliteserien foran Holtsmark, men både OBIL 4, OBIL 1 og Birdienøttene har en teoretisk mulighet til å nå divisjonsfinalen. 
Brødrene Dahl 1 ser ut til å rykke ned sammen med Wittusen & Jensen.
Administrasjonens tips: OBIL 4 vinner eliteserien foran Granlia


Gruppe A - 1 divisjon avd. 1
! divisjon har to avdelingen og vinneren i hver avdeling møtes til divisjonsfinalen på Hakadal. Light Draw Into The Breeze ligger for øyeblikket klart best ann med 9 poeng, men Ole Vidars har fortsatt mulighet med 7 poeng og en match mindre spilt. Fred Fåkkåpz har også en teoretisk mulighet til å vinne avdelingen, men da er de avhegig av riktige resultater i de andre matchene.
Negativt Fokus, Elektrofagmannen og Happy Golfer Girls kjemper om å unngå nedrykk.(to lag rykker opp og to lag rykker ned).
Administrasjonens tips: Light Draw Into The Breeze vinner avdelingen.Gruppe A - 1 divisjon avd.2
Fairway To Heaven med Håvar Solli og Thomas Reksten er regjerende mestere i Golfserie.no og har allerede et ben i divisjonsfinalen. Det er kun KLP  1 som i teorien har mulighet til å ta plassen fra FTH.
Pinoccio, Twin Brothers, Brødrene Dahl 2 og Nattens Helter kjemper om å unngå nedrykk. (to lag rykker opp og to lag rykker ned).
Administrasjonens tips: Fairway To Heaven vinner avdelingen.

Gruppe A - 2 divisjon avd.1
Her har Tollernes IL et soleklart overtak og det skal nok mye til om ikke det blir de som går til divisjonsfinale i Gruppe A - 2 divisjon.
Administrasjonens tips: Tollernes IL vinner avdelingen.

Gruppe A - 2 divisjon avd.2
I denne avdelingen har altfor mange matcher blitt utsatt, så her gjennstår det mange matcher som må avvikles i løpet av de siste 14 dagene i august. Nordea har tatt et grep i avdelingen, men både Brosjan & Brusjan og A-Team kan i teorien klare å vinne avdelingen.
Administrasjonens tips: Nordea vinner avdelingen

Gruppe B - Elite avd. 1
Her er det fortsatt helt åpent, men det er kun Young Girls Golfteam som ikke har tapt noen matcher så langt og har et lite overtak. Baccara, OBIL 5, Steinrik og Golfserie.no har fortsatt mulighet til å vinne avdelingen.
Alliance Eiendom og OBIL 3 ser ut til å rykke ned.
Administrasjonens tips: Young Girls GT vinner avdelingen

Gruppe B - Elite avd. 2
Follo Elektro, Four Fore og Håndverkerne kjemper om plassen i divisjonsfinalen.
Coromatic, Team Sopra Steria 1 og Statnett kjemper om å unngå bli med OBIL 2 ned i 1 divisjon.
Administrasjonens tips: Håndverkerne vinner avdelingen

Gruppe B - 1 divisjon avd.1
Her er det tre lag som fortsatt har mulighet til å vinne avdelingen. Det står mellom Benchmark, Team Sopra Steria 2 og Smart Elektro 1.

Administrasjonens tips: Team Sopra Steria 2 vinner avdelingen

Gruppe B - 1 divisjon avd.2
Her er i prinsippet Breaking Bad allerede klare for divisjonsfinalen, men dersom Pin High Ladies vinner stort de to siste matchene og Breaking Bad taper stort i sin siste match kan de i teorien ta avdelingsseieren.
Administrasjonens tips: Breaking Bad vinner avdelingen.

 

Vi ønsker alle lagene lykke til i serieinnspurten.