Jens Andreas Køste overtok ledertrøya!

Jens Andreas Køste fra Hakadal overtok ledertrøya i Srixon Tour de Golf klasse A etter en flott 68 runde (netto) i knallværet på Østmarka lørdag 15 august.
Nå gjennstår kun to runder i kvalifiseringen og disse går på Hakadal lørdag 22/8 og på Holtsmark 23/8. 
Klikk her for å se stillingen i Srixon Tour de Golf etter runden på Østmarka 15 august.


Klasse A

Jens Andreas Køste leder klasse A på 139 slag. 4 slag foran Magnus Olsson (Tjusta) og Stig Pettersen (Hakadal) som begge har 143 slag på de to tellende rundene. Akkurat for øyeblikket er Hans Terje Stensholm (Askim) med 145 slag, Dag Robert Andersen(Holtsmark) 146 slag, Frode Lystad(Grønmo) 148 slag, Tormod Kisen(Grønmo) 149 slag, Duc van Nguyen(Grønmo) 151 slag og Oskar Eriksson(Hakadal) 153 slag kvalifiserte til delfinalen, men dette kan endre seg de to siste rundene. For øyeblikket er det 47 deltakere i klassen og dette medfører at de 9 beste spillerne (20 % av deltakerene) kvalifiserer til delfinalen. Skulle flere nye spillere melde seg på i Klasse A før helgens avsluttende runder, vil de 10 beste kvalifisere seg til delfinalen. 


marius oyen 580Marius Øyen fra Mjøsen var best i klasse B på Østmarka 15/8 med sine 39 poeng


Klasse B

I klasse B var Marius Øyen fra Mjøsen GK (bildet) best på Østmarka med 39 poeng, men dette var hans første runde i Srixon Tour de Golf i år og han har derfor ikke noe tellende resultat i sammendraget. Det er de 8 beste med to tellende runder som går til delfinalen i Klasse B og Marius Øyen blir nok en av disse om han stiller til start i helgens to avsluttende runder. 
Michael Hugo Sverreng (Grønmo) har fortsatt den gule ledertrøya i klasse B med sine 73 poeng, men Mario Rinaldi tok et nytt steg nærmere og har nå 72 poeng på 2 plass. Anders Bøen Gravdal (Odda) ligger på 3 plass med 65 poeng. Deretter følger Ørnulf Gaarder(Losby) 62 poeng, Tore Sanne (Østmarka) 61 poeng, Steinar Burås (Østmarka) 60 poeng, Morten Engh (Grønmo) 58 poeng og Jan-Erik Andresen (Grønmo) 58 poeng, som alle for øyeblikket er kvalifisert til delfinalen. Stiller de to Østmarka  damene Trude Støver og Kerttu-Kaarina Vesterinen til start i neste helgs avsluttende runder, vil nok de blande seg inn i toppen, da de har kun en runde registrert med henholdsvis 37 og 36 poeng.

 

Vi minner om at man kun kan ha en tellende runde fra hjemmebanen.