Bli med Golfserie.no til Villaitana - Benidorm!

Villaitana Golf Club, 1 - 8. november eller 3-7. november 2015
Turen går i år til Villaitana utenfor Benidorm og denne gang det vil bli mulighet for å velge mellom tur på 5 dager eller en uke. 


gruppebilde 580Golfserie.no turen 2014 gikk til Alicante Golf - 36 deltakere.

Tradisjonen tro så inviterer Golfserie.no til en sosial singleturnering (Srixon Tour de Golf finale) parallelt med Golfserie.no mesterfinalen for lag som også spilles i denne uken. Det vil bli premiering til de tre beste spillerne og mye moro i løpet av dagene i Spania. 

Melder du deg på turen nå og du skulle vinne plass i mesterfinalen for lag eller du skulle bli en av de to klassene i den individuelle turneringen Srixon Tour de Golf, får du pengene tilbake. Så det bare å melde seg på først som sist.Villaitana er etter vår mening en av Europas mest moderne og beste golfresorter. To utrolig vakre Nicklaus-baner med utsikt over havet og pirrende utfordringer mellom bunkerene og vannhilderne. I tillegg Benidorms natteliv rett rundt hjørnet med mange restauranter og barer gjør dette stedet til blant de beste. Vi flyr direkte til Alicante og derfra en kort transfer nordover langs kysten. Her, i det perfekte golfklimaet på Costa Blanca, ligger golfresorten Villaitana med alt man kan vente seg av et 4-stjerners topphotell. Hele anlegget har den sjarmerende atmosfæren av en Middelhavslandsby, med smale gater, torg, restauranter og barer. Utenfor døra finnes dessuten en av kystens absolutt beste baner, tegnet av selveste Jack Nicklaus. Noen kilometer unna ligger Benidorm, med en herlig strandpromenade hvor Middelhavets bølger ruller inn. Restaurantene er utallige, shoppingmulighetene rikelige og kveldsaktivitetene pulserende.

 

Klikk her for mer informasjon og for å melde deg på turen.