Da er alle kvartfinalene klare!

Da er alle sluttspillslagene klare i årets vinterserie og kampen om den ene plassen i årets mesterfinale i Spania spisser seg til.
Det er kun tre kvartfinaler, da vinneren av eliteklassen EVRY Golf 1 går direkte til semifinale.

Her er de tre kvartfinalene:
  9 mars kl.20.00 Golfserie.no-Platou Bulls
11 mars kl.17.30 EVRY Golf 2-Team Rogmort
11 mars kl.17.30 Fairway To Heaven-OBOS

Semifinale og finale spilles 18 mars.Golfserie.no-Platou Bulls

I første kvartfinale møtes Golfserie.no og Platou Bulls. Dette skal i realiteten være lett match for Platou Bulls med Werner Moldrem og Edvard Hatle, som kun tapte en match i løpet av seriespillet og det var en match de måtte gi w.o. Golfserie.no vant også alle sine matcher i seriespillet, men Jan-Fred Aslagsen og Tore Sanne har variert veldig i spillet og her må nok golfserie.no finne seg i å være "underdogs".
Vinneren av denne matchen møter EVRY Golf 2 eller Team Rogmort i semifinalen.

 

EVRY Golf 2 - Team Rogmort

I kvartfinale nummer to møtes EVRY Golf 2 med Vidar Bergseth og Robert Brudeset (vinterseriemestere 2012/2013) og Team Rogmort med Morten Langeli og Roger Hansen. EVRY Golf 2 har hatt to runder under 70 slag netto (67 og 69) i seriespillet, men Team Rogmort har vært nede på 66 slag netto, så dette blir en "rysare" av en kvartfinale. 
Vinneren av denne matchen møter Golfserie.no eller Platou Bulls i semifinalen.


Fairway To Heaven-OBOS 

I den tredje og siste kvartfinalen skal de regjerende vinterseriemesterne og Golfserie.no mesterne 2014, Fairway To Heaven, med Thomas Reksten og Håvar Solli møte OBOS med Ken Haga og Paal  Bjerkaas i kvartfinalen. Disse to lagene møttes også i seriespillet og da i en fantastisk match, trakk Fairway To Heaven det lengste strået og vant 64-68. Vinneren av denne matchen møter EVRY Golf 1 med Bjørn Ingolfsen og Tor Roar Tronrud i semifinalen.

Vi ønsker alle lagene lykke til!