Cutter med en flott 67 runde!

Gårsdagens nest siste serierunde i årets vinterserie for lag ble for det meste meget jevne bataljer.
Kveldens høydepunkt var Cutter med Kai Seim (t.v.) og Daniel Hansen som slo Wittusen & Jensen hele 67-80 i 1 divisjon avd.2 . Her leverte Kai Seim en fantastisk netto 30 runde.


I eliteklassen vant Evry Golf 1 knepent 75-76 mot Sigurd Ecklund og like jevnt var det mellom Birdienøttene og Twin Brothers hvor Birdienøttene vant 74-75.
I eliteklassen går de to beste lagene til sluttspill og det ser ut som dette blir EVRY Golf 1 og EVRY Golf 2 som tar disse sluttspillsplassene.

I 1 divisjon vil vinnerne av de tre avdelingene + beste toer gå til sluttspillet.
I 1 divisjon avd. 1 vant Breaking Bad med William Myhre og Erik Andersson hele 82-98 mot Furukammen Putters og leder med dette avdelingen, men med samme poeng som Gruesome Twosome, Golfserie.no og Team Rør.
Team Rør slo Gruesome Twosome 71-74 og Golfserie.no vant 74-80 over 2TOM2 i gårsdagens serierunde.
Golfserie.no har to hengematcher tilgode mot Team Rør og Furukammen Putters og er så langt eneste laget i avdelingen som ikke har avgitt poeng.

I 1 divisjon avdeling 2 vant Team Rogmort 72-83 over Team Steria og Platou Bulls slo EVRY Golf 3 77-80.
Her leder Team Rogmort avdelingen på 9 poeng og er ferdigspilt, mens Platou Bulls på annen plass har 6 poeng, men har igjen Hagan Rookies og en hengematch mot wittusen & Jensen. Med seier i begge disse matchene vil Platou Bulls gå til sluttspillet.

I 1 divisjon avd. 3 vant Ole Vidars 74-77 over Alliance Eiendom. 
Her leder OBOS Prosjekt Golf avdelingen , men Fairway To Heaven og Granlia komme halsende bak. Disse to lagene møtes denne uken og vinner Fairway To Heaven denne matchen, vil de ta et langt steg mot sluttspillet.

Sluttspillet i årets vinterserie for lag går 11 mars og finalen går 18 mars.
Vinnerlaget går til mesterfinalen i Spania i oktober 2015.

Vi ønsker lagene lykke til i innspurten!