Revansje for OBIL 4!

OBIL 4 med Aleksander Mordal og Thomas Stene-Johansen var veldig nære å gå til mesterfinalen i Spania i 2013, men tapte mot Birdienøttene på omspill.
I årets divisjonsfinale i Gruppe A - Elite, var de samme to lagene motstandere og denne gangen trakk OBIl 4 det lengste strået.


Aleksander og Thomas var stort sett 5-6 opp hele veien, men som i 2013 spurtet Birdienøttene med John Nordli og Kasper Storch godt, og før hull 18 var OBIL 4 bare to opp. Denne gangen holdt Mordal og Stene-Johansen hodet kaldt og vant hull 18 med 2-0. Dermed ble det 14-10 seier og mesterfinale i Spania på gutta fra OBIL.
Vi gratulerer!

Divisjonsfinalen på Holtsmark startet med øsende regnvær, men utover dagen tittet solen frem og banen holdt seg meget godt.
Gruppe A - 1 divisjon

I 1 divisjon var Holtsmark Golf med Bengt Brattegaard og Jens Petter Rønningen og Granlia med Stian Husby og Peter Rolstad finalister.
Her vant Granlia til slutt 15-11.

granlia 580Granlia med Peter Rolstad og Stian Husby- Vinnere av Gruppe A -1 divisjon

Gruppe A - 2 divisjon

I 2 divisjon vant Nattens Helter med Trond Ramdahl og Stian Godeng knepent 13- 11mot Piniccio med Rune Berntsen og Thor Birger Wilhelmsen etter stort sett å ha vært i føringen hele veien.

nattens helter 580Nattens Helter med Trond Ramdahl og Stian Godeng - Vinnere Gruppe A - 2 divisjon

Gruppe B-Elite
I Gruppe B-Elite var OBiL 3 med Gorm Sjølie og Robert Bijmolen og Four Fore med Richard Greger og Andre Weik Jensen finalister.
Her ledet stort sett Four Fore hele veien og matchen var ferdig etter hull 17. Four Fore vant 14-10.

four fore580Four Fore med Richard Greger og Andre Weik Jensen - Vinnere av Gruppe B-Elite

Gruppe B - 1 divisjon
Zisson med John Dudley og Geir Bjørnstad møtte Team Steria med Erik Germundsson og Dag Erik Wiig. Dette var overkjøring fra førstestund og Zisson vant enkelt 15-8.

zisson 580Zissons John Dudley er sammen med Geir Bjørnstad vinnere av Gruppe B- 1divisjon.

Mesterfinalen i Spania 21/10-26/10-2014
Disse fem divisjonsvinnerne + vinneren av vinterserien 2013/2014, Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Håvar Solli, møtes til mesterfinalen på Alicante Golf 21 til 26 oktober.
Her spilles det i tre forskjellige spillformer og vinneren bli Golfserie.no mester 2014.

Vi gratulerer og ønsker de seks lagene lykke til i Spania.