Storspill i Srixon Tour de Golf finalen!

Det ble vist fantastisk golf i begge klasser i lørdagens finale på Hakadal i Srixon Tour de Golf. Gisle Fjeldsæter(t.v) fra Haga og Ben Rolandsen fra Hakdal leverte henholdsvis 41 og 44 poeng i finalen og ble vinnere i hver sin klasse. Vi gratulerer de to vinnerne som da er kvalifisert til Srixon Tour de Golf Invitational på Alicante golf i Spania 21-26 oktober, hvor fly t/r, overnatting, golf og bankett er sponset av Golf Plaisir.


KlasseA 123 580Kim-Andre Sørland (3plass ), Ben Rolandsen (vinner) og Ole Martin Olsen (2 plass) i klasse A

Klasse A
Anders Hvaal Larsen ledet et poeng foran Kim-Andre Sørland og to poeng foran Ben Rolandsen før finalen. Ben startet finalen med 14 poeng på de fem føste hullene og var raskt oppe i teten. Etter hull 14 hadde Kim Andre Sørland passert Ben Rolandsen og ledet med 2 poeng. En fantastisk sluttspurt av Rolandsen og en liten knekk av Sørland, gjorde at Ben Rolandsen vant med totalt 118 poeng. fire poeng foran en godt spurtende Ole-Martin Olsen fra Hauger på 114 poeng, og på tredje plass endte Kim Andre Sørland med 112 poeng.

klasseB 123Gunnar Aspeli (2 plass), Gisle Fjeldsæter (vinner) og Kenneth Norderud (3 plass) i Klasse B

 

Klasse B
Morten Engh fra Grønmo hadde en solid ledelse på fem poeng til Kenneth Norderud (Grønmo) og 7 poeng til Gunnar Aspeli (Hauger) og hele 11 poeng til Gisle Fjeldsæther (Haga) før finalen.

Morten Engh fikk en meget dårlig start med kun 4 poeng på de fem første hullene og etter 9 hull var forspranget borte og Gunnar Aspeli hadde overtatt ledelsen 4 poeng, foran Engh, Norderud og Fjeldsæter.
Etter hull 14 ledet Gunnar Aspeli to poeng foran Gisle Fjeldsæter som igjen var to poeng foran Kenneth Norderud. Aspeli og Norderud fikkd et litt på slutten og Fjeldsæter avsluttet med 8 poeng på de fire siste hullene og vant med minste mulige margin. Gisle Fjeldsæter endte på 106 poeng totalt. Et fattig poeng foran Gunnar Aspeli på 105 poeng og tredjeplassen gikk til Kenneth Norderud på 101 poeng.
ken haga closest580Ken Haga fra Grønmo vant closest to pin på hull 7


kim andre lucky loser580Kim-Andre Sørland var heldig og vant "lucky looser" premien - Jernsett fra Cleveland levert av TWT-Sport