Redaksjonens tips!

Da kun få serierunder gjenstår i årets golfserie.no for 2-manns lag, har redaksjonen våget seg utpå å tippe hvilke lag som kommer til å spille divisjonsfinale på Holtsmark 9 september og hvilke av disse lagene som går til mesterfinalen på Alicante Golf 21-26 oktober.
Klikk på les mer for å se tipsene.


Gruppe A - Elite
OBIL 4 er jo allede klare og vi i redaksjonen tror at Birdienøttene kun klarer en seier på de to siste matchene og at OBIL 1 vinner sine to siste å tar den andre plassen, slik at vi får en ren OBIL divisjonsfinale. Vi tror at OBIL 4 tar revansje fra fjorårets divisjonsfinae tap og går til mesterfinalen i Spania.

 

Gruppe A - 1 divisjon

Her tror vi at lagene som leder hver avdeling, klarer å beholde ledelsen helt ut og dermed blir det Twin Brothers mot Hakdal Golf i divisjonsfinalen i 1 divisjon.
Redaksjonen tipper at Hakdal Golf også i år tar seg til mesterfinalen i Spania.

Gruppe A - 2 divisjon

Redaksjonen tror at lag fra midt på tabellen i begge avdelingene kommer sterkt på slutten og tipper derfor  Heggeveien Flyers mot PT Nordic i divisjonsfinale i 2 divisjon.
Vi tror at Heggeveien Flyers tar seg til mesterfinalen i Spania.

Gruppe B - Elite
I gruppe B-elite er det desverre ikke lenger noen mulighet for arrangørlaget golfserie.no å nå divisjonsfinalen, men vi tipper at Young Girls Golfteam kommer til å møte OBIL 2 i divisjonsfinalen.
Her er det kvinnelig list som gjelder. Vi tror "de unge damene" går til mesterfinalen.

Gruppe B -1 divisjon
I 1 divisjon tror vi at Nexans Golf kommer til å møte Team Steria i divisjonsfinale.

Redaksjonens tips går til Team Steria som mesterfinale deltaker.

Så er det opp til de andre lagene å gjøre våre tips til skamme.


I tillegg så vet vi at Fairway To Heaven allerede er klare for mesterfinalen i Spania som vinnere av vinterserien i simulatorgolf 2013/2014.

Vi ønsker alle lykke til med innspurten i årets golfserie.no.