Hard kamp om plassene i divisjonsfinalen!

Divisjonsfinalene for lag går på Holtsmark tirsdag 9 september og det er en hard kamp i hver divisjon og i hver avdeling om å ta de viktige plassene i divisjonsfinalen for deretter å klare å gå til mesterfinalen i Spania 21-26 oktober.


Når kun to serierunder gjenstår i eliteserien - Gruppe A er OBIL 4 med Thomas Stene-Johansen og Aleksander Mordal allerede klare for for divisjonsfinale. Dette for andre år på rad .
Birdienøttene, med John Nordli og Lars Erik Kure, som er regjerende golfseriemestere fra Almerimar i 2013, ligger best ann til å ta den andre plassen i divisjonsfinalen - Gruppe A-elite på Holltsmark.
Isåfall blir det samme divisjonsfinale i eliteserien i år som i 2013. Da vant Birdienøttene divisjonsfinalen etter omspill.
Brødrene Dahl 1, OBIL 1, Wittusen & Jensen og Oxer har også fortsatt en teoretisk mulighet til å ta den andre plassen i divisjonsfinalen.
Brødrene Dahl 1 møter nettopp Birdienøttene i neste serierunde den 21/8 på Holtsmark og med seier for Brødrene Dahl 1 her vil det være helt åpent om den siste plassen for siste serierunde.
Vi ønsker lagene lykke til i innspurten og gratulerer Thomas og Aleksander fra OBIL 4 nok en gang med plass i divisjonsfinalen.