Golfserie.no finalen på Holtsmark 9/9!

Divisjonsfinalen i Golfserie.no for lag går på Holtsmark tirsdag 9 september.
Oppmøte og registrering kl.09.00-kl.09.30 
Avdelingsvinnerne i gruppe B - 1 divisjon starter kl.10.00.
Avdelingsvinnerne i gruppe B - Elite starter kl.10.10
Avdelingsvinnerne i gruppe A -2 divisjon starter kl.10.20
Avdelingsvinnerne i gruppe A -1 divisjon starter kl.10.30 og de to beste lagene fra gruppe A -Elite går sist kl.10.40.


Hvilke lag går til divisjonsfinalen?

I gruppe A - Elite møtes de to beste lagene etter seriespillet. 
I gruppe A - 1 divisjon og 2 divisjon møtes vinnerlagene i hver avdeling etter seriespillet til divisjonsfinale.
I gruppe B elite og 1 divisjon går også avdelingsvinnerne til divisjonsfinalen.
De fem lagene som vinner hver av divisjonsfinalene går til Mesterfinalen i Spania 21-26 oktober, hvor fly, opphold, golf og bankett er sponset av Golf Plaisir og Golfserie.no.
I tillegg er allerede New York Rangers kvalifisert til Mesterfinalen som vinner av vinterserien i simulatorgolf 2013/2014.

Gruppe A - Elite
Her er OBIL 4 med Thomas Stene-Johansen og Aleksander Mordal 90% sikre på finalespill. I teorien kan Birdienøttene og Oxer passere OBIL 4, men dette er bare i teorien.

Brødrene Dahl har også en teoretisk mulighet til å gå til divisjonsfinale. Wittusen & Jensen, Jacsped Duffers og Ole Vidars kjemper om å unngå nedrykk.


Gruppe A - 1 divisjon

I avd. 1 har Twin Brothers overtaket, men med New Yotk Rangers problmer med avvikling av matcher før ferien, er det flere lag som ikke har spilt mer enn 2-3 matcher.
Cresco Eiendom ligger best ann til å utfordre Twin Brothers. Kun vinneren fra avdelingen går til divisjonsfinalen på Holtsmark og møter vinneren fra avd.2.
I avd. 2 ser det ut som Hakadal golf og Granlia skal gjøre opp om divisjonsfinaleplassen. Negativt Fokus, Elektrofagmannen og EVRY Golf 2 sloss om å unngå nedrykk.

Gruppe A - 2 divisjon
I 2 divisjon avd. 1 har Grønnmo GK med Anne Brit Hansen og Hege Gravvold tatt komandoen, men her kan Tollernes IL 1, Pinoccio og Heggeveien Flyers også gå til divisjonsfinalen..
Sistnevnte har kun spilt 2 matcher og har vunnet begge.
I avd. 2 har Nattens Helter og Fred Fåkkåpz et lite overtak, men PT Nordic kan fort komme bakfra å stikke av med finaleplassen.

Gruppe B - Elite
I eliteklassens avd. 1 ser det ut som det står mellom OBIL 3 og Baccara, men selv om Young Girls Golfteam tapte siste match, leder de ennå avdelingen. OBOS Prosjektgolf har også en teoretisk mulighet til å vinne avdelingen. OBIL 5, Golfserie.no, Steinrik og Furukammen Putters kjemper om å beholde plassen i Eliteserien.
I avdeling 2 har OBIL 2 med Tom Bendixen og Bjørn Lindberg et lite overtak på 07Oslo. Her sliter Follo Elktro, Statnett og Metric med å holde plassen.

Gruppe B - 1 divisjon
I 1 divisjon avd. 1 er det fortsatt helt åpent. Team Steria leder avdelingen, men Team Rør, Håndverkerne og Pin High Ladies kommer halsende bakfra.
I avdeling 2 er det også like jevnt. KLP 2 leder, men Nexans Golf, E-CO og Zisson har færre matcher spilt, så de kommer nok til å kjempe med KLP om avdelingsseieren.