Morten Engh med dobbeltseier!

Morten Engh (t.h) fra Grønmo vant klasse B i Srixon Tour de Golf både lørdag 9/8 (40p) på Nes og søndag 10/8 (36 poeng) på Hakadal.
Morten leder da klasse B klart med 76 poeng hele 5 poeng foran nestemann i klassen, da tre turneringsdager gjenstår.Børge Løberg (t.v) fra Hakadal vant klasse A lørdag på Nes (38 poeng) og ligger på 6 plass sammenlagt i klassse A med 73 poeng og er med dette foreløpig kvalifisert til delfinalen på Hakadal 6/9.
Kim Andre Sørland fra Hauger vant klasse A på Hakadal søndag med hele 43 poeng, men han har en dårlig tellende runde på 26 poeng, som han må forbedre på en av de siste tre rundene.
Anders Hvaal Larsen fra Grønmo leder klasse A med 76 poeng da tre turneringsrunder gjenstår.

17 august på Holtsmark

Neste turneringsdag er på Holtsmark søndag 17 august og her er første mulighet for de spillerne som trenger å få bedret en eller begge poengscorene de har så langt.
Dette er også nest siste mulighet for nye spillere å melde seg på turneringen. Turneringen avsluttes den 23 august på Grønmo og 24 august på Østmarka.
Vi minner om at det kun er tillatt å ha en tellende runde på hjemmbanen.

Delfinalen på Hakadal 6 september
Delfinalen går på Hakadal lørdag 6 september med start kl.12.30. 20% av deltakerne i hver klasse (minimum 8 i hver), vil gå til delfinalen.
For øyeblikket er dette 9 stk. i klasse A og 8 stk. i klasse B. Dette kan endre seg om det kommer mange nye deltakere de siste tre rundene.
Deltakerne i delfinalen tar med seg tellende poengscore fra de innledene rundene inn i delfinalen. Så det er viktig å forbedre scoren helt frem til delfinalen.


Srixon Tour de Golf finalen i Spania
Vinneren i hver klasse i delfinalen på Hakadal, går til Srixon Tour de Golf finalen på Alicante Golf i Spania 21 til 26 Oktober 2014, hvor reise, opphold, golf og bankett er betalt av
Golf Plaisir og Golfserie.no.

Se stillingen i Srixon Tour de golf så langt her.

Vi ønsker alle deltakere lykke til i sluttspurten.