Klart for innspurten i Srixon Tour de Golf!

Innspurten i Srixon Tour de Golf single turnering starter imorgen lørdag 9 august på Nes og fortsetter søndag 10 august på Hakadal.
Lørdag på Nes er det 29 påmeldte. 22 stk. i klasse A og 7 stk. i klasse B. Runden på Hakadal søndag 10 august har påmeldingsfrist idag 8 august kl.20.00, så her er det fortsatt muligheter for å melde seg på. Til nå er det 32 påmeldte på Hakadal søndag.


Finalen i Srixon Tour de Golf går lørdag 6 september på Hakadal og dit skal de 8 beste i hver klasse etter kvalifiseringen som avsluttes søndag 24 august på Østmarka. Før den tid er det altså Nes den 9 august, Hakadal den 10 august, Holtsmark den 17 august, Grønmo den 23 august og altså Østmarka den 24 august.
De to beste rundene til hver spiller (kun 1 tellende runde på hjemmbanen) teller altså i kampen om plass blandt de 8 beste i hver klasse. D.v.s. at spillere som ikke har deltatt så langt, fortsatt kan melde seg på. Lørdag 23 august på Grønmo er siste mulighet for nye deltakere å melde seg på. Da forutsettes det at de har mulighet til å spille søndag 24 august også for å få to registrerte runder.
Så langt er det totalt 47 spillere påmeldt i klasse A og 26 spillere i klasse B.
Vi ønsker deltakerene lykke til i Srixon Tour de Golf innspurten!
Meld deg på her