Bli med Golfserie.no på tur til Alicante i oktober!

Du kan nå melde deg på tur sammen med golfserie.no. Årets tur går til Alicante Golf 21 til 26 oktober.
Bli med på en meget sosial og koselig golftur og samtidig delta i vår single turnering Srixon Tour de Golf finale.alicantegolf 2 580
Single turneringen i Spania. (Srixon Tour de Golf finalen)
Tradisjonen tro inviterer vi til vår sosiale single turnering som går parallelt med Golfserie.no lagfinalen. Single turneringen i Spania spilles over tre dager i spillformen netto-slag med 3/4 hcp. Vinneren får premier til en verdi av 6.000,- fra Golfserie.no og Golf Plaisir. Premiering til de tre beste spillerne.
Srixon Tour de Golf finalen i Alicante går parallelt med Golfserie.no mesterfinalen for lag, og dersom du er deltaker i lagspillet til Golfserie.no og skulle vinne divisjonsfinalen i Oslo, får du refundert penger du har innbetalt for turen. De samme gjelder om du er med i kvalifiseringen til Srixon Tour de Golf single finalen og du skulle vinne en av de to klassene i sluttspillet i Oslo, får du også refundert penger du har innbetalt for turen.

Alicante Golf
Alicante Golf ligger ca 20 minutter fra flyplassen, 10 minutter med trikk inn til sentrum og 10 minutters gange til San Juan stranden.
Banen har Severiano Ballesteros design - Par 72 fra 1998. En av særpregene til Ballesteros er at banen har 6 par 3 hull, 6 par 4 hull og 6 par 5 hull.

Meld deg på Golfserie.no turen her