• Da skal det hele avgjøres!
  Da skal det hele avgjøres!

  Kun to match dager gjennstår i årets vinterserie for lag i simulatorgolf. På menyen i kveldens serierunde står en helt avgjørende match i Eliteserien avd.1 mellom Hagan Rookies 2 og Team Varmland. Kun scoreforskjell skiller disse to lagene. Team Raider kan med seier over Granlia i kveld være klare for sluttspillet. Skulle Granlia vinne denne matchen er plutselig alt hed vidåpent i Elite avd.1. I Elite avd. 2 kan Volvat 1 ta et langt steg inn i sluttspillet med seier over Sigurd Ecklund. 2TOM2 og Golfserie.no møter henholdsvis Hagan Rookies 1 og Team Rør. Utfallet av disse to matchene vil gi svar på hvem som setter seg i best possisjon før siste serierunde mandag 25/3.  ! 1 divisjon avd. 1 går det en helt avgjørende match mellom Steinrik og Gutta på tur. Vinner Steinrik denne matchen er de klare for kvartfinale i årets vinterserie. 

  Les mer...
 • Team Raider med alt i egne hender!
  Team Raider med alt i egne hender!

  Team Raider med Peder Hellberg og Bendik Øvergaard (bildet) vant i går enkelt 78-87 mot Hagan Rookies 2. Og med kun to serierunder igjen har laget alt i egne hender med tanke på å nå sluttspillet. Team Raider har igjen Birdienøttene og Granlia (med stigende form). Med seier i disse to matchene vil de være klare for sluttspillet og mest sansynlig vinne avdelingen å gå direkte til semifinale. Team Varmland med Oscar Lundquist og Emil Olsson tok en meget sterk 66-69 seier mot de regjerende vinterseriemesterne Fairway To Heaven og vil med to seiere i sine gjennstående matcher mot Granlia og Hagan Rookies 2, bli dårligst nummer 2 i Eliteserien avd.1 og dermed være klare for sluttspillet. Fairway To Heaven, Hagan Rookies 2 og Granlia har alle tre lagene 6 poeng og en teoretisk mulighet til å gå til sluttspillet.

  Les mer...
 • Groruddøla med overbevisende seier!
  Groruddøla med overbevisende seier!

  I gårsdagens serierunde i 1 divisjon i vinterserien i simulatorgolf viste Groruddøla med Ragnar Løntjærn (t.v.) og Bror Andresen solid form da de enkelt slo de regjerende Golfserie.no mesterne Brewery 69-76 på Kissing Tree banen i Texas. Groruddøla har full pott etter to serierunder i 1 div.avd.2.  

  Les mer...
 • Svensk dominans i romjulsturneringen
  Svensk dominans i romjulsturneringen

  Svenskene Emil Olsson (t.v.) og Oscar Lundquist (midten) var i egen klasse i årets romjulsturnering på Losby.
  I finalen endte begge på 33 slag netto, slik at det måtte omspill til for å kåre vinneren. I omspillet var Oscar Lundquist best og tok hjem seieren. Nummer tre i romjulsturneringen ble Morten Storli (t.h.).
  Vi gratulerer.

 • Bli med på vår romjulsturnering fredag 28 desember - 3 ledige plasser!
  Bli med på vår romjulsturnering fredag 28 desember - 3 ledige plasser!

  Golfbreaks.com og Golfserie.no inviterer til romjulsturnering i simulatorgolf fredag 28 desember.
  Turnering for enkeltspillere i en klasse med opp til 54 i hcp.
  Vi spiller netto slagspill med 70% hcp. Juleturneringen går på Losby Golfsenter fra kl.10.00.

  Det spilles to innledende 9 hulls runder, hvor de 8 beste sammenlagt etter disse to rundene går til finalen som spilles over 9 hull ca. kl.14.30.

  Les mer...
 • Bare for moro med knapp seier i serieåpningen!
  Bare for moro med knapp seier i serieåpningen!

  I gårsdagens serieåpning i 1 divisjon avdeling 2 vant laget "Bare for moro" med Fredrik Syverud og Anders Martinsen(bildet) med minste mulige margin, da de slo Kølla Golf med Per Tommy Schau og Stig Erik Bjerke 84-85. Syverud og Martinsen ledet hele veien, og klarte akkurat å holde unna sluttspurten til Schau og Bjerke. I 1 divisjon avd. 1 imponerte Steinrik, Volvat 2 og Håndverkerne med storseiere i sine matcher. Mandag 10 desember serieåpner begge elite klassene. 1 divisjon har neste serierunde den 14 januar.

 • Mandag 3 desember braker det løs...
  Mandag 3 desember braker det løs...

  3 desember går startskuddet i årets innendørsserie i simulatorgolf for lag på Losby. 16 av de totalt 32 lagene starter første serierunde førstkommende mandag på Innisbrook Copperhead. Fjorårets vinterserie vinnere Fairway To Heaven med Håvar Sollie og Thomas Reksten (bildet) møter Team MP med Martin Jursberg og Pål-Andre Hoel i serieåpningen. Fairway To Heaven som ble nr. 3 i mesterfinalen på Lauro Golf i oktober, må finne seg i å være favoritter også i årets vinterserie.
  Resten av startfeltet i årets vinterserie starter mandag 10 desember. Du vil finne alle resultatene med oppdaterete tabeller her på golfserie.no gjennom hele sesongen. Vi ønsker alle lagene lykke til i årets vinterserie i simulatorgolf. 

 • Meld på lag i vinterserien i simulatorgolf nå!
  Meld på lag i vinterserien i simulatorgolf nå!

  Bli med å kjempe om plass i Mesterfinalen i Spania 2019. 6-7 matcher, på mandager, gjennom vinteren. 

  Golfserie.no utformer en terminliste i forkant av seriestart. Alle matcher i golfserie.no er forhåndsbooket på Losby golfsenter.
  Alle matchene spilles på kveldstid på mandager, men det er mulig å flytte matcher dersom noen av dagene ikke passer.

   

 • Brewery soleklare vinnere av Mesterfinalen på Lauro Golf!
  Brewery soleklare vinnere av Mesterfinalen på Lauro Golf!

  Mesterfinalen for lag gikk i år på Lauro Golf i Spania og Brewery med Michael Friedmann og Marius Andersen lekte seg til seier etter meget godt spill over tre dager. Mesterfinalen for lag spilles i tre spillformer. Foursome, Texas Scramble og netto slag. Brewery vant til slutt helenkelt med totalt 283 slag netto. 13 slag foran Negativt Fokus (Gunnar Westby-Aspeli og Martin Giertsen) som endte på 296 slag netto. På tredje plass kom Fairway To Heaven (Håvar Solli og Thomas Reksten) med 304 slag netto. Vi gratulerer.

  Les mer...
 • Mesterfinalen på Lauro golf!
  Mesterfinalen på Lauro golf!

  Da er det kun en måned igjen til mesterfinalen for lag i Golfserie.no avvikles på Lauro Golf i Spania. Det er 6 lag som gjennom 2018, både utendørs og innendørs, har kjempet seg fram til den store finalen i Spania. Lagene får dekket fly t/r, overnatting, golf i tre dager, samt bankett på søndag. Mesterfinalen spilles over tre dager i tre spillformer. Dag 1 (26/10), spiller lagene Greensome netto slag (Golfserie.no way). D.v.s. at lagene kan kun velge hvem som slå ut på hull 1. Deretter slår de to spilleren på laget annenhver gang, helt til ballen er i hullet på hull 18. Dag 2 (27/10), spiller lagene Texas Scramle (netto slag) og dag 3 (28/10) er det individuelt netto slag, hvor de to spillerne på laget legger sammen sine netto slag på runden og får en lagscore ut av dette. Vinneren av Mesterfinalen er det laget som etter tre dager har færrest slag (netto).  

  Les mer...
 • Alle divisjonsmesterne kåret!
  Alle divisjonsmesterne kåret!

  Da er årets golfserie.no for lag over og seks lag er klare for Mesterfinalen på Lauro Golf 25-29 oktober.
  Elektroimportøren med Thomas Nygaard og Stein- Gunnar Nygård (bildet), vant divisjonsfinalen i Gruppe B- 2 divisjon med hele 16-6 over Team Fagerstrand.
  I Gruppe B - 1 divisjon ble Negativt Fokus klare for Spaniatur med seier 15-13 over Cloud. Gruppe B-Elite ble vunnet av Benchmark, som slo OBIL 5 15-11.
   

  Les mer...
 • Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september
  Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september

  Da er det klart for divisjonsfinalene i årets Golfserie.no.
  Divisjonsfinalene spilles på Hakadal torsdag 6/9.


  Følgende lag spiller:

  Kl.10.00 Divisjonsfinale Gruppe B – 2 divisjon  ELEKTROIMPORTØREN 1 – TEAM FAGERSTRAND
  Kl.10.10 Divisjonsfinale Gruppe B – 1 divisjon  NEGATIVT FOKUS – CLOUD
  Kl.10.20 Divisjonsfinale Gruppe B – Elite            BENCHMARK – OBIL 5
  Kl.10.30 Divisjonsfinale Gruppe A – 1 divisjon   BREWERY – OLE VIDARS
  Kl.10.40 Divisjonsfinale Gruppe A – Elite            FAIRWAY TO HEAVEN – HAKADAL GK

  Les mer...
 • Fairway To Heaven klare for nok en divisjonsfinale!
  Fairway To Heaven klare for nok en divisjonsfinale!

  Fairway To Heaven, som allerede var klare for Mesterfinalen i Spania etter at laget i vinter vant innendørsserien, fortsetter og imponere. Laget står igjen som vinnere av eliteklassen i Gruppe A også utendørs i 2018 og møter Hakadal GK i divisjonsfinalen på Hakadal 6 september. Thomas Reksten og Håvar Solli ble Golfserie.no mestere på Alicante Golf i 2014 og har nå en ny mulighet til å bli mestere på Lauro Golf i oktober, uansett resultatet mot Hakadal GK. Reksten og Solli har prestert meget godt i toppen i Golfserie.no i mange år og er meget gode ambassadører for Golfserie.no.

 • Cloud klare for divisjonsfinale!
  Cloud klare for divisjonsfinale!

  Cloud med Guttorm Lende og Morten Christiansen ble i dag klare for divisjonsfinale i Gruppe B - 1 divisjon etter dagens seier i avdelingsfinalen mot Team Sopra Steria 2. Cloud måtte vinne denne siste seriematchen for å ta divisjonsfinale plassen fra Team Sopra Steria og Cloud vant forholdsvis enkelt 18-13. Negativt Fokus eller Team Rør blir motstander i divisjonsfinalen på Hakadal 6 september. 

 • Innspurten i lagserien har startet!
  Innspurten i lagserien har startet!

  Nå er det kun 14 dager igjen av seriespillet for lag og det er noen lag som ligger bra ann til å gå til divisjonsfinalen på Hakadal 6 september. I Gruppe A - Elite, hvor de to beste etter endt serie går til divisjonsfinale, har Fairway To Heaven (bildet), med Håvar Solli og Thomas Reksten, alt i egne hender med full pott på fire matcher. Holtsmark ligger også godt ann med kun et tap på fem matcher. Hakadal GK og Pinoccio har i teorien mulighet til å nå divisjonsfinalen, men de er avhengig av at andre resultater går deres vei.
  His Lordship, Birdienøttene og Oxer kjemper om å overleve i eliteserien, da de to dårligste lagene etter endt serie rykker ned.

  Les mer...
 • Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september!
  Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september!

  Da har innspurten i årets Golfserie.no startet. Hvilke ti lag som går til de forskjellige divisjonsfinalene blir avgjort de neste tre ukene. Divisjonsfinalen går på Hakadal GK torsdag 6 september, med første tee-off kl.10.00
  De fem divisjonsvinnerne som kåres denne dagen, går til Mesterfinalen på Lauro Golf 25-29 oktober, hvor de i tillegg vil møte Fairway To Heaven (vinner av vinterserien 2017/2018). 

  Les mer...
 • Ole Vidars og OBIL 6 med tre strake!
  Ole Vidars og OBIL 6 med tre strake!

  Etter tre serierunder i Gruppe A - 1 divisjon avd.1 står Ole Vidars med Ole-Martin Olsen og Vidar Bekkoset (bildet) med tre strake seiere. UIO 2, Gutta Ping og ikke minst de regjerende Golfserie.no mesterne fra 2017, Golfdårarna har blitt beseiret. I 1 divisjon avd. 1 ser det ut som det blie en kamp mellom Ole Vidars og Hagan Rookies om hvem som vinner avdelingen og tar seg til divisjonsfinalen i Oslo i begynnelsen av september.
  I Gruppe A - 1 div. avd. 2 er OBIL 6 med Øivind Johansen og Morten Thoresen også ubeseirede etter tre matcher og full pott 6 poeng. I denne avdelingen puster Asker og HG Sport dem i nakken med to seiere og 4 poeng hver. 

 • Seriestart på Hauger i dag 28 mai!
  Seriestart på Hauger i dag 28 mai!

  Startskuddet i årets seriespill i matchplay for lag går i dag kl.16.00 på Hauger. Gruppe A - 1 divisjon avd. 2 åpner ballet. OBIL 6 mot Brewery er åpningsmatchen i årets golfserie.no. OBIL 6 var nære å nå en divisjonsfinale i 2017, så branngutta er nok klare for en ny sesong og for å ta steget opp til finale og opprykk til eliteserien. Klubblagene fra Asker og Hauger møtes også i avd.2.
  I Gruppe A - 1 divisjon avd. 1 skal de regjerende Golfserie.no mesterne Golfdårarna med Oscar Lundquist og Magnus Olsson møte Infratek med Alf Kåre Andersen og Ben Rolandsen. Ben Rolandsen hadde en tung dag i Tour de Golf turneringen på Gamle Fredrikstad på søndag og må tilbake i gammel form om Infratek skal ha mulighet mot de regjerende mesterne. Vi gleder oss til å komme igang og ønsker lagene lykke til.

 • Terminlisten klar for utendørssesongen!
  Terminlisten klar for utendørssesongen!

  Da er terminlisten klar for Golfserie.no 2018 og det er 60 lag som skal kjempe om tur til Lauro Golf i Spania 25-29 oktober.
  Av disse 60 lagene går 10 lag til divisjonsfinale i Oslo i september og de fem divisjons vinnerne (10 spillere) går til Mesterfinalen i Spania.
  P.g.a. problem på en del av banene i Oslo området er seriestarten i år noe senere enn tidligere. Vi starter på Hauger 28 mai med Gruppe A- 1 divisjon, deretter er det begge Elite avdelingene som skal i ilden 30 mai på Asker. Gruppe B - 2 divisjon starter på Holtsmark 31 mai og Gruppe B - 1 divisjon kommer igang først 4 juni på Hauger. Terminlisten sendes ut på mail til laglederne 22 mai, men ligger alledere klar her på nettsiden : http://golfserie.no/om-golfserie-no/summer-result

  VI ØNSKER LAGENE LYKKE TIL I ÅRETS SERIE!

 • Hvem kan slå Kjus?
  Hvem kan slå Kjus?

  Golfserie.no har inngått en samarbeidsavtale med LK Norge, som i år vil tilby våre deltakere et utvalg av golf klær til meget gode priser.
  LK Norge stiller også med lag i årets golfserie.no, hvor motstanderne deres vil møte Lasse, Ida, Terje og Tom (bildet) til match i løpet av sesongen.

  Litt om LK Norge:
  Den første alpinkolleksjonen til Kjus ble lansert i 2000. Her var målet å levere produkter i en «freedom of movement» standard, som i dag er blitt signaturen på Kjus sine produkter.  Golfkolleksjonen til Kjus først så dagens lys i 2010.

   

  Les mer...
 • Bli med Golfserie.no til Spania i oktober!
  Bli med Golfserie.no til Spania i oktober!

  Tur til Lauro Golf 24-31 oktober!

  Bli med Golfserie.no til Lauro Golf i Spania og delta i turneringen Tour de Golf Invitational 2018. Turneringen spilles over 3 dager (26/10, 27/10 og 28/10) og er åpen for alle inviterte av Golfserie.no. Lauro Golf Resort ligger 20 minutter vest for Malaga, i Guadalhorcedalen ved foten av Mijas fjellene, og nære byen Ahaurin de la Torre.  Les mer...
 • Fairway To Heaven vinterseriemestere!
  Fairway To Heaven vinterseriemestere!

  I torsdagens sluttspill i årets vinterserie, ble det til slutt Fairway To Heaven med Håvar Solli og Thomas Reksten som trakk det lengste strået. I finalen var Team Raider med Peder Hellberg og Bendik Øvergaard motstander og dette ble en meget spennende finale.
  Etter hull 15 ledet Solli og Reksten med 5 slag og det så ut som dette skulle gå mot lett seier, men på hull 16 hentet Hellberg og Øvergaard to slag og var dermed 3 slag bak. På hull 17 hentet de tre slag til og dermed var det likt før hull 18.

  Les mer...
 • Fairway To Heaven klare for finale!
  Fairway To Heaven klare for finale!

  Etter dagens divisjonsfinale i eliteklassen er Fairway To Heaven med Håvar Solli og Thomas Reksten (bildet) klare for vinterseriefinalen. Fairway To Heaven slo de regjerende Golfserie.no mesterne Magnus Olsson og Oscar Lundquist fra Golfdårarna med et fattig slag og vant 75-76.  I 1 divisjon ble det et utrolig jevnt oppgjør mellom Gutta Ping og Team Raider. Gutta Ping ledet stort sett hele veien, men Team Raider kom med en sluttspurt og klarte uavgjort 77-77. Det ble da omspill om semifinaleplass og her trakk Team Raider med Peder Hellberg og Bendik Øvergaard det lengste strået og er klare for semifinale. 

  Les mer...
 • Svenskene godt representert i sluttspillet!
  Svenskene godt representert i sluttspillet!

  Det er nok en gang svensk dominans i vinterseriens sluttspill. Etter gårsdagens serierunde ble, de regjernede golfseriemesterne, Golfdårarna med Oscar Lundquist og Magnus Olsson (bildet) klare for divisjonsfinale i Eliteklassen.
  Motstander blir Håvar Solli og Thomas Reksten fra Fairway To Heaven. I seriespillet vant Fairway To Heaven hele 71-76 over Golfdårana, men dette tror vi kommer til å bli en meget tett divisjonsfinale.
  Vinneren av divisjonsfinalen i eliteklassen går direkte til finalen i vinterserien. Vinnerne av divisjonsfinalene i 1 divisjon og 2 divisjons møtes i semifinalen.

  Les mer...
 • Spennende innspurt i Eliteserien!
  Spennende innspurt i Eliteserien!

  Da nærmer det seg innspurten i årets vinterserie for lag og i Eliteklassen er det fire lag som kjemper om de to divisjonsfinale plassene. Golfserie.no har spilt alle sine kamper og leder for øyeblikket eliteserien på 9 poeng, Fairway To Heaven (Bildet) og Golfdårarna ligger like bak med 8 poeng, men begge lag har en seriematch igjen. 

  Les mer...
 • Tre lag allerede klare for sluttspill!
  Tre lag allerede klare for sluttspill!

  Da er de tre første lagene klare for sluttspill i årets vinterserie. Team MP med Pål-Andre Hoel og Martin Jursberg (bildet) vant i går sin femte strake seier i 2 divisjon avd. 2 etter å ha slått  Four Fore enkelt 71-80.

  Les mer...
 • Sluttspillet i vinterserien går på Losby 20 og 22 mars!
  Sluttspillet i vinterserien går på Losby 20 og 22 mars!

  Da er over halve seriespillet i årets vinterserie for lag avviklet og det nærmer seg sluttspill.
  Til sluttspillet går de to beste i eliteklassen + avdelingsvinnerne i 1 og 2 divisjon.


  Les mer...
 • Cille Bråss med en super 33 runde!
  Cille Bråss med en super 33 runde!

  I gårsdagens serierunde mellom Baccara og Furukammen viste Cille Bråss (t.v. på bildet) at det ikke alltid lønner seg å varme opp. Rett fra snøkaos og direkte inn i match på Losby, var riktig for Cille. Baccara tok føringen fra første hull og vant komfortabelt 74-96. Cille Bråss og Hege Vold topper med denne seieren tabellen i 1 divisjon avd.2 med 3 seiere på 3 matcher og 6 poeng. Gutta Ping har også 3 seiere på tre matcher, men måtte slite i gårsdagens match mot Negativ Fokus, hvor de vant 83-84. Gutta Ping med Jon Martin Hoel og Aasmund Dahl møter Baccara 12 februar. Den matchen kan fort bli en avdelingsfinale i 1 divisjon avd. 1. 

 • Granlia med meget sterk 69 runde!
  Granlia med meget sterk 69 runde!

  Granlia med Stian Husby og Peder Rolstad topper tabellen i 1 divisjon avd. 1 etter en meget sterk seier 69-86 mot Håndverkerne i går. Granlia har vunnet sine to første seriematcher og ser ut til å ha inne samme formen laget hadde i sesongen 2015/2016, hvor Granlia ble vinterseriemestere og gikk til Mesterfinalen i Portugal. 

  Les mer...
 • Jonas Eng - vinner av juleturningen etter omspill!
  Jonas Eng - vinner av juleturningen etter omspill!

  Golfserie`s  tradisjonelle romjulsturnering hadde i år samlet 24 deltakere. Etter første kvalifiseringsrunde ledet Kris-Erik Pedersen og Jonas Eng med 36 slag netto, fulgt av Tove Stensrud med 37 slag, Anders Halse og Espen Hjermstad med 38 slag netto. 

  Les mer...
 • God jul og Godt nyttår til dere alle!
  God jul og Godt nyttår til dere alle!

  God jul og Godt Nytt År til alle.
  Hilsen Gunnar, Jan-Fred og Tore. 

 • Team MP fortsatt ubeseiret!
  Team MP fortsatt ubeseiret!

  I andre serierunde i 2 divisjon avd. 2 vant igår Team MP, med Pål-Andre Hoel og Martin Jursberg, enkelt 73-91 mot Four Fore med Geir Ole Ørnes og Torfinn Bjørbakk. Team MP har åpnet vinterserien med to storseiere, og seiler opp som favoritter til å vinne avdelingen.

  Les mer...
 • Fullt i romjulsturneringen!
  Fullt i romjulsturneringen!

  Da nærmer det seg jul og i tradisjon tro arrangerer vi juleturnering i romjulen. Torsdag 28 desember kl.10.00 (oppmøte kl.09.30) på Losby Golfsenter. 24 deltakere er påmeldt. Golfbreaks.com stiller med reisegavekort i premier og elles kjemper vi om pokaler, heder og ære.Mer informasjon les her

 • OBIL 5 rett til tet i eliteserien!
  OBIL 5 rett til tet i eliteserien!

  OBIL 5 med Stein Andersen og Jarle Gustavsen vant i fjor sin avdeling i 1 divisjon og dermed rykket de opp i eliteserien. I gårsdagens første serierunde vant de enkelt mot Birdienøttene hele 80-92 og gikk med denne seieren rett til tet i eliteserien. Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Håvar Solli hadde beste score for dagen da de vant hel enkelt 72-79 mot Golfserie.no. De regjerende vinterserie mesterne og Golfserie.no mestere 2017 Golfdårarna, med Oscar Lundquist og Magnus Olsson, fikk lenge hard motstand mot Team Sopra Steria, men vant til slutt 73-78. Volvat Medisinske som også er nyopprykket til eliteserien, spiller sin første serierunde mot Hagan Rookies 1 førstkommende mandag 18/12. 

  Les mer...
 • Hagan Rookies 1 avgjorde på hull 18!
  Hagan Rookies 1 avgjorde på hull 18!

  Mandag 4 desember gikk startskuddet i årets vinterserie og i eliteseriens åpningsmatch møtte Hagan Rookies 1,  med Hans og Anders Halse,  Fairway To Heaven med Håvar Solli og Thomas Reksten. Fairway To Heaven så lenge ut til å stikke av med seieren, men en super sluttspurt av Hans og Anders gjorde at Hagan Rookies 1 vant 75-77 i åpningsmatchen.
  Resten av eliteserielagene har serieåpning 11 og 18 desember.

  Les mer...
 • Seriestart mandag 4 desember!
  Seriestart mandag 4 desember!

  Mandag 4 desember starter årets vinterserie for lag. Elite klassen, samt begge avdelingene i 1 divisjon starter årets jakt på vinterseriemester tittelen. 2 divisjon avdeling 1 og 2 starter først mandag den 11 desember.Alle matchene går i år som i fjor på Losby Golfsenter. Vi ønsker alle lagene lykke til i årets vinterserie.

 • Meld på lag i vinterserien i simulatorgolf!
  Meld på lag i vinterserien i simulatorgolf!

  Da starter vi nye muligheter for å vinne tur til mesterfinalen i Spania i 2019. Første turnering er vinterserien i simulatorgolf for to-manns lag (+ reserver). Vinterserien starter 3 desember og avvikles også i år på Losby Golfsenter. Alle matchene spilles på mandager.
  Hvert lag får 6-7 matcher gjennom vinteren. Seriespillet er delt inn i tre divisjoner (Elite, 1 divisjon og 2 divisjon). Nye lag starter i den laveste divisjonen. Påmeldingsfristen er 25 november. Meld på lag her og bli med på en sosial og hyggelig konkurranse innendørs gjennom vinteren.  

 • Svenskene i egen klasse i Mesterfinalen på La Sella!
  Svenskene i egen klasse i Mesterfinalen på La Sella!

  Golfdårarna med Magnus Olsson og Oscar Lundquist var i en helt egen klasse i årets mesterfinale på La Sella (Spania). Allerede i finalens første dag hvor spillformen var Foursome, rykket svenskene i fra de fem andre lagene og ledet med 5 slag. 

  Les mer...
 • Alt klart for Mesterfinale på La Sella i Spania!
  Alt klart for Mesterfinale på La Sella i Spania!

  Da er alt klart for den store mesterfinalen 2017 som i år går på La Sella Golf i Spania 18-22 oktober. Følgende lag har kjempet seg frem til Mesterfinale og får dekket fly t/r, opphold i 5 dager, samt golf og bankett : 

  Les mer...
 • En meget våt divisjonsfinale på Hakadal!
  En meget våt divisjonsfinale på Hakadal!

  Gårsdagens divisjonsfinaler ble preget av mye regn, men banen holdt god standard alikevel. Fem divisjonsvinnere ble kåret, som nå skal til Spania og delta i Mesterfinalen på La Sella Golf 18-22 oktober.
  Våte,  men glade deltakere. (Baccara og Golfserie.no, divisjonsfinalister i Gruppe B - Elite på bildet) 

   

  Les mer...
 • Divisjonsfinaler på Hakadal onsdag 6 september!
  Divisjonsfinaler på Hakadal onsdag 6 september!

  Da er alle matchene i årets Golfserie.no avviklet og kun divisjonsfinalene gjenstår. Divisjonsfinalene går på Hakadal onsdag 6 september. 

  Les mer...
 • Baccara til divisjonsfinale for andre år på rad!
  Baccara til divisjonsfinale for andre år på rad!

  Nyopprykkede  Baccara med Hege Vold og Cille Bråss (arkiv bilde) vant i dag den siste og avgjørende seriematchen mot Håndverkerne 16-12 i gruppe B-Elite. Jentene vant i fjor divisjonsfinalen i gruppe B-1 divisjon og gikk da i mesterfinale i Portugal. 

  Les mer...
 • Birdienøttene til divisjonsfinale med aller minste mulige margin!
  Birdienøttene til divisjonsfinale med aller minste mulige margin!

  I dagens seriematch i gruppe A-Elite mellom Birdienøttene og OBIL 1, var forutsetningene klare. Birdienøttene med John Nordli og John Dudley (arkiv-bilde) måtte vinne med minimum 3 hull for å passere Østmarka, og dermed gå til divisjonsfinale. Og akkurat dette skjedde. Birdienøttene slo OBIL 14-11 og endte opp på nøyaktig samme poeng som Østmarka, med 10 poeng og +7 i scoreforskjell. Birdienøttene går da til divisjonsfinale p.g.a seier 16-14 i innbyrdes oppgjør.  I divisjonsfinalen møter de Hakadal som for øvrig vant avdelingen på 10 poeng og +12 i scoreforskjell. Dette ble en fantastisk spennede avslutting på årets gruppe A-Elite, hvor vi føler med de regjerende golfserie.no mesterne Østmarka som tapte på målstreken. 

 • Pinoccio og fem andre lag klare for divisjonsfinaler på Hakadal 6 september!
  Pinoccio og fem andre lag klare for divisjonsfinaler på Hakadal 6 september!

  Pinoccio med Thor Wilhelmsen og Rune Berntzen (bildet) vant i går sin sjette seier  i gruppe A - 1 divisjon avd.2. Pinoccio er med dette klar for divisjonsfinale i gruppe A - 1 divisjon, hvor de møter vinnerne av avd.1,His Lordship med Rune Marki og Henrik Ovenberg som også kun har et tap i seriespillet i sin avdeling. 

  Les mer...
 • Volvat klare for divisjonsfinale!
  Volvat klare for divisjonsfinale!

  Volvat Medisinske med Mario Rinaldi og William Myhre ble første lag som er klare for divisjonsfinale. Laget har vunnet alle matcher så langt i seriespillet. Selvom det er en serierunde igjen har allerede  laget vunnet gruppe B- 1 divisjon avd.1. Motstander i divisjonsfinalen ser ut til å bli Benchmark, men Cloud, Team Rør og OBIL 2 har fortsatt også muligheten.
  Vi gratulerer Volvat med divisjonsfinale plassen i gruppe B- 1 divisjon. Nå er laget kun en match fra mesterfinalespill i Spania.

 • Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september
  Divisjonsfinaler på Hakadal 6 september

  Da har innspurten i årets Golfserie.no startet. Årets divisjonsfinaler spilles på Hakadal 6 september kl.11.00.
  10 lag skal kjempe om de 5 plassene til årets mestefinale på La Sella Golf i Spania 18-22 oktober.
  I gruppe A - Elite skal vinneren møte 2 plassen i divisjonsfinale. For øyeblikket ser det ut som det skal bli en reprise på fjorårets finale, hvor Østmarka møtte Hakadal, men Birdienøttene og Holtsmark har fortsatt en teoretisk mulighet til å gå til divisjonsfinalen da de har flere utsatte matcher. 

  Les mer...
 • Golfserie.no ønsker alle en riktig god sommer!
  Golfserie.no ønsker alle en riktig god sommer!

  Da er det sommerpause i Golfserie.no. Innspurten i årets seriespill starter igjen 14 august. Vi ønsker alle en riktig god golfsommer. 
  Hilsen Gunnar, Jan-Fred og Tore

 • Hakadal Golf på vei mot divisjonsfinale!
  Hakadal Golf på vei mot divisjonsfinale!

  Hakadal Golf med Morten Bakken og Tor Oddvar Torve (arkivbilde) tok et langt steg mot divisjonsfinale etter brakseier 22-9 mot Holtsmark Golf på Hauger i går. Dette var lagets fjerde strake seier i Gruppe A-Elite. Hakadal møter Østmarka Golf 27 juni og skulle Morten og Tor Oddvar vinne den matchen, blir det nok vanskelig å ta fra dem divisjonsfinaleplassen. De to beste lagene etter endt seriespill i Gruppe A-Elite, går til divisjonsfinalen. Vinneren av divisjonsfinalen går til "Mesterfinalen" på La Sella i Spania 18-22 oktober.

  Les mer...
 • Dynea Allnex med to strake seiere!
  Dynea Allnex med to strake seiere!

  Dynea Allnex har fått en meget god start på årets seriespill. I Gruppe B 2 divisjon avd. 2 har laget to seiere på de to første matchene. I første match slo Ole Johnny Ellefskås og Bjørn Rosbach (bildet) NDC Appollo 13-9 og i andre serierunde ble Hauger Golfklubb slått enkelt 17-11. Dynea Allnex har tatt de første stegene mot divisjonsfinale i september. Dynea tar nå sommerpause fra seriespillet i Golfserie.no og har neste seriematch 16 august mot UIO 4 på Asker.

 • His Lordship best i serieåpningen på Hauger!
  His Lordship best i serieåpningen på Hauger!

  Mandag 22 mai gikk startskuddet i årets Golfserie.no på Hauger Golfklubb i et meget vekslende vær. I gruppe A - 1 divisjon  avd.1 var det full serierunde og His Lordship (bildet) med Rune Marki og Henrik Ovenberg tok en klar seier 19-13 mot Elektrofagmannen og gikk dermed rett til topps i avdelingen. 

  Les mer...
 • Klart for lagserien i Golfserie.no 2017!
  Klart for lagserien i Golfserie.no 2017!

  Selv om det ikke ser slik ut, med snø i Oslo området, er det straks klart for ny golfserie.no sesong. 60 lag skal kjempe om de ti ledige plassene i divisjonsfinalen i september, hvor de fem divisjonsvinnerne i finalen i Oslo går til "Mesterfinalen" på La Sella Golf 18-22 oktober. 

  Les mer...
 • Meld på lag til årets serie i matchplay nå!
  Meld på lag til årets serie i matchplay nå!

  Da nærmer det seg starten på årets seriespill for lag, hvor lagene kjemper om plass i "mesterfinalen" på La Sella Golf i Spania 18-22 oktober.

  Les mer...
 • Svensk dominans i vinterserien!
  Svensk dominans i vinterserien!

  I gårsdagens finalespill fikk vi se at det fortsatt er et godt stykke opp til svensk nivå for norske golfere også i simulatorgolf.
  Geomatikk Survey med Oscar Lundquist og Magnus Olsson (bildet) var suverene i semifinale og finale. I semifinalen feide svenskene Hagan Rookies (Anders Halse og Espen Hjermstad) av banen med 70-77 og i finalen ble Volvat Medisinske med Mario Rinaldi og William Myhre knust med hele 66-83.  

  Les mer...
 • Hagan Rookies og Geomatikk Survey klare for semifinale!
  Hagan Rookies og Geomatikk Survey klare for semifinale!

  Hagan Roookies med Christian Halse og Anders Halse møter Geomatikk Survey med Magnus Olsson og Oscar Lundquist (bildet) i semifinale i årets vinterserie.

  Hagan Rookies møtte i gårsdagens kvartfinale Håndverkerne og var i føringen fra hull 1. Håndverkerne med Vidar Svendsen og Tore Johnsen hadde ikke dagen, så Hagan Rookies vant enkelt 74-85.

  Den andre kvartfinalen gikk mellom Geomatik Survey og Guttas Golf med Erik Hovind og Raymond Tangløkken og dette ble en meget jevn batalje helt til siste hull. Svenskene Olsson og Lundquist trakk det lengste strået og sendte Geomatikk Survey til semifinale med 68-70.

  Les mer...
 • Volvat klare for semifinale i vinterserien!
  Volvat klare for semifinale i vinterserien!

  Volvat Medisinske med Mario Rinaldi og William Myhre ble første lag klare for sluttspill i årets vinterserie. Laget vant 6 av 7 matcher i seriespillet og med kun et tap mot arrangørlaget Golfserie.no, ble de klare vinnere av Eliteklassen og går dermed som eneste lag direkte til semifinale mandag den 27/3. Fra Eliteserien går også laget som blir nummer to videre  + 5 lag fra 1 divisjon. De 6 lagene går til kvartfinale mandag 20/3.

  Les mer...
 • Meld på lag i utendørsserien før 15 mars og spar 500,-!
  Meld på lag i utendørsserien før 15 mars og spar 500,-!

  Alle lag som melder seg på Golfserie.no 2017 senest 15 mars, får 500,- avslag pr. lag. på deltakeravgiften. Prisen blir da kr. 2.700,- pr. lag. Etter dette er deltakeravgiften slik den har vært de siste årene på kr.3.200,- pr. lag frem til 1 mai.

  Alle divisjonsvinnerne (6 lag) går som vanlig til Mesterfinalen i Spania i oktober. Meld på lag nå!

 • OBIL 5 og Volvat på vei mot sluttspill!
  OBIL 5 og Volvat på vei mot sluttspill!

  OBIL 5 med Jarle Gustavsen og Stein Andersen (bildet) tok et langt steg mot kvartfinale årets vinterserie for lag. Etter gårsdagens fjerde strake seier, har OBIL 5 et overtak i 1 divisjon avd. 1 og trenger mest sansynlig kun 1 poeng på lagets to siste matcher for å ta seg til kvartfinale. 

  Les mer...
 • Svenskene herjer i vinterserien!
  Svenskene herjer i vinterserien!

  Magnus Olsson og Oscar Lundquist fra Geomatikk Survey har lekt seg gjennom vinterseriespillet så langt. Med 4 seiere på 4 matcher i 1 divisjon avd. 3, seiler Svenskene opp som favoritter til å ta hjem vinterserietittelen og dermed plass i Mesterfinalen i Spania 2017. 

  Les mer...
 • Tom Holmen Jensen best i romjulen
  Tom Holmen Jensen best i romjulen

  Tom Holmen Jensen trakk det lengste strået i årets romjulsturnering. I de to innledende rundene startet Tom med en dårlig 42 runde og fortsatte med en 38 runde som gjorde at han var nummer 6 av de 8 som skulle spille finale.

  Les mer...
 • Romjulsturnering torsdag 28 desember!
  Romjulsturnering torsdag 28 desember!

  Bli med på vår årlige romjulsturnering i simulatorgolf. Romjulsturneringen spilles på Losby Golfsenter torsdag 28/12 med første tee-off kl.10.00. Turnering i en åpen klasse for spillere med 0-54 i hcp. (70% hcp). 
  To innledende 9-hulls runder, hvor de 8 beste fra de innledende rundene går til finale ca.kl.14.30. Deltakeravgift kr. 600,- pr. person inkl. leie av simulator. 
  Påmeldingsfrist 26/12-2017. Max 24 deltakere (først til mølla).
  Du kan betale deltakeravgiften og melde deg på her: http://nettbutikk.golfserie.no/produkt/deltakeravgift-romjulsturneringen-2017/

  Les mer...
 • Alle matchene i årets vinterserie spilles på Losby Golfsenter!
  Alle matchene i årets vinterserie spilles på Losby Golfsenter!


  Årets vinterserie i simulatorgolf avvikles på helt nye trackman simulatorer på Losby Golf. Terminlisten legges ut første uken i desember og seriestart er 12 desember. Alle matchene spilles på mandager. Vinterserien 2016/2017 deles inn i to divisjoner.

  Les mer...
 • Østmarka Golf vant mesterfinalen!
  Østmarka Golf vant mesterfinalen!

  Østmarka Golf med Robert Nilsen og Jan Johannessen (bildet) viste stayer evne og vant til slutt mesterfinalen foran Granlia (Stian Husby og Peter Rolstad) og Birdienøttene (John Nordli og John Dudley) på tredje plass.  På fjerde plass kom Baccara (Hege Vold og Cille Bråss). Nummer fem ble Oxer ( Tom Holmen Jensen og Inge Fjeldstad) og sjetteplassen gikk til Håndverkerne (Vidar Svendsen og Frode Selvik). Mesterfinalen gikk på Montado Golf i Portugal over tre dager i forkjellige spillformer.
  Vi gratulerer!

  Les mer...
 • Finalen på Montado Golf i Portugal 26-30 oktober!
  Finalen på Montado Golf i Portugal 26-30 oktober!

  Da nærmer det seg Golfserie.no mesterfinale for lag, som i år går på Montado Golf i Portugal 26-30 oktober. Parallelt med mesterfinalen for lag, spilles Tour de Golf Invitational, hvor vinnerne av Tour de Golf kvalifiseringen + inviterte spillere deltar.
  I Golfserie.no finalen deltar følgende 6 lag (12 spillere) : Granlia, Birdienøttene, Oxer, Østmarka Golf, Håndverkerne og Baccara. Disse lagene spiller mesterfinale over 3 dager, hvor vinneren blir Golfserie.no mester 2016.
  I årets Tour de Golf Invitational har vi 35 deltakere som skal spille netto slagspill over tre dager før vinneren blir kåret. Vi kan i år glede oss over ny rekord med totalt 50 deltakere på vår finaletur til Portugal. Vi ønsker aller deltakerne lykke til og god tur til Portugal.  

 • Fantastisk finaledag på Hakadal!
  Fantastisk finaledag på Hakadal!

  Årets divisjonsfinaler i Golfserie.no ble avviklet igår på Hakadal i strålende solskinn og 23 grader. Sommervarmen så ikke ut til å plage noen av spillerne, som viste mye bra finalegolf.

  Les mer...
 • Alle divisjonsfinale lagene klare!
  Alle divisjonsfinale lagene klare!

  Da er det klart for divisjonsfinaler i årets golfserie.no. Divisjonsfinalene går på Hakadal  torsdag 8 september fra kl.12.00.
  Følgende lag møtes : 
  kl.12.00 Gruppe B - 1 divisjon  BACCARA - SMART ELEKTRO 2
  kl.12.10 Gruppe B - Elite           OBIL 5 - HÅNDVERKERNE
  kl.12.20 Gruppe A - 1 divisjon  HAKADAL - ØSTMARKA
  kl.12.30 Gruppe A - Elite           BIRDIENØTTENE - OXER
  Vi ønsker lagene lykke til!

 • Østmarka til divisjonsfinale med minst mulig margin!
  Østmarka til divisjonsfinale med minst mulig margin!

  Østmarka Golf med Jan Johannesen og Robert Nilsen ble i går klare for divisjonsfinalen i gruppe A - 1 divisjon. Der møter de Hakadal Golf med Tor Oddvar Torve og Morten Bakken. Østmarka, Brødrene Dahl og Wittusen & Jensen endte alle tre lagene på 10 poeng i seriespillet i avd.1. Østmarka endte med  +26 i scoreforskjell, kun to bedre enn Brødrene Dahl, som i siste serierunde vant 20-10 mot Elektrofagmannen. Hadde Brødrene Dahl vunnet med 13 så hadde de vært i divisjonsfinalen. Morro at det er jevnt. Vi gratulerer Østmarka Golf med divisjonsfinaleplassen. 

 • Baccara til divisjonsfinale i gruppe B-1divisjon!
  Baccara til divisjonsfinale i gruppe B-1divisjon!

  Baccara (bildet) med Hege Vold og Cille Bross ble idag klare for divisjonsfinale, da Team Sopra Steria kun klarte å stille med en person til matchen. 

  Les mer...
 • Siste frist for avvikling av seriematcher er 6 september!
  Siste frist for avvikling av seriematcher er 6 september!

  Da går det mot slutten på årets seriespill og fortsatt er det en del matcher som ikke er avviklet. Siste frist for å spille disse matchene er tirsdag 6 september.

  Les mer...
 • Hakadal klare for divisjonsfinale i gruppe A - 1divisjon!
  Hakadal klare for divisjonsfinale i gruppe A - 1divisjon!

  Hakadal Golf med Morten Bakken og Tor Oddvar Torve er klare for torsdagens divisjonsfinale i gruppe A - 1 divisjon etter gårsdagens seier over Happy Golfer Girls med Hege Gravvold og Anne-Brit Hansen. Hakadal vant 13-10 og gikk med dette til topps i gruppe A - 1 divisjon avd. 2. Hakadal møter enten Østmarka eller Wittusen & Jensen i torsdagens divisjonsfinale.

 • Oxer møter Birdienøttene i divisjonsfinale A-Elite!
  Oxer møter Birdienøttene i divisjonsfinale A-Elite!

  Oxer med Inge Fjeldstad og Tom Holmen Jensen(bildet) møter Birdienøttene med John Nordli og John William Dudley i divisjonsfinalen  i gruppe A-Elite på Hakadal 8 september.

  Les mer...
 • Rørleggerne møter OBIL 5 i divisjonsfinale B-Elite!
  Rørleggerne møter OBIL 5 i divisjonsfinale B-Elite!

  Rørleggerne med Tore Johnsen og Vidar Svendsen blir motstander til OBIL 5 i divisjonsfinalen Gruppe B-Elite torsdag 8 september på Hakadal. I siste serierunde vant de hele 17-10 mot Four Fore og knep 2 plassen bak OBIL 5 i Eliteserien Gruppe B.

  Les mer...
 • OBIL 5 ble første lag klare for divisjonsfinale!
  OBIL 5 ble første lag klare for divisjonsfinale!

  I gårsdagens sjette serierunde match i Gruppe B-Elite, vant OBIL 5 (bildet) med Jarle Gustavsen og Stein Andersen hele 18-12 over Young Girls Golfteam. 

  Les mer...
 • Lagfinalen går på Hakadal 8 september!
  Lagfinalen går på Hakadal 8 september!

  Da er vi klare for innspurten i årets lagserie, hvor det skal avgjøres hvilke lag som går til divisjonsfinalene på Hakadal torsdag 8 september kl.12.00.

  Les mer...
 • Matcher 23 mai på Asker - Avlyst!
  Matcher 23 mai på Asker - Avlyst!

  Dagens matcher på Asker flyttes til 30 mai pga regn.
  Følgende matcher flyttes til mandag 30 mai :
  Benchmark-Breaking Bad (kl.16.20)
  Smart Elektro 2-Elektroimportøren (kl.16.30)

  OBIL 2-Team Rør (kl.16.40)

  Smart Elektro 1 - Team Sopra Steria 2 (kl.16.50)

  Lag som allerede hadde avlyst matchen idag, må selv følge opp dette med motstander og bane.

 • Hakadal stengt tirsdag 24 mai pga regn!
  Hakadal stengt tirsdag 24 mai pga regn!

  Hakadal holder stengt imorgen 24 mai pga for mye regn. Alle matchene denne dagen flyttes til tirsdag 31 mai med samme tee-off tider som tidligere.

 • Seriestart på Hauger og Asker 23 mai!
  Seriestart på Hauger og Asker 23 mai!

  Startskuddet i årets serie går den 23 mai, på to av våre nye matchbaner, Hauger og Asker. 48 lag skal kjempe om å gå til divisjonsfinale i Oslo i september, hvor divisjonsvinnerne går til "Mesterfinalen" i Portugal 26-30 oktober. 

  Les mer...
 • Meld på lag til årets golfserie.no nå!
  Meld på lag til årets golfserie.no nå!

  Da er snøen borte og vi har startet klargjøringen for golfsesongen 2016. Golfserie.no for lag (to spillere + reserver) starter ca. 23 mai og er også i år delt inn i to grupper. Gruppe A for spillere med 0-18 i hcp og Gruppe B for spillere med 0-36 i hcp. 
  Nye lag kan melde seg på helt frem til 10 mai. Meld på ditt lag nå og bli med å kjemp om plass i mesterfinalen i Portugal 26-30 oktober iår, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett dekkes av Golfserie.no.

 • Bli med Golfserie til Portugal i Oktober!
  Bli med Golfserie til Portugal i Oktober!

  Golfserie.no lag finalen og single turneringen Tour de Golf Invitational avholdes i år på Montado Golf ved Setubal i Portugal fra 26/10 til 30/10.  Les mer...
 • Granlia gikk hele veien i vinterserien!
  Granlia gikk hele veien i vinterserien!

  I gårsdagens finale i vinterserien for lag var Granlia (bildet) med Peter Rolstad og Stian Husby og Breaking Bad med William Myhre og Erik Anderson motstandere. 

  Les mer...
 • Granlia til semifinale etter omspill!
  Granlia til semifinale etter omspill!

  I gårsdagens tre kvartfinaler i vinterserien 2015/2016, måtte det omspill til for å avgjøre den fjerde og siste semifinaleplassen mellom Granlia (bildet) med Stian Husby og Peter Rolstad og Slice Of Life, med Tori Espe og Anders Bøen Gravdal. Lagene endte på 70-70 i kvartfinalens 9 hull på Kunzwart og måtte da gå ut på hull 10 (par 3) for omspill. I omspillet lå nervene utenpå de fire spillerne hvor ingen av de traff green på utslaget. På slag to var Stian Husby på greenen 18 meter fra hullet og når han på spektakurært vis satte denne putten var Granlia i semifinale.

  Les mer...
 • Alle kvartfinale lagene klare!
  Alle kvartfinale lagene klare!

  Da er siste match i vinterserien for lag 2015/2016 spilt og følgende lag går til kvartfinale/semifinale.
  Platou Bulls er vinnere av Eliteserien og går direkte til semifinale. OBIL ble nummer to i Eliteserien og går til kvartfinale.
  Slice Of Life, Hagan Rookies og Granlia ble avdelingsvinnere i 1 divisjon og går til kavrtfinale.

  Breaking Bad (bildet) ble beste toer og Cutter ble nest beste toer i 1 divisjon og begge går til kvartfinale.
  Kvartfinalene spilles onsdag 9 mars kl.18.00:

  OBIL 3 - Cutter
  Hagan Rookies-Breaking Bad

  Slice Of Life - Granlia

  Semifinale og finale spilles 16 mars fra kl.17.30 på Custom Golf.

  Les mer...
 • Granlia og Hagan Rookies klare for kvartfinale!
  Granlia og Hagan Rookies klare for kvartfinale!

  Granlia med Rasmus Holch og Stian Husby (bildet) har lekt seg gjennom vinterserien i simulatorgolf i 1 divisjon avd. 2 uten et eneste tap og er nå klare for kvartfinale onsdag 9 mars. I kvartfinalen møter de vinneren av 1 divisjon avd. 2 som mest sansynlig blir Slice Of Life. Breaking Bad har en hengekamp igjen mot Furukammen Putters og må vinne denne med 25 slag for gå forbi Slice Of Life og vinne avdelingen. Breaking Bad må vinne med minimum 12 slag for å fortsatt gå til kvartfinale som beste toer. Hvis ikke går Volvat Medisinske til kvartfinale som beste toer.

  Les mer...
 • Tom Holmen Jensen avgjorde med fantastisk 9 meters putt!
  Tom Holmen Jensen avgjorde med fantastisk 9 meters putt!

  I onsdagens vinterserierunde for lag hadde Tom Holmen Jensen (bildet) fra 2TOM2 dagens beste og viktigste slag, da han senket både 9 meters putten og motstander Plan A Kommunikasjon på hull 18 (Texas Tour). Med denne putten vant 2TOM2 matchen 79-80 mot Plan A Kommunikasjon og gikk opp på 2 plass i 1 divisjon avd.3. 

  Les mer...
 • Alle slår alle i eliteserien!
  Alle slår alle i eliteserien!

  I toppdivisjonen er det kun OBIL 3 med Gorm Sjølie (t.v.) og Thomas Stene-Johansen som ikke har tapt så langt i vinterserien for lag . OBIL 3 ga bort første poeng mot Birdienøttene i forrige serierunde, hvor resultatat ble 80-80, men topper Eliteserien med 5 poeng på 3 matcher. Alle de andre lagene har tapt minimum en match, og har litt forskjellig antall kamper, men når vi nå går inn i siste halvdel av seriespillet er det kun 2 poeng som skiller OBIL 3 på topp og EVRY Golf 1 som ligger sist i eliteklassen. Dette kommer til å bli et rotteres helt inn til siste serierunde om hvilke to lag som går til sluttspillet og hvilke tre lag som rykker ned i 1 divisjon. 

 • Bli med Golfserie.no på vårtur til Portugal!
  Bli med Golfserie.no på vårtur til Portugal!

  Golfserie.no har i samarbeid med Golf Plaisir lagt opp til en vårtur den 7 til 10 april for å komme i gang med sesongen å være klare til golfserien starter opp her hjemme. Det blir som vanlig konkurranser samt mye sosialt og moro. På Montado får man valuta for pengene og banen gir egentlig valuta i seg selv, men i tillegg vil man oppleve en en uvanlig lystbetont og behagelig service.

  Les mer...
 • Meld deg på romjulsturneringen nå!
  Meld deg på romjulsturneringen nå!

  Golf Plaisir og Golfserie.no arrangerer den årlige juleturneringen i simulatorgolf mandag 28 desember kl.10.00-15.00 (Finale fra kl.15.00-17.00)

  Det er til nå 20 påmeldte til turneringen. Fortsatt 8 ledige plasser. Påmeldingsfristen er 23/12.

  Les mer...
 • OBIL 3 rett til tet i Eliteserien!
  OBIL 3 rett til tet i Eliteserien!

  Onsdagens serierunde i vinterserien for lag viste at OBIL 3 med Gorm Sjølie og Thomas Stene Johannessen mener alvor i Eliteserien i år. Arrangørlaget Golfserie.no ble feid av banen med 66-76 og Gorm Sjølie gikk også rett i topps i den individuelle rankingen. Gorm Sjølie (bildet) gikk The Preserve på banens par og havnet på 32 slag netto. Hagan Rookies med Anders Halse (33 slag netto) og Espen Hjermstad (32 slag netto) hadde kveldens beste runde da de slo Gjøkeredet 65-81 i 1 divisjon avd. 3. Neste serierunde går onsdag 16 desember.

 • Terminlisten klar for vinterserien 2015/2016!
  Terminlisten klar for vinterserien 2015/2016!

  Da er terminlisten klar for vinterserien 2015/2016 og 29 lag skal kjempe om plassen i Mesterfinalen 2016 i Spania. De regjerende Golfserie.no mesterne Platou Bulls (bildet) med Edvard Hatle og Werner Moldrem åpner 2 desember kl.20.00 mot Golfserie.no mesterne fra 2014, Fairway To Heaven med Håvard Solli og Thomas Reksten.
  Se terminlisten her

 • Platou Bulls golfserie.no mestere 2015!
  Platou Bulls golfserie.no mestere 2015!

  Årets golfserie.no finale gikk av stablelen på Villaitana Golf i Spania 4-7 november. 6 lag kjempet om mestertittelen for lag, Breaking Bad, OBIL 5, Nordea, Light Draw Into The Breeze, Holtsmark Golf og Platou Bulls. Etter to dagers spill var Nordea og Platou Bulls likt, men siste turneringsdag var Platou Bulls med Edvard Hatle og Werner Moldrem (bildet) i en klasse for seg selv og vant til slutt 7 slag foran Nordea som igjen var 14 slag foran Holtsmark golf.
  Vi gratulerer.
   

  Les mer...
 • Over 30 deltakere i Tour de Golf Invitational i Spania!
  Over 30 deltakere i Tour de Golf Invitational i Spania!

  Da er det ca. tre uker igjen til Mesterfinalen for lag, samt Tour de Golf Invitational går av stabelen på Levante banen ved Benidorm i Spania (3-7 november).

  32 spillere er påmeldt til Tour de Golf Invitational der de to klassevinnerne fra Tour de Golf kvalifiseringen utendørs i sommer, Jens A. Køste (klasse A) og Anders Bøen Gravdal (klasse B) + lucky looser Erling T.Skamsar har fått sponset deltakelse og tur av Golfserie.no. 
  I Tour de Golf Invitational i Spania spiller alle i en klasse med turnering over tre dager. Spillformen er eclectic (netto slag - 100% hcp )de to første dagene og netto slag siste dagen. Spesielt hyggelig iår er at det er påmeldt 8 kvinnelige deltakere som skal kjempe mot de 24 gutta. PS! Vi har fortsatt to ledige plasser.

  Vi ønsker alle deltakerne lykke til og håper alle får en flott tur, med god golf og varmt, fint vær. 

 • Meld på lag i vinterserien i simulatorgolf!
  Meld på lag i vinterserien i simulatorgolf!

  Høsten kommer raskt over oss og da er det på tide å forberede vintersesongen. Vinterserien i simulatorgolf for lag starter ca. 1 desember og avholdes på Custom Golfsenter på Frysja.
  Seriespillet går fra 1 desember til 1 mars. Vinneren av vinterserien 2015/2016 går til Mesterfinalen i Spania i oktober/november 2016, hvor fly t/r, overnatting, golf og bankett er dekket av Golfserie.no.
  Lag som deltok i vinterserien ifjor må gi beskjed om de ønsker å beholde plassen i seriesystemet senest 1 oktober.
  Nye lag kan melde seg på frem til 10 november. 

  MELD PÅ LAG HER

 • Alle gode ting er tre!
  Alle gode ting er tre!

  Alle gode ting er tre, for Holtsmark Golf som møtte OBIL 4 i divisjonsfinalen i Gruppe A-Elite på Hakadal igår. Holtsmark Golf (bildet) med Raymond Selås og Bengt Brattegaard var i sin tredje divisjonsfinale og hadde tapt de to foregående. Dette var lenge en meget jevn batalje, hvor lagene var likt etter 9 hull og Holtsmark var 2 opp etter hull 14, men så sa Raymond og Bengt takk for seg og vant til slutt 5 opp...

  Vi gratulerer Holtsmark Golf som en av 6 lag som skal kjempe om mestertittelen i Golfserie.no 2015 i Spania 3-7 november. Her møter de Light Draw Into The Breeze, Nordea, OBIL 5, Breaking Bad og Platou Bulls. 

  Les mer...
 • Jens Køste og Anders Gravdal vant på Hakadal!
  Jens Køste og Anders Gravdal vant på Hakadal!

  Årets del-finale i Srixon Tour de Golf gikk av stabelen i flott høstvær på Hakdal GK.
  I klasse A forsvarte Jens A.Køste (Hakadal) ledertøya og vant til slutt med totalt med 3 slag foran Glenn E.Smith (Østmarka), som ga Køste kamp hele veien. Tormod Kisen (Grønmo) startet dagen 8 slag bak Køste hadde en fantastisk 63 runde (netto) og klatret opp på totalt 3 plass. Køste gikk 2 under banens par (-6 netto) og Smith gikk på -4 netto. Jens A.Køste er da vinner klasse A i årets Tour de Golf.

  Les mer...
 • Følg Srixon Tour de Golf live!
  Følg Srixon Tour de Golf live!

  Morgendagens (tirsdag 8 september) del-finale i Srixon Tour de Golf går på Hakadal med første tee-off kl.14.20. Du kan følge del-finalen fra hull til hull med Golf Gamebook.

  Klikk her for å følge Klasse A
  Klikk her for å følge Klasse B

 • Divisjonsfinaler på Hakadal 10 september
  Divisjonsfinaler på Hakadal 10 september

  Da er seriespillet over og kun divisjonsfinalene gjenstår. Divisjonsfinalene går på Hakadal Golfklubb torsdag 10 september.

  De fem divisjonsvinnerne går til mesterfinalen på Vilaitana Golf i Spania 3-7 november, hvor de også møter vinterseriemesterne fra 2014/2015, Platou Bulls.

  Divisjonsfinalene på Hakadal 10 september : 
  kl.10.00 Gruppe B - 1 divisjon Breaking Bad-Benchmark

  kl.10.10 Gruppe B - Elite          Four Fore - OBIL 5

  kl.10.20 Gruppe A - 2 divisjon Tollernes IL - Nordea
  kl.10.30 Gruppe A - 1 divisjon Light Draw ITB - Fairway To Heaven
  Kl.10.40 Gruppe A - Elite          Holtsmark Golf - OBIL 4 

  Følg finalen live her:http://www.golfgamebook.com/club/leaderboard/primary/2ur-z2oy

  Les mer...
 • Frist for utsatte matcher er 3 september!
  Frist for utsatte matcher er 3 september!

  Divisjonsfinalene for lag går torsdag 10 september på Hakadal og finaledeltakerne må ha minimum en uke på seg til å planlegge dette. 

  Frist for å gjennomføre utsatte matcher i årets golfserie.no for lag er derfor satt til 3 september!
  Vi minner om at lag som må gi mer enn 2 stk. w.o. i løpet av seriespillet blir trukket fra serien og vil motta et gebyr på 2.500,- .

  Det er viktig at de som har måtte flyttet matcher fra den opprinnelige terminlisten, sørger for at matchene blir gjennomført!

 • Bror Andresen vant avsluttningsrunden på Holtsmark
  Bror Andresen vant avsluttningsrunden på Holtsmark

  Bror Morten Andresen (Grønmo) vant den avsluttende kvalifiseringsrunden (Klasse A) i Srixon Tour de Golf på Holtsmark søndag. Bror avsluttet med en meget sterk 68 runde (netto) og kvalifiserte seg med dette til delfinalen på Hakadal 8 september som tredje beste spiller med 141 slag netto på to tellende runder. Glenn Edvard Smith (Østmarka) avsluttet med en 74 runde (netto) og ligger på 2 plass med 139 slag. Ledertrøya i delfinalen har fortsatt Jens A. Køste (Hakadal) med 138 slag netto. 10 spillere fra klasse A gikk til delfinalen. 

  Les mer...
 • Fantastisk runde av Erling Skamsar!
  Fantastisk runde av Erling Skamsar!

  Lørdagens nest siste runde i Srixon Tour de Golf kvalifiseringen gikk på Hakadal i fanastisk sommervær. Erling T.Skamsar(bildet) fra Hakadal leverte en fantastisk 66 runde(netto) og vant  A-klassen foran Ben Rolandsen (Hakadal) 68 slag netto og mannen med ledertrøya sammenlagt, Jen Andreas Køste (Hakadal) på tredjeplass med 70 slag netto.

  Les mer...
 • Innspurt i Srixon Tour de Golf kvalifiseringen til helgen!
  Innspurt i Srixon Tour de Golf kvalifiseringen til helgen!

  Årets individuelle turnering Srixon Tour de Golf avsluttes kommende helg på Hakadal (lørdag) og Holtsmark (søndag). Påmeldingsfrist for turneringen på Hakadal lørdag er 21/8 kl.08.00 og påmeldingsfristen for Holtsmark søndag er lørdag 22/8 kl.15.00. Meld deg på i golfbox og kjemp om plassen i Srixon Tour de Golf finalen på Vilaitana Golf i Spania 3-7 november!  

 • Nordea og Breaking Bad klare for divisjonsfinaler!
  Nordea og Breaking Bad klare for divisjonsfinaler!

  Da er allerede de to første lagene klare for divisjonsfinaler i årets Golfserie.no.
  I Gruppe A - 2 divisjon, ble Nordea (bildet), med Rune Winger og Anders Tvilde på laget, vinnere av avd.2 og møter vinneren av 2 divisjon avd.1. Hvem som vinner den avdelingen blir ikke avklart før i slutten av mnd.


  Les mer...
 • Divisjonsfinalene for lag går på Hakadal!
  Divisjonsfinalene for lag går på Hakadal!

  Divisjonsfinalene i Golfserie.no for lag går av stabelen på Hakadal torsdag 10 september med første tee off kl.10.00.
  Alle divisjonsvinnerne (lag - 2 personer), denne dagen, går til Mesterfinalen i Golfserie.no på Vilaitana Golf 3-7 november, hvor fly t/r, golf, overnatting og bankett dekkes av Golfserie.no.

  Les mer...
 • Jens Andreas Køste overtok ledertrøya!
  Jens Andreas Køste overtok ledertrøya!

  Jens Andreas Køste fra Hakadal overtok ledertrøya i Srixon Tour de Golf klasse A etter en flott 68 runde (netto) i knallværet på Østmarka lørdag 15 august.
  Nå gjennstår kun to runder i kvalifiseringen og disse går på Hakadal lørdag 22/8 og på Holtsmark 23/8. 
  Klikk her for å se stillingen i Srixon Tour de Golf etter runden på Østmarka 15 august.

  Les mer...
 • Srixon Tour de Golf delfinale går på Hakadal!
  Srixon Tour de Golf delfinale går på Hakadal!

  Årets delfinale i Srixon Tour de Golf går på Hakadal tirsdag 8 september. Klasse A starter kl.14.20 og siste flight går kl.15.00.

  De 9 beste i klasse A, samt de 8 beste i klasse B fra kvalifiseringsrundene tar med seg de to beste rundene inn i delfinalen.
  Deltakerne i delfinalen betaler ordinær greenfee (-50,-) på Hakadal denne dagen.
  Vinneren i klasse A og klasse B i delfinalen går til finalen på Vilaitana Golf i Spania 3-7 november, hvor Golfserie.no dekker fly t/r, opphold, golf og bankett for de to klassevinnerne. Srixon stiller også med annen premiering i delfinalen.

 • Srixon Tour de Golf - Østmarka 15/8
  Srixon Tour de Golf - Østmarka 15/8

  Da er det kun tre runder igjen av årets kvalifisering i Srixon Tour de Golf. Og for spillere som ennå ikke har deltatt er det kun disse tre mulighetene igjen til å få to tellende runder.
  Neste runde går på Østmarka lørdag 15.august. Påmeldingsfristen er torsdag 13/8 kl.12.00. Meld deg på i golfbox nå!

 • Magnus Olsson beholdt ledertrøyen!
  Magnus Olsson beholdt ledertrøyen!

  Lørdagens Srixon Tour de golf runde på Grønmo endret ikke ledelsen i noen av de to klassene. Magnus Olsson (bildet) og Michael Sverreng beholdt ledertrøyene i henholdsvis klasse A og B.
  Magnus Olsson fra Tjusta Golfklubb forsatte sitt meget jevne og gode spill og endte til slutt på 74 slag netto. Dette forbedret ikke hans totalscore, men han topper fortsatt klasse A med 143 slag netto på to tellende runder.
  Tormod Kisen var best i klassen med 73 slag netto og Kisen beholdt med dette 4 plass i klassen. 
  Klikk her for å se resultaene fra Grønmo 8/8

  Klikk her for å se totalstillingen i begge klasser så langt i Srixon Tour de Golf.

  Les mer...
 • Srixon Tour de Golf forsetter på Grønmo til helgen!
  Srixon Tour de Golf forsetter på Grønmo til helgen!

  Da er ferien over for de fleste, og vi sparker igang Srixon Tour de Golf igjen. Lørdag 8 august kl.12.00 går turneringens femte runde på Grønmo. Tilsammen i begge klasser er 36 spillere påmeldt.
  Se startlisten her
  Man trenger minimum to registrerte runder for å få tellende resultat og da være med å kjempe om plass i delfinalen i Oslo i september. 
  Så langt i turneringen er det totalt 74 spillere som har deltatt. Vi håper å slå fjorårets rekord på 82 deltakere før de to siste turneringsrundene 22 og 23 august.
  Vi ønsker deltakerne lykke til!

 • Spennende innspurt etter feiren!
  Spennende innspurt etter feiren!

  Nå er det kun en serierunde igjen på Hakadal den 30/6 før Golfserie.no tar sommerferie. Hvilke lag som vil gå til de forskjellige divisjonsfinalene i september er langt fra avklart.
  Det er til slutt de fem divisjonsvinnerne + Platou Bulls (vinnere av vinterserien) som skal møtes i Mesterfinalen 3-7 november på Villaitana i Benidorm, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett dekkes av Golfserie.no.
  Vi gleder oss til innspurten.

  Les mer...
 • Uoffiselt NM for par lørdag 11 juli
  Uoffiselt NM for par lørdag 11 juli

  Hakadal arrangerer uoffesielt NM for par lørdag 11 juli. Det blir tre klasser og man spiller NM formatet Foursome. Bli med på parturnering i dame, herre og mix klasse.

  Les mer...
 • Ledertrøye i Srixon Tour de Golf!
  Ledertrøye i Srixon Tour de Golf!

  Cutter & Buck (Craft) har vært hyggelige å sponset gule ledertrøyer til Tour de Golf. Så fra neste turneringsrunde på  Grønmo den 8 august vil Magnus Olsson (leder klasse A) og Michael Sverreng (leder klasse B) spille i gule ledertrøyer. Morsomt at også golf "touren" har ledertrøyer. 

  Les mer...
 • Flott 65 netto runde av Glenn Edvard Smith!
  Flott 65 netto runde av Glenn Edvard Smith!

  Tredje runde i årets Srixon Tour de Golf gikk søndag 14/6 på Østmarka.

  Glenn Edvard Smith fra Østmarka slo til med en fantastisk 65 netto runde og har lagt fundamentet for å ta seg til delfinalen i september.

  Les mer...
 • Ny runde i Srixon Tour de Golf på Østmarka søndag 14 juni!
  Ny runde i Srixon Tour de Golf på Østmarka søndag 14 juni!

  Søndag 14 juni er det ny runde i Srixon Tour de Golf på Østmarka. påmeldingsfristen er fredag 12 juni kl.12.00.

   

  Les mer...
 • Srixon Tour de Golf fortsetter 7 juni!
  Srixon Tour de Golf fortsetter 7 juni!

  De to første rundene i årets Srixon Tour de Golf gikk på Grønmo lørdag 30/5 og på Holtsmark søndag 31/5.
  Neste runde i denne individuelle turneringen går på Hakadal søndag 7 juni. I skrivende stund er 30 stk. påmeldte i de to klassene til denne Srixon runden.

   

  Les mer...
 • Hakadal stengt tirsdag 2/6 og onsdag 3/6
  Hakadal stengt tirsdag 2/6 og onsdag 3/6

  Det som så ut til å bli en kjempesesong for banene i april er blitt motarbeidet hardt av værgudene i mai og i morgen meldes det så mye regn at det ventes flom på Hakadal.

   

  Les mer...
 • Bli med Golfserie.no til Villaitana - Benidorm!
  Bli med Golfserie.no til Villaitana - Benidorm!

  Villaitana Golf Club, 1 - 8. november eller 3-7. november 2015
  Turen går i år til Villaitana utenfor Benidorm og denne gang det vil bli mulighet for å velge mellom tur på 5 dager eller en uke. 

  Les mer...
 • Srixon Tour de Golf starter til helgen!
  Srixon Tour de Golf starter til helgen!

  Vår individuelle turnering Srixon Tour de Golf starter på Grønmo lørdag 30 mai kl.12.00. (påmeldingsfrist onsdag 27 mai kl.12.00) og fortsetter deretter på Holtsmark søndag 31 mai kl.12.00 (påmeldingsfrist 30 mai kl.12.00). 

  Les mer...
 • Serieåpningen på Hakadal utsatt!
  Serieåpningen på Hakadal utsatt!

  Serieåpningen i Gruppe B -  Elite på Hakadal må utsettes p.g.a. alt regnet som har kommet de siste dagene.

  Hakadal holder banen stengt mandag 18/5 og med de mengdene nedbør man forventer i morgen,  vil banen også være stengt tirsdag og onsdag.
  Denne serierunden på Hakadal er da flyttet til 24/6.

 • Mandag 18 mai går startskuddet for sesongen 2015!
  Mandag 18 mai går startskuddet for sesongen 2015!

  Mandag 18 mai går startskuddet for årets sesong i golfserie.no for lag på Østmarka. Først ut er Gruppe B - 1 divisjon, hvor åpningsmatchen går i avd.1 mellom Benchmark og Teleputtere.

  Les mer...
 • Meld på lag til Golfserie 2015 nå!
  Meld på lag til Golfserie 2015 nå!

  Golfserie.no arrangerer for 11 år på rad en golfserie for 2 mannslag hvor både bedriftslag og vennegjenger i oslo området kan delta.
  Sosiale og spennende golfrunder i løpet av våren/sommeren, hvor lagene kjemper om å nå den store finalen i Spania. 

  Les mer...
 • Meld deg på Srixon Tour de Golf 2015 nå!
  Meld deg på Srixon Tour de Golf 2015 nå!

  Meld deg på Srixon Tour de golf - vinn plass i finalen i Spania!

  SRIXON - Tour De Golf er en individuell turnering, for damer og herrer, hvor det settes opp 8-12 turneringsdatoer (kun lørdager og søndager), på baner i Oslo området, i løpet av sesongen.
  Hver deltaker må spille minimum to av disse rundene for å ha mulighet til å nå til finalen i Spania i november.

  Les mer...
 • Platou Bulls vinterseriemestere 2014/2015!
  Platou Bulls vinterseriemestere 2014/2015!

  Onsdag 18 mars var det klart for semifnaler og finale i Golfserie.no`s vinterserie for lag i simulatogolf.
  Etter at Platou Bulls vant 73-76 mot Team Rogmort og OBOS vant 75-80 mot EVRY Golf 1 i semifinalene, var det klart for finale mellom Platou Bulls med Werner Moldrem og Edvard Hatle (bildet) og OBOS med Paal Bjerkaas og Ken Haga.

  Les mer...
 • William Myhre suveren i Srixon Tour de Golf indoor finalen!
  William Myhre suveren i Srixon Tour de Golf indoor finalen!

  I gårsdagens finale i Srixon Tour de Golf Indoor (simulatorgolf) , var William Myhre (bildet) helt suveren og vant klart på 32 slag netto over 9 hull på Pebble Beach. 

  Les mer...
 • Tom Holmen Jensen best i semifinalen!
  Tom Holmen Jensen best i semifinalen!

  Semifinalen i Srixon Tour de Golf indoor (individuell single turnering) ble igår spilt på Custom Golfsenter.
  Tom Holmen Jensen (bildet) var klart best i semfinalen med 32 slag netto på Nine Dragons (back nine).

  Hans Erik Pedersen ble nummer to med 35 poeng og William Myhre nummer tre på samme netto score men dårligere hcp.
  Den siste finaleplassen gikk til Erik Hovind med 36 slag netto. Disse fire spiller finale onsdag 18 mars kl.20.00.

  Les mer...
 • OBOS og Team Rogmort til semifinale!
  OBOS og Team Rogmort til semifinale!

  OBOS med Ken Haga (t.v.) og Pål Bjerkaas storspilte mot fjorårets vinterserie og Golfserie mestere Fairway To Heaven, med Thomas Reksten og Håvar Solli, og vant til slutt 63-69. OBOS møter EVRY Golf 1 i semifinalen. 

  Les mer...
 • Platou Bulls med knusende seier!
  Platou Bulls med knusende seier!

  Platou Bulls med Edvard Hatle (t.v.) og Werner Moldrem storspilte i gårsdagens kvartfinale i vinterserien for lag mot Golfserie.no.

  Lagene var likt etter hull 1 og der ifra og inn var det kun et lag på banen. Edvard Hatle storspilte og gikk 6 under banens par brutto og endte opp på 29 slag netto. Platou Bulls vant med dette kvartfinalen mot Golfserie.no 62-71. 

  Les mer...
 • William Myhre klar for semifinale etter en super 31 runde!
  William Myhre klar for semifinale etter en super 31 runde!

  I årets siste serierunde Srixon Tour de Golf indoor leverte William Myhre en fantastisk 31 runde og vant med denne runden avdeling 4 og er klar for semifinale onsdag 11 mars. William må finne seg i å være en av favorittene i den kommende semifinalen som spilles på Nine Dragons (back).

  Les mer...
 • Da er alle kvartfinalene klare!
  Da er alle kvartfinalene klare!

  Da er alle sluttspillslagene klare i årets vinterserie og kampen om den ene plassen i årets mesterfinale i Spania spisser seg til.
  Det er kun tre kvartfinaler, da vinneren av eliteklassen EVRY Golf 1 går direkte til semifinale.

  Her er de tre kvartfinalene:
    9 mars kl.20.00 Golfserie.no-Platou Bulls
  11 mars kl.17.30 EVRY Golf 2-Team Rogmort
  11 mars kl.17.30 Fairway To Heaven-OBOS

  Semifinale og finale spilles 18 mars.


  Les mer...
 • 6 av 7 sluttspillslag klare!
  6 av 7 sluttspillslag klare!

  Da er 6 av 7 sluttspillslagklare.Vinner av eliteklassen EVRY Golf 1 går direkte til semifinale.
  EVRY Golf 2 (nr.2 elite) til kvartfinale
  Golfserie.no (vinner 1 div. avd.1) til kvartfinale
  Platou Bulls (vinner 1 div. avd.2) til kvartfinale
  Fairway To Heaven (vinner 1 div. avd.3) til kvartfinale
  Team Rogmort (beste eller nest beste toer 1 divisjon) til kvartfinale

  Les mer...
 • I dag skal det avgjøres!
  I dag skal det avgjøres!

  Onsdag 18 februar går siste serierunde i årets vinterserie i simulatorgolf og hvilke lag som går til sluttspillet 11 mars skal kåres.
  Fire lag er allerede klare for sluttspillet. EVRY Golf 2, Team Rogmort og Golfserie.no er klare for kvartfinale og vinner av eliteklassen EVRY Golf 1 går direkte til semifinale. 

  Les mer...
 • Evry Golf 1 og 2 klare for sluttspillet!
  Evry Golf 1 og 2 klare for sluttspillet!

  Når kun en serierunde gjenstår i årets vinterserie, er allerede to lag klare fra Eliteserien. EVRY Golf 1 med Bjørn Ingolfsen og Tor Roar Tronrud (bildet) og EVRY Golf 2 med Vidar Bergseth og Robert Brudeset går til sluttspillet. Hvem av lagene som vinner avdelingen blir avgjort i siste serierunde onsdag 18 februar..
  Vinneren av eliteklassen går direkte til semifinale, mens laget som blir nummer to går til kvartfinalen.
  De tre dårligste lagene i eliteklassen rykker ned i 1 divisjon

  Les mer...
 • Jan-Fred Aslagsen med en flott 34 runde!
  Jan-Fred Aslagsen med en flott 34 runde!

  Andre serierunde i Srixon Tour de Golf vinter gikk igår på Custom Golfsenter og Jan-Fred Aslagsen hadde kveldens beste score med 34 netto i sin match mot Torstein Sollie, som Aslagsen vant med 11 slag. Jan-Fred leder avd.4 foran William Myhre. Begge har 3 poeng før siste serierunde 4 mars. 
  Klikk her for å se øvrige resultater og tabeller.

 • Cutter med en flott 67 runde!
  Cutter med en flott 67 runde!

  Gårsdagens nest siste serierunde i årets vinterserie for lag ble for det meste meget jevne bataljer.
  Kveldens høydepunkt var Cutter med Kai Seim (t.v.) og Daniel Hansen som slo Wittusen & Jensen hele 67-80 i 1 divisjon avd.2 . Her leverte Kai Seim en fantastisk netto 30 runde.

  Les mer...
 • Gunnar Aspeli med en flott 32 runde!
  Gunnar Aspeli med en flott 32 runde!

  Srixon Tour de Golf vinter startet onsdag 14 januar og de 16 deltakerne fordelt i fire avdelinger gjennomførte første av tre serierunder.

  Gunnar Aspeli (bildet) stod for kveldens prestasjon ved å gå 1 over banens par (32 netto) på 9 hull, da han i avdeling 1 slo Kåre Hauklien 32-45. 
  Neste runde i den individuelle serien går onsdag 11 februar.
  Se resultater og tabeller her

 • Srixon Tour de Golf Indoor starter onsdag 14 januar!
  Srixon Tour de Golf Indoor starter onsdag 14 januar!

  Onsdag 14/1 går startskuddet for Srixon Tour de Golf vinter. Dette er en individuell turnering som går over tre dager i en åpen klasse.
  16 spillere er påmeldt og turneringen spilles som serie med fire spillere i hver avdeling.

  Alle matchene spilles på Custom golfsenter på Frysja fra kl.17.30 -19.30 på følgende datoer: 14/1, 11/2 og 4/3.

  De to beste i hver avdeling etter 3 matcher, går til sluttspillet 18 mars.

  Vi ønsker spillerne lykke til.

 • Fantastisk spill av Breaking Bad
  Fantastisk spill av Breaking Bad

  Breaking Bad med Erik Andersson (t.v.) og William Myhre møtte Team Rør i vinterseriens forrige serierunde og banket til med en fantastisk score på 59 slag netto. Erik fikk 29 slag og William fikk 30 slag netto. 59 slag netto er laveste score noen gang i Golfserie.no`s vinterserie
  Breaking Bad vant selvfølgelig matchen med 59-74 og leder 1 divisjon avd. 1 etter 3 matcher.

 • Vidar Bekkoset x 2!
  Vidar Bekkoset x 2!

  Golfseries årlige juleturnering i simulatogolf ble vunet av Vidar Bekkoset (midten) foran Andreas Fredriksson (t.v.) og med Robert Brudeset på 3 plass.
  I oktober vant Vidar Bekkoset Srixon Tour de Golf finalen i Spania og nå fortsatte Vestfold GK spilleren med en ny tittel i romjula.
  Vi gratulerer!

  Les mer...
 • Romjulsturnering i simulatorgolf 29/12!
  Romjulsturnering i simulatorgolf 29/12!

  Golfserie.no inviterer til den årlige, sosiale romjulsturneringen i simulatorgolf mandag 29 desember på Custom Golfsenter på Frysja.
   Individuell åpen klasse for spillere med 0-36 i hcp.
  Påmeldingsfristen er 23/12

  Les mer...
 • Meld deg på Srixon Tour de Golf vinter nå!
  Meld deg på Srixon Tour de Golf vinter nå!

  Golfserie.no viderefører sommerens suksess, Srixon Tour de Golf, også i vinter. 
  Single turneringen vil gå over tre onsdager. Ons.14.1.15. Ons.11.2.15. Ons.4.3.15..
  Srixon Tour de Golf spilles på About Golf simulatorene hos Custom Golfsenter på Frysja (Frysjaveien 35c) i Oslo.


   

   

  Les mer...
 • Vinterserien starter 3 desember!
  Vinterserien starter 3 desember!

  Årets vinterserie i simulatorgolf starter onsdag 3 desember på Custom Golfsenter som nå har flyttet til Frysja.

  Det er i år 28 lag med fordelt i 2 divisjoner. Terminlisten er sendt til alle lagledere, samt ligger også tilgjengelig her på nettsiden.

  Les mer...
 • Vidar Bekkoset vinner av Srixon Tour de Golf finalen i Spania!
  Vidar Bekkoset vinner av Srixon Tour de Golf finalen i Spania!

  Vidar Bekkoset holdt hodet kaldt helt inn og vant årets finale i Srixon Tour de Golf i Spania med 3 slag. Jarle Gustavsen og Jon Martin Hoel knivet med Bekkoset hele veien, og etter tre dagers turnering (netto slag), ble alt avgjort på hull17 og 18 siste dagen.

  Les mer...
 • Fairway To Heaven vant mesterfinalen!
  Fairway To Heaven vant mesterfinalen!

  Fairway To Heaven med Håvar Solli og Thomas Reksten vant i helgen mesterfinalen på Alicante Golf i Spania med aller minste margin. Solli og Reksten var etter tre dagers spill kun et fattig slag foran Nattens Helter med Stian Godeng og Trond Ramdahl. Nummer tre ble Granlia med Stian Husby og Peter Rolstad på laget.

  Les mer...
 • Revansje for OBIL 4!
  Revansje for OBIL 4!

  OBIL 4 med Aleksander Mordal og Thomas Stene-Johansen var veldig nære å gå til mesterfinalen i Spania i 2013, men tapte mot Birdienøttene på omspill.
  I årets divisjonsfinale i Gruppe A - Elite, var de samme to lagene motstandere og denne gangen trakk OBIl 4 det lengste strået.

  Les mer...
 • Storspill i Srixon Tour de Golf finalen!
  Storspill i Srixon Tour de Golf finalen!

  Det ble vist fantastisk golf i begge klasser i lørdagens finale på Hakadal i Srixon Tour de Golf. Gisle Fjeldsæter(t.v) fra Haga og Ben Rolandsen fra Hakdal leverte henholdsvis 41 og 44 poeng i finalen og ble vinnere i hver sin klasse. Vi gratulerer de to vinnerne som da er kvalifisert til Srixon Tour de Golf Invitational på Alicante golf i Spania 21-26 oktober, hvor fly t/r, overnatting, golf og bankett er sponset av Golf Plaisir.

  Les mer...
 • Henrik Midtskog med hole in one på Hakadal!
  Henrik Midtskog med hole in one på Hakadal!

  I sesongens siste seriematch for Team Shank mot Happy Boys på Hakadal tirsdag, ble det "hole in one" på hull 7 for Henrik Midtskog fra Team Shank.
  Dette er sesongens tredje "hole in one" i golfserie. De to andre har Jan Petter Westlie (Benchmark) og Lise Bergli Næss (Smart Elektro).
  Vi gratulerer!

 • Four Fore til divisjonsfinale!
  Four Fore til divisjonsfinale!

  Four Fore med Richard Greger og Geir Ole Ørnes ble igår klare for divisjonfinale i Gruppe B - Elite etter å ha beseiret 07Oslo 14-10 i en ren avdelingsfinale. Four Fore møter da OBIL 3 i divisjonsfinalen i Gruppe B-Elite.

 • Hole in one for Lise Bergli Næss!
  Hole in one for Lise Bergli Næss!

  I matchen mellom Team Rør og Smart Elektro på Holtsmark fikk Lise Bergli Næss fra Smart Elektro hole in one på hull 9. Dette er den andre "hole in one" denne golfserie sesongen og begge har kommet på Holtsmark.
  Vi gratulerer Lise!

 • Granlia innhentet Hakadal på målstreken!
  Granlia innhentet Hakadal på målstreken!

  Granlia med Stian Husby og Peter Rolstad avsluttet årets seriespill med 15-12 seier over Light Draw ITB. Med denne seieren passerte de Hakadal Golf på målstreken og med 12 poeng og Hakadals 11, så er Granlia i divisjonsfinale i Gruppe A - 1 divisjon, og møter Holtsmark Golf på Holtsmark 9 september. Skulle Granlia vinne divisjonsfinalen, blir det mesterfinale i Spania for annen gang på laget.

 • OBIL 3 til divisjonsfinale med minste mulige margin!
  OBIL 3 til divisjonsfinale med minste mulige margin!

  OBIL 3 med Robert Bijmolen og Gorm Sjølie hadde et mål for øyet når motstander Baccara stod klare i siste seriematch på Holtsmark idag, og det var å  vinne denne matchen med 4 hull eller mer for å vinne avdelingen å gå til divisjonsfinale i Gruppe B - Elite.

  Les mer...
 • Zisson vs Team Steria i divisjonsfinale!
  Zisson vs Team Steria i divisjonsfinale!

  Zisson med John Dudley og Geir Bjørnstad (bildet) er klare for divisjonsfinale i Gruppe B - 1 divisjon etter brakseier 19-8 mot Nexans Golf i siste serierunde.

  Les mer...
 • Birdienøttene klare for divisjonsfinalen!
  Birdienøttene klare for divisjonsfinalen!

  Birdienøttene med John Nordli og Lars Erik Kure er regjerende Golfserie.no mestere og laget ble idag klare for divisjonsfinale i Gruppe A - Elite, etter at OBIL 1 kun klarte uavgjort mot Oxer.

  Les mer...
 • Nå skal det avgjøres!
  Nå skal det avgjøres!

  Da er det kun 4 matchdager igjen av årets seriespill for lag og det spisser seg til i flere av avdelingene.
  Eneste laget som er klare for divisjonsfinale er OBIL 4 (bildet) med Aleksander Mordal og Thomas Stene-Johansen.

  Les mer...
 • Jan Petter Westlie med hole in one!
  Jan Petter Westlie med hole in one!

  I gårsdagens seriematch i gruppe B - 1 div.avd.2  på Holtsmark, var Jan Petter Westlie sterk bidragsyter til at Benchmark slo serieleder Zisson 16-13, med å slå hole in one på hull 3.
  Morro med årets første "hole in one" i golfserie.no.
  Vi gratulerer!

 • Startidene er klare!
  Startidene er klare!

  Starttidene for delfinalen i Srixon Tour de Golf lørdag 6 september er klare!
  Klikk her for å se startlisten

 • Storspill av Ken Haga på Østmarka!
  Storspill av Ken Haga på Østmarka!

  Siste og avgjørende runde i Srixon Tour de Golf gikk på Østmarka søndag 24/8 og Ken Haga fra Grønmo (t.v.) storspilte og endte opp med hele 38 poeng på en meget våt bane.

  Les mer...
 • Thomas Astrup vant på Grønmo!
  Thomas Astrup vant på Grønmo!

  Lørdagens nest siste runde i Srixon Tour de Golf på Østmarka, ble preget av en litt våt bane med innslag av sol, regn og tornevær.
  Thomas Astrup fra Hakadal taklet været best og vant Klasse A med 33 poeng, foran Duc Van Nguyen og Bror Morten Andresen fra Grønmo.

  Les mer...
 • Startlistene er klare!
  Startlistene er klare!

  Da er startlistene klare for helgens avsluttende runder i Srixon Tour de Golf. Lørdag 23/8 starter første flight kl.13.00 på Grønmo med hele 27 deltakere og søndag 24/8 starter første flight kl.12.33 på Østmarka med 25 deltakere.
  Se startlistene her

  Les mer...
 • Redaksjonens tips!
  Redaksjonens tips!

  Da kun få serierunder gjenstår i årets golfserie.no for 2-manns lag, har redaksjonen våget seg utpå å tippe hvilke lag som kommer til å spille divisjonsfinale på Holtsmark 9 september og hvilke av disse lagene som går til mesterfinalen på Alicante Golf 21-26 oktober.
  Klikk på les mer for å se tipsene.

  Les mer...
 • Hard kamp om plassene i divisjonsfinalen!
  Hard kamp om plassene i divisjonsfinalen!

  Divisjonsfinalene for lag går på Holtsmark tirsdag 9 september og det er en hard kamp i hver divisjon og i hver avdeling om å ta de viktige plassene i divisjonsfinalen for deretter å klare å gå til mesterfinalen i Spania 21-26 oktober.

  Les mer...
 • Avsluttning på Srixon Tour de Golf til helgen!
  Avsluttning på Srixon Tour de Golf til helgen!

  Til helgen går de to siste rundene i kvalifiseringen i Srixon Tour de Golf. Lørdag 23/8 på GRønmo og søndag 24/8 på Østmarka.


  Les mer...
 • Golfserie.no finalen på Holtsmark 9/9!
  Golfserie.no finalen på Holtsmark 9/9!

  Divisjonsfinalen i Golfserie.no for lag går på Holtsmark tirsdag 9 september.
  Oppmøte og registrering kl.09.00-kl.09.30   Les mer...
 • Morten Engh med dobbeltseier!
  Morten Engh med dobbeltseier!

  Morten Engh (t.h) fra Grønmo vant klasse B i Srixon Tour de Golf både lørdag 9/8 (40p) på Nes og søndag 10/8 (36 poeng) på Hakadal.
  Morten leder da klasse B klart med 76 poeng hele 5 poeng foran nestemann i klassen, da tre turneringsdager gjenstår.


  Les mer...
 • Klart for innspurten i Srixon Tour de Golf!
  Klart for innspurten i Srixon Tour de Golf!

  Innspurten i Srixon Tour de Golf single turnering starter imorgen lørdag 9 august på Nes og fortsetter søndag 10 august på Hakadal.
  Lørdag på Nes er det 29 påmeldte. 22 stk. i klasse A og 7 stk. i klasse B. Runden på Hakadal søndag 10 august har påmeldingsfrist idag 8 august kl.20.00, så her er det fortsatt muligheter for å melde seg på. Til nå er det 32 påmeldte på Hakadal søndag.

  Les mer...
 • Srixon Tour de Golf runde på Nes flyttet!
  Srixon Tour de Golf runde på Nes flyttet!

  Det var opprinnelig satt opp Srixon Tour de Golf runde både på Nes og Holtsmark søndag den 17 august. Runden på Nes flyttes til lørdag 9 august, slik at det blir
  mulig å spille begge dager for de som måtte ønske dette.
  Du kan melde deg på tuneringen på Nes den 9 august her


 • Bli med Golfserie.no på tur til Alicante i oktober!
  Bli med Golfserie.no på tur til Alicante i oktober!

  Du kan nå melde deg på tur sammen med golfserie.no. Årets tur går til Alicante Golf 21 til 26 oktober.
  Bli med på en meget sosial og koselig golftur og samtidig delta i vår single turnering Srixon Tour de Golf finale.


  Les mer...
 • Kenneth Norderud og Karsten Wallin vinnere!
  Kenneth Norderud og Karsten Wallin vinnere!

  Siste runde før ferien av Srixon Tour de Golf gikk på Østmarka i dag 22 juni.
  I alt fra styrtregn til fin sommersol, vant Kenneth Norderud fra Grønmo (t.v.) klasse B med 35 poeng og Karsten Wallin fra Østmarka (t.h.) klasse A med 34 poeng. Duc Van Nguyen vant closest to pin konkurransen.

  Les mer...
 • Young Girls Golfteam med fjerde strake!
  Young Girls Golfteam med fjerde strake!

  Hege Arnesen (t.v.) og Synnøve Johannessen på Young Girls Golfteam vant igår sin fjerde strake seier i Gruppe B - elite avd. 1. Hege og Synnøve vant hel enkelt 20-10 mot OBOS Prosjekt og jentene topper nå avdelingen.

  Les mer...
 • Børre Skaug og Elias Norrbacka vinnere på Holtsmark!
  Børre Skaug og Elias Norrbacka vinnere på Holtsmark!

  Lørdagens tredje runde i Srixon Tour de Golf på Holtsmark ble preget av mye varierende spill, men Børre Skaug (t.v.) fra Nes var overlegen i klasse A og vant med hele 39 poeng. Nummer to i klasse A ble Bror Morten Andresen med 27 poeng. I klasse B var det noe jevnere. Elias Pasi Norrbacka (t.h.) fra Kjekstad vant på 37 poeng foran Oddvar Hansen på 34 poeng og Hege Vold på 31 poeng.

  Les mer...
 • Revansje for OBIL 4!
  Revansje for OBIL 4!

  OBIL 4 med Aleksander Mordal og Thomas Stene-Johansen tapte fjorårets divisjonsfinale og turen til finalen i Spania på omspill mot John Nordli og Lars Erik Kure fra Birdienøttene. I gårsdagens seriematch på Holtsmark fikk OBIL 4 skikkelig revansje mot Birdienøttene og vant soleklart 19-10.
  OBIL 4 leder nå Eliteserien i gruppe A med 6 poeng på tre matcher og det er kun OXER som også er ubeseiret av de andre lagene i divisjonen.
  De to beste lagene i eliteserien gruppe A møtes til divisjonsfinale og vinneren av divisjonsfinalen i Oslo går til mesterfinalen i Spania 21-26 oktober.
  OBIL 4 ligger meget godt ann til å igjen nå divisjonsfinalen, så får vi se om de klarer å gå hele veien til Spania i år.

 • Srixon Tour de Golf på Holtsmark 7 juni!
  Srixon Tour de Golf på Holtsmark 7 juni!

  Tredje runde i Srixon Tour de Golf på Holtsmark lørdag 7 juni. 13 påmeldte denne runden. Total er 46 påmeldt så langt.
  Vi ønsker alle deltakerne lykke til.

 • Jostein Engebretsen med kjemperunde!
  Jostein Engebretsen med kjemperunde!

  I gårsdagens andre runde av Srixon Tour de Golf på Hakadal, vant Jostein Engebretsen (bildet) fra Hakadal klasse A overlegent med en kjemperunde på 43 poeng og 66 slag. Ole Anders Hellerud, også fra Hakadal, vant klasse B med 38 poeng. Anders Hvaal Larsen fra Grønmo leder Tour de Golf klasse A og Kenneth Norderud, også fra Grønmo leder klasse B etter to runder.
  Se stillingen i Srixon Tour de Golf etter to runder her 

 • Srixon Tour de Golf med 27 deltakere på Hakadal!
  Srixon Tour de Golf med 27 deltakere på Hakadal! I morgendagens andre runde i Srixon Tour de Golf er det hele 27 påmeldte. 18 deltakere i klasse A for spillere opp til 18,0 i hcp og 9 deltakere i klasse B for spillere med 18,1 til 36 i hcp. Første flight starter kl.12.00. Vi ønsker deltakerne lykke til!
 • Srixon Tour de Golf på Nes 1 juni - Avlyst
  Srixon Tour de Golf på Nes 1 juni - Avlyst

  Tredje runde i årets Srixon Tour de Golf på Nes søndag 1 juni er avlyst p.g.a. for få deltakere.

 • Srixon Tour de Golf åpning på Grønmo!
  Srixon Tour de Golf åpning på Grønmo!

  Srixon Tour de Golf startet i flott sommervær på Grønmo i går 24 mai.
  Anders Hvaal Larsen (t.v) og Vetle Skorpen ble vinnere i første turneringsrunde av Srixon Tour de Golf.


  Les mer...
 • Heggeveien Flyers med "flying start"
  Heggeveien Flyers med "flying start"

  Hakadalgutta Steffen Westbryhn (t.v.) og Per Andre Knobelauch startet med overlegen seier i onsdagens golfserierunde på Østmarka.
  Heggeveien Flyers slo Sleeping Partners hele 17-12 i Gruppe A 2 div. avd.1 og viste at de kan bli å regne med i årets Golfserie.
  I samme avdeling startet Pinoccio med 19-8 seier over Team Rogmort og Tollernes IL 1med seier 17-14 over Tralletrillers.
  2 serierunde i 2 divisjon avd. 1 går 2 juni på Grønmo hvor de to topplagene Pinoccio og Heggeveien Flyers møtes.

 • Første runde i Srixon Tour de Golf på Grønmo 24 mai!
  Første runde i Srixon Tour de Golf på Grønmo 24 mai!

  Første runde i vår stableford singleturnering Srixon Tour de Golf går førstkommende lørdag 24 mai på Grønmo.
  Siste frist for påmelding til runden på Grønmo er onsdag 21 mai kl.12.00.  
  Neste runde går på Hakadal 31 mai og påmeldingsfristen til den runden er 28 mai.
  Av de totalt 10 rundene i Srixon Tour de Golf, må du spille minimum to av rundene, men du kan gjerne spille flere for å forbedre din score. Dine to beste runder teller i sammendraget.
  Meld deg på nå og blir med i kampen om deltakelse i Srixon Tour de Golf finalen på Alicante Golf 21 til 26 oktober.

 • Meld deg på Golfserie.no turen til Spania i oktober!
  Meld deg på Golfserie.no turen til Spania i oktober!

  Tradisjonen tro inviterer vi til vår sosiale single turnering som går parallelt med Golfserie.no lagfinalen. Årets golfserie.no tur går til Alicante Golf i tidsrommet 21 til 26 oktober.Single turneringen i Spania spilles over tre dager i spillformen netto-slag med 3/4 hcp. Vinneren får premier til en verdi av 6.000,- fra Golfserie.no og Golf Plaisir. Premiering til de tre beste spillerne.

  Les mer...
 • Seriestart 20 mai!
  Seriestart 20 mai!

  Da nærmer det seg seriestart i lagspillet 2014. Serieåpningen går på Hakadal tirsdag 20 mai, hvor gruppe A Elite og gruppe A 1 div. avd.1 starter.
  Fjorårets golfseriemestere Birdienøttene med  John Nordli og Lars Erik Kure (bildet) spiller åpningsmatchen mot Ole Martin Beck og Pål Kristiansen fra Wittusen & Jensen.
  Seriespillet fortsetter onsdag 21/5 på Østmarka. Deretter torsdag 22/5 på Holtsmark og Grønmo starter seriespillet mandag 26/5.

  Les mer...
 • Fortsatt 5 ledige plasser i årets utendørsserie!
  Fortsatt 5 ledige plasser i årets utendørsserie!

  Påmeldingsfristen til årets utendørsserie for lag gikk ut igår 22 april. Vi har fortsatt 3 ledige plasser i Gruppe A - 2 divisjon (for spillere med 0-18 i hcp) og 2 ledige plasser i Gruppe B - 1 divisjon (for spillere med 0-36 i hcp). Vi kommer til å ta imot påmeldinger ut denne uken for å se om vi kan klare å fylle opp, slik at det blir 8 lag i alle avdelingene. Meld på lag ved å klikke på banneren på toppen av siden.

  Les mer...
 • Vi ønsker alle en riktig god påske!
  Vi ønsker alle en riktig god påske!

  Vi ønsker alle en riktig god påske og håper de fleste kommer igang med golfsesongen i løpet av påsken.

 • Mesterfinalen på Alicante Golf!
  Mesterfinalen på Alicante Golf!

  Seriespillet  i golfserie.no 2014 for to manns-lag starter i mai og avsluttes med divisjonsfinale i Oslo første uken i september. Påmeldingsfrist 20 april.
  Divisjonsvinnerne vil i år møtes til "mesterfinale" på Alicante Golf i tidsrommet 21 til 26 oktober. Finalen for går over tre dager i forskjellige spillformer.


  Les mer...
 • Fairway To Heaven vant vinterserien
  Fairway To Heaven vant vinterserien

  I gårsdagens semifinaler og finale trakk Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Håvar Solli det lengste strået.

  Les mer...
 • Fore vant på en dårlig dag!
  Fore vant på en dårlig dag!

  I gårsdagens kvartfinaler i vinterserien ble Fore! med Peder Hellberg (t.v.) og Trygve Lorentzen for sterke for Gorm Sjølie og Thomas Stene-Johansen fra OBIL 3.

  Les mer...
 • Opp og nedrykk til vintersesongen 2014/2015
  Opp og nedrykk til vintersesongen 2014/2015

  Da er nesten alle opp/nedrykkslagene fra vinterserie sesongen 2013/2014 klare.

  En kvalikmatch om den siste plassen i eliteserien for 2014/2015 + siste serierunde i Follo gjenstår.
  Les mer...
 • Kvartfinaler i vinterserien 5 mars
  Kvartfinaler i vinterserien 5 mars

  Da går det mot slutten i årets vinterserie i simulatorgolf og vinnerlaget som skal delta i "mesterfinalen" i spania i oktober, skal kåres.
  Kvartfinalene går på Custom Golfsenter onsdag 5 mars kl.17.00. 

  Les mer...
 • Divisjonsinndeling sesongen 2014
  Divisjonsinndeling sesongen 2014

  Da har vi startet påmelding til utendørssesongen 2014.Spillformen vil også i år være matchplay lag med 100% hcp, inndelt i to grupper.
  Gruppe A for spillere med 0-18 i hcp og Gruppe B for spillere med 0-36 i hcp. Spillere med over 18 i hcp, kan delta i gruppe A, men må da ta ut slag til 18 i hcp.
  PS!

  Nye lag begynner i den laveste divisjonen i hver gruppe.
  Klikk på "les mer" for å se divisjonsinndelingen i 2014 sesongen.

  Les mer...
 • OBIL 3 første lag klare for kvartfinale!
  OBIL 3 første lag klare for kvartfinale!

  Før siste serierunde er allerede OBIL 3 med Gorm Sjølie (t.v.) og Thomas Stene-Johansen klare for sluttspillet som vinnere av 1 divisjon avd.1.
  Laget har 5 seiere og 1 uavgjort på de seks første matchene og vil være avdelingsvinnere uansett hvordan det går i siste serierunde.
  OBIL 3 er da også klare for eliteserien i 2014/2015.
  OBIL 3 møter enten Fore! eller Platou Bulls som vinnere fra 1 divisjon avd.2 i kvartfinalen.

  Les mer...
 • Sluttspillet nærmer seg!
  Sluttspillet nærmer seg!

  Da nærmer det seg sluttspillet i årets vinterserie i simulatorgolf. De fleste lagene har kun to serierunder igjen.
  Følgende lag går til sluttspill:
  Fra eliteklassen går de to beste lagene til slutt spill. Vinneren går direkte til semifinale og laget som blir nummer to går til kvartfinale.
  I første divisjon går de to avdelingsvinnerne + beste toer til kvartfinale og i 2 divisjon går kun de to avdelingsvinnerne til kvartfinale.


  Les mer...
 • Fairway To Heaven tok sin fjerde strake!
  Fairway To Heaven tok sin fjerde strake!

  Fairway To Heaven med Håvar Solli og Thomas Reksten tok sin fjerde strake seier i 2 divisjon avd.1 i går etter en knepen 79-80 seier mot John Dudley og Alexander Mythe fra Zisson.
  Fairway To Heaven leder da 2 divisjon avd. 1 med 8 poeng foran Plan A Kommunikasjon som har 6 poeng, men en match mindre spilt. Fairway To Heaven og Plan A Kommunikasjon møtes i den sjette og siste serierunden den 19 februar.

  Les mer...
 • Øivind Pettersen vant juleturneringen!
  Øivind Pettersen vant juleturneringen!


  Øivind Pettersen (midten) vant årets romjulsturnering i simulatorgolf etter en flott 33 runde i finalen. Tor Eng(t.h.) ble nummer to med 36 slag og Robert Brudeset ble nr. 3 med 37 slag.
  Vi gratulerer!

  Les mer...
 • Fortsatt ledige plasser i Romjulsturneringen!


  Golfserie.no inviterer til den årlige, sosiale romjulsturneringen i simulatorgolf mandag 30 desember på Custom Golfsenter på Sandaker.
  Individuell åpen klasse for spillere med 0-36 i hcp. Fortsatt ledige plasser...


  Les mer...
 • Vinterserien 2013/2014 i gang!
  Vinterserien 2013/2014 i gang!

  Da har startskuddet gått i årets vinterserie i simulatorgolf. Eliteserien, 1 divisjon og 2 divisjon avd. 1 hadde første serierunde på Custom Golfsenter onsdag 4/12 og torsdag 5/12.

  Les mer...
 • Fortsatt noen få ledige plasser i vinterserien!
  Fortsatt noen få ledige plasser i vinterserien!

  Da har påmeldingsfristen for årets vinterserie gått ut, men vi har fortsatt 2 ledige plasser i avd.Oslo og 2 ledige plasser i avd.Follo.
  Terminlisten vil være klar i løpet av uke 48 og seriespillet vil starte i begynnelsen av desember.
  Foreløpig er 36 lag påmeldt. Klikk på "les mer" for å se lagene.

  Les mer...
 • Ole-Martin Olsen forsvarte tittelen!
  Ole-Martin Olsen forsvarte tittelen!

  Ole-Martin Olsen fra Hauger GK forsvarte tittelen fra 2012 i Golfserie.no & Golf Plaisir Invitational 2013 på Almerimar i Spania i helgen.
  Ole-Martin lå på en 3 plass etter de to første dagenes Eclectic spill med 66 slag netto, men avsluttet fantastisk med en 81 runde som ga 67 slag netto og seier med hele 6 slag foran Håvar Solli fra Grønmo, som igjen var 3 slag foran Tore Sanne fra Østmarka.

  Les mer...
 • Birdienøttene golfseriemestere 2013!
  Birdienøttene golfseriemestere 2013!

  Birdienøttene med Lars-Erik Kure og John Nordli ble golfseriemestere 2013 med minst mulige margin på Almerimar i Spania i helgen.
  Etter tre dager var Birdienøttene et fattig slag foran OBIL 1 og tre slag foran EVRY Golf.

  Les mer...
 • Meld deg på årets vinterserie i simulatorgolf!
  Meld deg på årets vinterserie i simulatorgolf!

  Da er årets utendørs sommersesong ferdig og kun mesterfinalen i Spania den 17-22 oktober gjenstår.
  Vi starter allerede første onsdagen i november med årets vinterserie i simulatorgolf.
  Meld deg på nå!

  Les mer...
 • Divisjonsinndelingen klar for 2014!
  Divisjonsinndelingen klar for 2014!

  Da er seriespillet og divisjonsfinalene sluttspilt for denne sesongen og kun "Mesterfinalen" i Spania, hvor alle divisjonsvinnerne møtes, gjennstår.
  Klikk på les mer for å se hvilke lag som rykket opp og ned i de to gruppene A og B.

  Les mer...
 • Birdienøttene avgjorde finaledrama i omspill!
  Birdienøttene avgjorde finaledrama i omspill!

  John Nordli (t.v) og Lars Erik Kure gjorde en fantastisk opphenting i eliteserie divisjonsfinalen mot OBIL 4 i går på Holtsmark. Thomas Stene-Johansen og Alexander Mordal fra OBIL var 7 opp når de var på hull 15 og det kun var 8 hull å spille om.  Birdienøttene gjorde det helt umulige og avsluttet med å vinne 7 av 8 hull og dermed var det uavgjort og klart for omspill.

  Les mer...
 • OBIL 1 klare for mesterfinalen i Spania!
  OBIL 1 klare for mesterfinalen i Spania!

  Trond Bergsvangen og Tom Ørbekk (OBIL 1)  vant en forholdsvis enkel seier mot Vidar Bekkoset og Ole-Martin Olsen (Ole Vidars) i gårsdagens divisjonsfinale i Gruppe A - 1divisjon.
  Det ble til slutt 14-10 etter at OBIL 1 hadde ført matchen hele veien. OBIL 1 er da klare for Mesterfinalen i Spania 17-22 oktober. Vi gratulerer!

  Les mer...
 • Tre OBIL lag til divisjonsfinalene!
  Tre OBIL lag til divisjonsfinalene!

  Oslo Brannvesen har hatt med fem lag i årets Golfserie. Tre av disse har kvalifisert seg til divisjonsfinale i sine respektive divisjoner.

  OBIL 3 med Robert Bijmolen (t.v.) og Gorm Sjølie vant avd.1 i Gruppe B-Elite og møter Metric i B-Elite finalen. OBIL 4 med Alexander Mordal og Thomas Stene-Johansen vant Gruppe A-Elite og OBIL 1 med Trond Bergsvangen og Tom Ørbekk ble nummer to i Gruppe A -1 divisjon. En utrolig prestasjon av OBIL lagene.

  Les mer...
 • Metric klare for divisjonsfinale i B-Elite!
  Metric klare for divisjonsfinale i B-Elite!

  I går ble de to siste lagene klare for divisjonsfinale og i Gruppe B-Elite avd.1 møtte Metric med Morten Christiansen(t.v.) og Guttorm Lende Furukammen Putters med Jon-Ove og Ove Lie til helt avgjørende match om hvilket lag som skulle vinne avd.1 og gå til divisjonsfinalen. Metric trakk det lengste strået og vant 17-14.

  Les mer...
 • Klare vinnere i stableford single turneringen!
  Klare vinnere i stableford single turneringen!

  Det ble to klare og verdige vinnere av Golfserie & Golf Plaisir stableford single turnering i går på Østmarka. Ben Michal Rolandsen (t.v.) fra Hakadal og Håvard Solli fra Grønmo vant hver sin klasse i finalen og er klare for Golfserie & Golf Plaisir Invitational i Spania 17-22 oktober.

  Les mer...
 • OBOS Prosjekt Golf klare for å møte damene!
  OBOS Prosjekt Golf klare for å møte damene!

  Svein Tore Sagen (t.v.) og Ken Haga fra OBOS Prosjekt Golf vant i går den siste og avgjørende matchen med minste margin (13-12) mot Gutta Ping. Svein Tore og Ken har da vunnet alle syv matchene i gruppe B - 1 divisjon avd.2 og er klare for divisjonsfinalen på Holtsmark 4 september. Motstander er jentene fra Baccara, Hege Vold og Cille Bråss som vant avdeling 1 i 1 divisjon.
  Dette blir nok en meget jevn finale, hvor det er umulig å tippe vinneren.

 • Divisjonsfinalen på Holtsmark 4/9!
  Divisjonsfinalen på Holtsmark 4/9!

  Divisjonsfinalene i Golfserie.no 2013 går på Holtsmark onsdag 4 september med første tee-off kl.14.00.

  Vi gleder oss til den endelige avgjørelsen i golfserie.no 2013. Hvilke lag blir divisjonsvinnere og skal til den store mesterfinalen i Spania 17-22 oktober? 

  Les mer...
 • New York Rangers møter Hakadal i divisjonsfinalen!
  New York Rangers møter Hakadal i divisjonsfinalen!

  New York Rangers med Thomas Reksten(t.v) og Glenn Evensen møter Hakdal Golf i divisjonsfinalen i Gruppe A - 2 divisjon på Holtsmark 4 september.

  Les mer...
 • Baccara med et ben i divisjonsfinalen!
  Baccara med et ben i divisjonsfinalen!

  Baccara med Hege Vold og Cille Bråss tok et langt steg mot divisjonsfinalen i Gruppe B - 1 divisjon etter å ha knust Nexans Golf 20-8 på Hauger i går.

  Les mer...
 • Hakadal Golf klare for divisjonsfinalen!
  Hakadal Golf klare for divisjonsfinalen!

  Hakadal Golf med Tor Oddvar Torve(t.v.) og Morten Bakken tok sin syvende strake seier i Golfserie.no 2013 i går på Hauger. Det ble tøft mot de regjerende mesterne Robert Nilsen og Jan Johanessen fra Østmarka Golf, men Hakadal vant til slutt med minste mulige margin 15-14. Tor Oddvar og Morten er da vinnere av Gruppe A - 2 divisjon avd.1 med 14 poeng på syv matcher og møter vinneren av 2 divisjon avd.2 i divisjonsfinalen på Holtsmark 4 september.

  Les mer...
 • Endre Stensen med storspill etter elendig start!
  Endre Stensen med storspill etter elendig start!

  Endre Stensen (bildet) viste fabelaktig golf i siste kvalifiseringsrunde i Golfserie & Golf Plaisir single stableford på en regntung Holtsmark bane igår.Etter å ha startet med tre stryk på de fire første hullene storspilte Endre å var best i Klasse 1med 34 poeng og er dermed kvalifisert til finalen på Østmarka onsdag 28/8. Dag-Robert Andersen (33p), Espen Schrøter Semmerud(33p) og Raymond Selås (32p) kvalifiserte seg også til finalen i klasse 1 (spillere med +2 til 18,0 i hcp) fra denne siste kvalifiseringsrunden på Holtsmark.

  Les mer...
 • Golfserie & Golf Plaisir single stableford Holtsmark 18/8!
  Golfserie & Golf Plaisir single stableford Holtsmark 18/8!

  Golfserie & Golf Plaisir`s individuelle (single) stableford turnering avslutter med siste runde på Holtsmark 18/8.
  Turneringen er delt inn i to klasser. Klasse 1 for spillere (damer/herrer) med +2 -18,0 i hcp og Klasse 2 for spillere (damer/herrer) med 18,1-36 i hcp.  100% hcp.
  Dette er siste mulighet til å kvalifisere deg til finalen på Østmarka den 28/8, hvor klasse vinnerne får tur til Golfserie & Golf Plaisir Invitational i Spania 17-22 oktober.

  Les mer...
 • Tomasz Kaledkiewicz i en klasse for seg!
  Tomasz Kaledkiewicz i en klasse for seg!

  Tomasz Kaledkiewicz var i en egen klasse i kvalisifseringsrunden til Golfserie & Golf Plaisir Invitational på Hakadal i går. Selv om Tomasz hadde to-tre birdiesjanser han misset på, endte han på 84 slag og 39 poeng og leder med dette Klasse A i single turneringen foran Jonas Abrahamsson som fikk 38 poeng på Østmarka 30/6 og med Jostein Engebretsen på tredje plass med 36 poeng.

  Les mer...
 • Divisjonsfinalen går på Holtsmark 4 septemeber!
  Divisjonsfinalen går på Holtsmark 4 septemeber!

  Årets divisjonsfinaler går på Holtsmark onsdag 4 september. De to beste lagene fra seriespillet i Gruppe A- Elite møtes til avgjørende match om hvem som skal bli Eliteseriemester Gruppe A og gå til mesterfinalen i Spania. Det samme gjelder de to beste lagene i Gruppe A - 1 divisjon. I gruppe A - 2 divisjon spiller vinneren av avd.1 mot vinneren av avd.2. Det samme gjelder i Gruppe B-elite og Gruppe B - 1 divisjon. Her møtes avdelingsvinnerne.


  Les mer...
 • Jonas Abrahamsson storspilte!
  Jonas Abrahamsson storspilte!

  Jonas Abrahamsson storspilte første turneringsdag i Golfserie.no & Golf Plaisirs stableford single turnering på Østmarka i dag 30 juni.

  Les mer...
 • Golfserie.no & Golf Plaisir`s single stableford turnering
  Golfserie.no & Golf Plaisir`s single stableford turnering

  Det er foreløpig totalt 43 deltakere i Golfserie.no & Golf Plaisir singel stableford.
  Første runden gikk på Østmarka søndag 30/6 og neste runde går på Hakdal søndag 11/8 (Påmeldingsfrist 8/8). Den siste runden går på Holtsmark 18/8 (Påmeldingsfrist 14/8).

  Les mer...
 • Fortsatt ledige plasser til Golf Plaisir & Golfserie.no Invitational 17-22 oktober!
  Fortsatt ledige plasser til Golf Plaisir & Golfserie.no Invitational 17-22 oktober!

  Som tidligere år inviterer vi til vår single turnering som går parallelt med Golfserie.no mesterfinalen på Almerimar i Spania 17-22 oktober. Golf Plaisir & Golfserie.no invitational spilles over tre dager i spillformen netto-slag med 100 %hcp i en åpen klasse. 21 stk. påmeldte til nå, fortsatt ledige plasser. Påmeldingsfrist i dag 17 september.

   

  Les mer...
 • Nær årets første "hole in one" i Golfserie.no!
  Nær årets første "hole in one" i Golfserie.no!

  Tommy Hansen (bildet) fra Evry Golf 3 var nær "hole in one" på hull 17 i Evry Golf 3`s match mot Baccara i gårsdagens serierunde i Gruppe B 1 divisjon avd.1 på Holtsmark.
  Det ble en jevn match, men Evry Golf 3 trakk det lengste stået og vant 16-14, takket være meget solid golf av Tommy Hansen.

  Les mer...
 • Golfserie.no mesterfinalen går på Almerimar 17-22 oktober!
  Golfserie.no mesterfinalen går på Almerimar 17-22 oktober!

  Årets mesterfinale i Golfserie.no går i Spania, nærmere bestemt på Almerimar Golf 17-22 oktober.
  Banene i Almerimar ligger vakkert til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snødekte topper på den andre.

  Les mer...
 • Meld deg på Golfserie.no & Golf Plaisir`s stableford single turnering!
  Meld deg på Golfserie.no & Golf Plaisir`s stableford single turnering!

  Golfserie.no & Golf Plaisir inviterer deg til individuell (single) stableford turnering.
  Turneringen deles inn i to klasser. Klasse 1 for spillere (damer/herrer) med 0-18 i hcp og Klasse 2 for spillere (damer/herrer) med 18,1-36 i hcp.  100% hcp.
  Turneringen går over 1 til 4 dager. Du kan bestemme selv om du vil delta på en eller flere av turneringsdatoene. Den beste poengrunden din blir den som registreres og gjelder.

  Les mer...
 • OBIL lagene godt i gang!
  OBIL lagene godt i gang!

  OBIL 1 med Trond Bergsvangen (t.v.) og Tom Olsen har kommet godt i gang i gruppe A-1 divisjon.
  Laget åpnet 30 mai med 14-11 seier mot Elektrofagmannen og fortsatte 3/6 med en forholdsvis enkel seier 15-11 mot Team Eagle.
  6 juni er Negativt Fokus motstander på Østmarka. Negativt Fokus tok en flott seier 17-10 over Elektrofagmannen 3 juni, så dette blir nok en jevn match.

  Les mer...
 • Baccara avgjorde på hull 18!
  Baccara avgjorde på hull 18!

  Åpningsmatchen i gruppe B - 1 div. avd.1 mellom Baccara og OBIL 5 åpnet med at Hege Vold (t.v) og Cille Bråss tok ledelsen på hull 1. Deretter ledet OBIL 5 med Jarle Gustavsen og Stein Andersen helt frem til hull 18, hvor Hege og Cille satte inn nådestøtet og vant 15-12.

  Les mer...
 • BDO Veteranene vant åpningsmatchen!
  BDO Veteranene vant åpningsmatchen!

  Åpningsmatchen i årets golfserie.no gruppe B, 1 divisjon avd.2 gikk mellom BDO Veteranene og H/L Kameratene. Veteranene fra BDO med Edvard Tvedt (t.v) og Fredrik Winther-Hansen ble for sterke for Trond Bergli og Per Braanen fra Hasle Løren (H/L Kameratene) og vant til slutt 14-10 på en våt men grei Hakadal bane.

  Les mer...
 • Østmarka stengt idag 22/5 p.g.a. regn!
  Østmarka stengt idag 22/5 p.g.a. regn!

  Banen stenges p.g.a. regn idag 22/5. Dette medfører at golfserie.no matchene i gruppe A - 1 divisjon + gruppe A 2 divisjon avd. 1 flyttes.

  Les mer...
 • 64 lag påmeldt til årets golfserie.no
  64 lag påmeldt til årets golfserie.no

  Startskuddet går på Hakadal Golfklubb tirsdag 21/5 med Gruppe B- 1 divisjon.
  Først ut er KLP 2 mot Nexans Golf i 1 div.avd.1. Begge disse lagene har vært med i Golfserie.no i mange år uten å lykkes å nå helt frem til finalen.

  Les mer...
 • Peter Kolstad vant juleturneringen!
  Peter Kolstad vant juleturneringen!

  Peter Kolstad var suveren i årets romjulsturnering i simulatorgolf. Med 2 x 32 slag netto i de to innledende 9 hulls rundene, var han storfavoritt i finalen. 

  Les mer...
 • 50,- i rabatt på Golfhaftet via Golfserie.no!
  50,- i rabatt på Golfhaftet via Golfserie.no!

  Oppgi koden GS13 på bestillingen så får du kr. 50,- i rabatt på Golfheftet. Klikk her for å bestille

 • Seriespillet starter på Hakadal 21 mai
  Seriespillet starter på Hakadal 21 mai

  Golfserie.no starter i år 21 mai på Hakadal med matcher i Gruppe B 1 divisjon avd. 1 og 2.
  Golfserie.no arrangerer for 9 år på rad en golfserie for 2 mannslag hvor både bedriftslag og vennegjenger i oslo området kan delta.

  Les mer...
 • EVRY Golf 2 vant vinterserien!
   EVRY Golf 2 vant vinterserien!

  EVRY Golf 2 med Robert Brudeset (t.v.), Vidar Bergseth (t.h.) og Knut Andersen ble til slutt vinterseriemestere i simulatorgolf 2012/2013 etter å ha slått EVRY Golf 1 71-74 i det som ble en ren EVRY finale.

  Les mer...
 • Slik ser vinterserien ut i 2013/2014!
  Slik ser vinterserien ut i 2013/2014!

  Da gjenstår kun semifinale og finale i årets vinterserie og slik ser neste sesongs divisjonsinndeling ut:

  Les mer...
 • 4 matchbaner i utesesongen 2013!
  4 matchbaner i utesesongen 2013!

  Utendørsserien starter ca 20 mai og i 2013 har Golfserie.no fire matchbaner. Ny matchbane i 2013 er Hauger Golfklubb i tillegg til Hakadal, Holtsmark og Østmarka. Alle lagene vil spille tre av de fire banene to ganger og den siste banen en gang i løpet av de syv matchene i seriespillet.
  Vi gleder oss til en ny sesong.

  Les mer...
 • 3 stk. med hole in one!
  3 stk. med hole in one!

  I årets vinterserie har allerede tre spillere klart "hole in one" i seriematch. Det startet tidlig i sesongen Tim Bye fra WJ Grafisk. Deretter satte Robert Eckmann fra Team Eie en rett før jul og nå i går satte John Nordli fra Birdienøttene en hole in one på hull 17 på Donald Ross.

  Les mer...
 • Østmarka Golf - Golfserie.no mestere 2012!
  Østmarka Golf - Golfserie.no mestere 2012!

  Østmarka Golf med Jan Johannesen og Robert Nilsen ble Golfserie.no mestere 2012 på La Finca i helgen.

  Les mer...