I gårsdagens serierunde i 1 divisjon i vinterserien i simulatorgolf viste Groruddøla med Ragnar Løntjærn (t.v.) og Bror Andresen solid form da de enkelt slo de regjerende Golfserie.no mesterne Brewery 69-76 på Kissing Tree banen i Texas. Groruddøla har full pott etter to serierunder i 1 div.avd.2.  Mandag 28 januar møter de Aas Gaard Golfpark og med seier her vil Ragnar og Bror ta nok et skritt mot sluttspillet og kampen om plass i Mesterfinalen i Spania i oktober. Mandag 21 januar er neste serierunde i elite klassen, hvor Hagan Rookies 2 har tatt ledelsen i Elite avd.1 og 2TOM2 topper tabellen i Elite avd.2. 

Publisert i news
Merket under

Svenskene Emil Olsson (t.v.) og Oscar Lundquist (midten) var i egen klasse i årets romjulsturnering på Losby.
I finalen endte begge på 33 slag netto, slik at det måtte omspill til for å kåre vinneren. I omspillet var Oscar Lundquist best og tok hjem seieren. Nummer tre i romjulsturneringen ble Morten Storli (t.h.).
Vi gratulerer.

Publisert i news
Merket under

Golfbreaks.com og Golfserie.no inviterer til romjulsturnering i simulatorgolf fredag 28 desember.
Turnering for enkeltspillere i en klasse med opp til 54 i hcp.
Vi spiller netto slagspill med 70% hcp. Juleturneringen går på Losby Golfsenter fra kl.10.00.

Det spilles to innledende 9 hulls runder, hvor de 8 beste sammenlagt etter disse to rundene går til finalen som spilles over 9 hull ca. kl.14.30.

Publisert i news
Merket under

I gårsdagens serieåpning i 1 divisjon avdeling 2 vant laget "Bare for moro" med Fredrik Syverud og Anders Martinsen(bildet) med minste mulige margin, da de slo Kølla Golf med Per Tommy Schau og Stig Erik Bjerke 84-85. Syverud og Martinsen ledet hele veien, og klarte akkurat å holde unna sluttspurten til Schau og Bjerke. I 1 divisjon avd. 1 imponerte Steinrik, Volvat 2 og Håndverkerne med storseiere i sine matcher. Mandag 10 desember serieåpner begge elite klassene. 1 divisjon har neste serierunde den 14 januar.

Publisert i news
Merket under

3 desember går startskuddet i årets innendørsserie i simulatorgolf for lag på Losby. 16 av de totalt 32 lagene starter første serierunde førstkommende mandag på Innisbrook Copperhead. Fjorårets vinterserie vinnere Fairway To Heaven med Håvar Sollie og Thomas Reksten (bildet) møter Team MP med Martin Jursberg og Pål-Andre Hoel i serieåpningen. Fairway To Heaven som ble nr. 3 i mesterfinalen på Lauro Golf i oktober, må finne seg i å være favoritter også i årets vinterserie.
Resten av startfeltet i årets vinterserie starter mandag 10 desember. Du vil finne alle resultatene med oppdaterete tabeller her på golfserie.no gjennom hele sesongen. Vi ønsker alle lagene lykke til i årets vinterserie i simulatorgolf. 

Publisert i news
Merket under

Bli med å kjempe om plass i Mesterfinalen i Spania 2019. 6-7 matcher, på mandager, gjennom vinteren. 

Golfserie.no utformer en terminliste i forkant av seriestart. Alle matcher i golfserie.no er forhåndsbooket på Losby golfsenter.
Alle matchene spilles på kveldstid på mandager, men det er mulig å flytte matcher dersom noen av dagene ikke passer.

 

Publisert i news
Merket under

Mesterfinalen for lag gikk i år på Lauro Golf i Spania og Brewery med Michael Friedmann og Marius Andersen lekte seg til seier etter meget godt spill over tre dager. Mesterfinalen for lag spilles i tre spillformer. Foursome, Texas Scramble og netto slag. Brewery vant til slutt helenkelt med totalt 283 slag netto. 13 slag foran Negativt Fokus (Gunnar Westby-Aspeli og Martin Giertsen) som endte på 296 slag netto. På tredje plass kom Fairway To Heaven (Håvar Solli og Thomas Reksten) med 304 slag netto. Vi gratulerer.

Publisert i news
Merket under

Da er det kun en måned igjen til mesterfinalen for lag i Golfserie.no avvikles på Lauro Golf i Spania. Det er 6 lag som gjennom 2018, både utendørs og innendørs, har kjempet seg fram til den store finalen i Spania. Lagene får dekket fly t/r, overnatting, golf i tre dager, samt bankett på søndag. Mesterfinalen spilles over tre dager i tre spillformer. Dag 1 (26/10), spiller lagene Greensome netto slag (Golfserie.no way). D.v.s. at lagene kan kun velge hvem som slå ut på hull 1. Deretter slår de to spilleren på laget annenhver gang, helt til ballen er i hullet på hull 18. Dag 2 (27/10), spiller lagene Texas Scramle (netto slag) og dag 3 (28/10) er det individuelt netto slag, hvor de to spillerne på laget legger sammen sine netto slag på runden og får en lagscore ut av dette. Vinneren av Mesterfinalen er det laget som etter tre dager har færrest slag (netto).  

Publisert i news
Merket under

Da er årets golfserie.no for lag over og seks lag er klare for Mesterfinalen på Lauro Golf 25-29 oktober.
Elektroimportøren med Thomas Nygaard og Stein- Gunnar Nygård (bildet), vant divisjonsfinalen i Gruppe B- 2 divisjon med hele 16-6 over Team Fagerstrand.
I Gruppe B - 1 divisjon ble Negativt Fokus klare for Spaniatur med seier 15-13 over Cloud. Gruppe B-Elite ble vunnet av Benchmark, som slo OBIL 5 15-11.
 

Publisert i news
Merket under

Da er det klart for divisjonsfinalene i årets Golfserie.no.
Divisjonsfinalene spilles på Hakadal torsdag 6/9.


Følgende lag spiller:

Kl.10.00 Divisjonsfinale Gruppe B – 2 divisjon  ELEKTROIMPORTØREN 1 – TEAM FAGERSTRAND
Kl.10.10 Divisjonsfinale Gruppe B – 1 divisjon  NEGATIVT FOKUS – CLOUD
Kl.10.20 Divisjonsfinale Gruppe B – Elite            BENCHMARK – OBIL 5
Kl.10.30 Divisjonsfinale Gruppe A – 1 divisjon   BREWERY – OLE VIDARS
Kl.10.40 Divisjonsfinale Gruppe A – Elite            FAIRWAY TO HEAVEN – HAKADAL GK

Publisert i news
Merket under